מחפש המלצות לרמקולים סראונד 5.1 לטלוויזיה פלאזמה
שלום לכולם,
אני עומד לקנות טלוויזית פלזמה חדשה (כנראה Panasonic 42PWD8) ואני מחפש המלצות לרמקולים סוראונד 5.1 בשבילה.
התקציב שלי הוא מקסימום 2000-3000 שקל, וזה כולל רסיבר בשביל הרמקולים (אני ממש לא מבין בנושא אבל שמעתי שצריך אחד).
יש לכם המלצות לכמה דגמים טובים שכדאי ללכת ולבדוק בחנות בתקציב הזה?
ודרך אגב, הרמקולים הם בעיקר בשביל לראות Yes ו DVD , ואני צריך רק רמקולים סבירים, ככה שכמה שיותר זול יותר טוב, תודה!
אני עומד לקנות טלוויזית פלזמה חדשה (כנראה Panasonic 42PWD8) ואני מחפש המלצות לרמקולים סוראונד 5.1 בשבילה.
התקציב שלי הוא מקסימום 2000-3000 שקל, וזה כולל רסיבר בשביל הרמקולים (אני ממש לא מבין בנושא אבל שמעתי שצריך אחד).
יש לכם המלצות לכמה דגמים טובים שכדאי ללכת ולבדוק בחנות בתקציב הזה?
ודרך אגב, הרמקולים הם בעיקר בשביל לראות Yes ו DVD , ואני צריך רק רמקולים סבירים, ככה שכמה שיותר זול יותר טוב, תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- le1982
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- שם מלא: le1982
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
או לחילופין אתה יכול לקחת משהו משלב הכל ביחד ז"א רמקולים דיי מעפנים ומגבר משולב דיוידי
http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-Hometheater
האיכות בכלל לא משהו לאודיופילים אבל זה דיי סביר כאילו אפשר לשמוע אפקטים +/- וכמו שאמרת אתה מחפש זול... אז אין משהו ממש מומלץ ... רק תתרחק מ prosound ודומיו..
http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-Hometheater
האיכות בכלל לא משהו לאודיופילים אבל זה דיי סביר כאילו אפשר לשמוע אפקטים +/- וכמו שאמרת אתה מחפש זול... אז אין משהו ממש מומלץ ... רק תתרחק מ prosound ודומיו..
The best way to predict the future is to create it
הממם, אוקיי תודה על העזרה,
אני לא כל כך מתלהב מהסטים של הקולנוע ביתי בזאפ כי אני כבר מעדיף 2 רמקולים טובים מאשר 5 שאני לא אשמע בהם משהו, תגידו, נגיד אני יקנה עכשיו את ה 2 רמקולים שבאים עם הטלוויזיה, אני יוכל לקנות אח"כ רסיבר ועוד רמקולים ולחבר למערכת סורואנד? או שאני חייב לקנות את הכל בבת אחת?
ועוד בקשה, אתם יכולים אולי להמליץ לי על רמקולים סורואנד ורסיבר ששווים קניה (כלומר באיכות סבירה+) בתקציב הכי זול שאפשר? אולי אני אצליח לגרד עוד קצת כסף מאיפה שהוא, תודה!
ועוד בקשה, אתם יכולים אולי להמליץ לי על רמקולים סורואנד ורסיבר ששווים קניה (כלומר באיכות סבירה+) בתקציב הכי זול שאפשר? אולי אני אצליח לגרד עוד קצת כסף מאיפה שהוא, תודה!
זה מזכיר לי חבר שקנה מרצדס ספורט חדשה אבל אין לו רשיון (יש לו נהג).
פלזמה בלי מערכת שמע טובה ? אני לא מבין את זה
אצלי המצב הפוך בדיוק החלטתי להשקיע קודם במערכת שמע טובה והפלזמה יכולה לחכות עוד קצת (המחירים די משתוללים לאחרונה אז שווה לחכות)
פלזמה בלי מערכת שמע טובה ? אני לא מבין את זה
אצלי המצב הפוך בדיוק החלטתי להשקיע קודם במערכת שמע טובה והפלזמה יכולה לחכות עוד קצת (המחירים די משתוללים לאחרונה אז שווה לחכות)
אוקיי, הבנתי שהתקציב נמוך מדי,
אפשר אולי להמליץ לי על מערכת נחמדה בתקציב גבוהה יותר? ( 6000 שקל לדוגמא)
ועוד שאלה, האם יהיה אפשר לבנות מערכת אם אני קונה עכשיו את שני הרמקולים שבאים עם הטלוויזיה, ונגיד עוד שנה את שאר הרמקולים והרסיבר?
ועוד שאלה, האם יהיה אפשר לבנות מערכת אם אני קונה עכשיו את שני הרמקולים שבאים עם הטלוויזיה, ונגיד עוד שנה את שאר הרמקולים והרסיבר?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
עכשיו אפשר לדבר.....
הרמקולים של הטלויזיה לא מספיק איכותיים בשביל לשמש כרמקולים קידמיים עבור מערכת, ככה שזה דיי ביזבוז.
אם אתה רוצה לקנות בהמשכים, מה שאני הייתי עושה זה קונה רסיבר (בסיסי), זוג רמקולים טובים לקידמיים, זוג רמקולים פשוטים מאוד לאחוריים וזהו.
יש לך 4.0 שנותן לך למעשה גם סנטר מדומה (ע"י הקידמיים).
בהמשך תוסיף סאב ובסוף סנטר.
הרמקולים של הטלויזיה לא מספיק איכותיים בשביל לשמש כרמקולים קידמיים עבור מערכת, ככה שזה דיי ביזבוז.
אם אתה רוצה לקנות בהמשכים, מה שאני הייתי עושה זה קונה רסיבר (בסיסי), זוג רמקולים טובים לקידמיים, זוג רמקולים פשוטים מאוד לאחוריים וזהו.
יש לך 4.0 שנותן לך למעשה גם סנטר מדומה (ע"י הקידמיים).
בהמשך תוסיף סאב ובסוף סנטר.
עכשיו השגתי תקציב :D
הצלחתי לגרד עוד כסף, אז יש לי עכשיו 8000 שקל למערכת, וזה כולל רמקולים 5.1 רסיבר ו DVD .
הבעיה היא שממש אין לי מושג באודיו, ואני לא יודע אם רסיבר בסיסי לדוגמא זה אחד שעולה 500 או 2000 שקל, אז אם אפשר אני באמת צריך שמות של דגמים מומלצים בשביל הרסיבר והדיוידי, ושמות של כמה דגמים של רמקולים שכדאי לי לשמוע ולהחליט בינהם.
עדיף גם שהמערכת תהיה מ lasercity.co.il כי יש לי שם הנחה.
תודה!
הבעיה היא שממש אין לי מושג באודיו, ואני לא יודע אם רסיבר בסיסי לדוגמא זה אחד שעולה 500 או 2000 שקל, אז אם אפשר אני באמת צריך שמות של דגמים מומלצים בשביל הרסיבר והדיוידי, ושמות של כמה דגמים של רמקולים שכדאי לי לשמוע ולהחליט בינהם.
עדיף גם שהמערכת תהיה מ lasercity.co.il כי יש לי שם הנחה.
תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- linl
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 330
- שם מלא: יניב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הצעה
אם תימכור את:
הבית
האישה
והילדים
תוכל לקנות מערכת שווה ביותר.....
תרגע בחור אין סוף לרכיבים ולשיכלולים
וגם אם כבר הגעת לטופ יצא משהו חדש וטוב יותר
הגדר לעצמך סכום מסויים
הקדש את מירב הסכום
1)רמקולים
2)רסיבר
3)DVD
לפי הסדר הנ"ל
שמע כל חלק בנפרד וביחד ולפי שמיעתך בלבד קנה
ותהנה!!!!
בהצלחה:ינב
הבית
האישה
והילדים
תרגע בחור אין סוף לרכיבים ולשיכלולים
וגם אם כבר הגעת לטופ יצא משהו חדש וטוב יותר
הגדר לעצמך סכום מסויים
הקדש את מירב הסכום
1)רמקולים
2)רסיבר
3)DVD
לפי הסדר הנ"ל
שמע כל חלק בנפרד וביחד ולפי שמיעתך בלבד קנה
ותהנה!!!!
בהצלחה:ינב
- linl
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 330
- שם מלא: יניב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
linl נשלח: ב' 06/03/2006 15:23 כותרת הודעה: הצעה
--------------------------------------------------------------------------------
אם תימכור את:
הבית
האישה
והילדים
דרך אגב זה בצחוק

--------------------------------------------------------------------------------
אם תימכור את:
הבית
האישה
והילדים
דרך אגב זה בצחוק
אין לי חתימה!!!
ככה חיברתי את ה- PW8 להורים ונשארתי עם כסף חברות מועדון באתר
סט 5.1 מצויין של אינפיניטי TSS450 ב1400 ש"ח
מגבר ימהה HTR5730 שיש לו גרסה אירופאית (כמדומני) שנפוצה בשם RXV 350 במחיר 1300 ש"ח (האמת שהוצאתי אותו בפומבית בפחות אבל זה המחיר שאפשר להוציא אותו בחנות).
סה"כ 2700 ש"ח ויש לך סאונד מצויין ללא פשרות!!!
חבר'ה, אל תשכחו שיש כאן אנשים שרוצים המלצות למוצרים שיספקו את צרכייהם הסלוניים ואין להם יומרות להפוך את הסלון הביתי לאולם קולנוע שכונתי, כך שיש פתרונות לכל תקציב (כמעט), ואין צורך לשלוח אדם לדרכו בידיים ריקות מעצות רק בגלל שחלקנו לא מוכנים להתפשר על פחות ממותגי על, ציוד יקר וסאונד ללא פשרות...
ברוח טובה כמובן...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תודה על ההצעות כולם
כרגע אני מתעניין בסט רמקולים של Wharfedale , אבל עוד לא שמעתי אותו ככה שהכל עדיין פתוח,
ומסתבר שאני כנראה לא מקבל הנחה בלייסרסיטי אז אתם יכולים אולי להמליץ לי על חנויות בשרון שאני יכול לשמוע בהם רמקולים בסוראונד?
כרגע אני מתעניין בסט רמקולים של Wharfedale , אבל עוד לא שמעתי אותו ככה שהכל עדיין פתוח,
ומסתבר שאני כנראה לא מקבל הנחה בלייסרסיטי אז אתם יכולים אולי להמליץ לי על חנויות בשרון שאני יכול לשמוע בהם רמקולים בסוראונד?