בעיה כללית ב- MaxHD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
הבעיה של "רשימת ההזמנות מלאה" מוכרת.
כל מי שיש לו MAX HD היה לו את זה בשבועיים האחרונים.
אבל זה שהוא לא מתעורר אחרי ניתוק חשמל זה כבר מטריד.
כל מי שיש לו MAX HD היה לו את זה בשבועיים האחרונים.
אבל זה שהוא לא מתעורר אחרי ניתוק חשמל זה כבר מטריד.
2 דקות, חצי שעה, כל הלילה, לא עזר. זימנו לי טכנאי למחר בבוקר. אם הוא לא מצליח להתגבר על זה, באסה גדולה. יש לי 2 עונות של סדרות שלא ראינו בכלל. שלא לדבר על מלאי פרקי בובספוג, כולל פרק מיוחד. הילד יהיה מאוכזב...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
adsagi, נסה להתקין את הגרסה מחדש. כשהממיר עולה (או לפחות מנסה), כשהנורות שלו דולקות תלחץ ותחזיק על מקש חזור ואז תלחץ על 2485 (משמאל לימין) ותעזוב את המקשים - אם תצליח לעשות את זה כשהנורות דולקות זה אמור לנסות להפעיל את התקנת הגרסה. יכול להיות שזה יוציא אותו מהמצב הזה.
מותר לעשות את זה? אם זה איכשהו יתקע, יס עוד יטענו שאני לא בסדרsmallville4r כתב:adsagi, נסה להתקין את הגרסה מחדש. כשהממיר עולה (או לפחות מנסה), כשהנורות שלו דולקות תלחץ ותחזיק על מקש חזור ואז תלחץ על 2485 (משמאל לימין) ותעזוב את המקשים - אם תצליח לעשות את זה כשהנורות דולקות זה אמור לנסות להפעיל את התקנת הגרסה. יכול להיות שזה יוציא אותו מהמצב הזה....
דרך אגב, גם במקס HD זה ככה? אני לא זוכר שראיתי מצב שכל הנורות דולקות בהפעלה.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
גם במקס HD יש את הנורות - זה בכל ממיר שלהם.adsagi כתב:מותר לעשות את זה? אם זה איכשהו יתקע, יס עוד יטענו שאני לא בסדרsmallville4r כתב:adsagi, נסה להתקין את הגרסה מחדש. כשהממיר עולה (או לפחות מנסה), כשהנורות שלו דולקות תלחץ ותחזיק על מקש חזור ואז תלחץ על 2485 (משמאל לימין) ותעזוב את המקשים - אם תצליח לעשות את זה כשהנורות דולקות זה אמור לנסות להפעיל את התקנת הגרסה. יכול להיות שזה יוציא אותו מהמצב הזה....
דרך אגב, גם במקס HD זה ככה? אני לא זוכר שראיתי מצב שכל הנורות דולקות בהפעלה....
לגבי אם מותר - אני לא חושב שזה מפר את הסכם ההתקשרות שלך איתם אבל להגנתך אני אגיד כי הדבר לא מומלץ בדר"כ (עדיף ש- yes יורידו עצמאית את הגרסה), צריך לזכור שכמו בכל מכשיר אחר - התקנת מערכת ההפעלה כרוכה בסיכון כלשהו (כמו ב- Playstation 3 לדוגמא). אני התקנתי מספר פעמים את הגרסה בעצמי ללא כל נזק בכל מיני סוגי הממירים שלהם. את גרסה 147 התקנתי מחדש אחרי שהיא עשתה בעיות ומאז הגרסה הזו יציבה ביותר. במקרה שלך מדובר בממיר שחדל מלתפקד. כך שאין פה מה להפסיד. זה יכול לעזור וזה יכול לא לשנות כלום.
אם אתה בכל זאת דואג אתה יכול גם לבקש מהטכנאי לנסות להתקין מחדש את מערכת ההפעלה לפני החלפת הממיר (אם אתה רוצה להשאיר את האחריות ממש בידיים שלהם) ואולי להשאיר סיכוי שלא יחליפו לך את הממיר.
זורו, הלוואי והייתי מגיע לשלב הזה. הממיר לא עולה. כמחברים את המקס HD לחשמל, קודם כתוב על צג הממיר YES, אח"כ מופיעה על מסך הטלויזיה הודעה שהמכשיר מאותחל (או משהו דומה), ואח"כ מקבלת תמונה, וכיתוב ה- YES מוחלף במספר הערוץ/שעון.
אצלי הוא נתקע בשלב הראשון. כתוב YES על צג הממיר, וזהו. אין שום הודעה הטלויזיה, והוא לא עולה מעבר לכך. הממיר לא מגיב לאף פקודה בשלט, או בממיר עצמו, כולל לא כיבוי הממיר.
אצלי הוא נתקע בשלב הראשון. כתוב YES על צג הממיר, וזהו. אין שום הודעה הטלויזיה, והוא לא עולה מעבר לכך. הממיר לא מגיב לאף פקודה בשלט, או בממיר עצמו, כולל לא כיבוי הממיר.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הכפתור הכחול העגול 1080 מתחת למכסה אמור לתת את המסך הראשוני.תלחץ עליו לסירוגין.
כל זה כמובן אחרי מנוחה של הממיר ,הספרות העשרוניות מתחלפות במקום יס באנגלית.
בהצלחה.אם לא בא לך להיפרד מההקלטות אז תנסה.
הממיר הזה מיועד לבעלי עצבים מברזל בלבד
הממיר הזה מיועד לבעלי עצבים מברזל בלבד
ניסיתי, ללא הצלחהזורו44 כתב:הכפתור הכחול העגול 1080 מתחת למכסה אמור לתת את המסך הראשוני.תלחץ עליו לסירוגין.
הממיר הזה מיועד לבעלי עצבים מברזל בלבד...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אם הממיר תקוע על יס לא יעזור קומפזיט.
רק מנוחת לילה ואקמול.אחרי שינה הוא מתעורר כמו פנתר
מי שרוצה להצטרף לויאודי חינם לניסוי
מחפשים מועמדים ללא כל תמורה.
אני הצטרפתי וזה עובד בסגנון של יוטיויוב.חינם .
אני הצטרפתי וזה עובד בסגנון של יוטיויוב.חינם .
חובה נקודת תקשורת ליד הממיר?זורו44 כתב:אם הממיר תקוע על יס לא יעזור קומפזיט.
אני הצטרפתי וזה עובד בסגנון של יוטיויוב.חינם ....