מחפש המלצה למגבר עד אזור ה 2000 ש"ח המליצו לי על HARMAN KARDON AVR 225 כמה הוא עולה?
ואם אפשר המלצה למגבר.. תודה
חשוב רק שיהיה בו לפחות 3 כניסות HDMI

את ה 255 ניתן להשיג היום בסביבות 2500 ש"ח. תדאג לקבל אותו עם עדכון הקושחה האחרון.benturj כתב:רמקולים קניתי HARMAN KARDON HKTS11
מחפש המלצה למגבר עד אזור ה 2000 ש"ח המליצו לי על HARMAN KARDON AVR 225 כמה הוא עולה?
ואם אפשר המלצה למגבר.. תודה![]()
...
טעות קטנה, הציעו לי את ה142 לא את ה 225 התבלבלתי מכל הדגמים שראיתי.istarmini כתב:את ה 255 ניתן להשיג היום בסביבות 2500 ש"ח. תדאג לקבל אותו עם עדכון הקושחה האחרון.benturj כתב:רמקולים קניתי HARMAN KARDON HKTS11
...
28-07-2009 01 AFW V0.97.2.2
איך בודקים:
To determine if your unit has the latest versions of the software and firmware, turn your AVR on, press the AVR button, and then press 1-2-3-4-OK on the remote control. (If this sequence does NOT display the version number, please press 1-2-3-0-OK.) If the bottom line of the display reads AFW V0.97.2.2, you have the correct version and no further action is needed. If the bottom line of the display shows any other readout, please proceed with the upgrade...

הוא יעשה את העבודה אבל לא הייתי רוכש היום רסיבר שלא תומך בפורמטי הסאונד החדשים ולא מאפשר להעביר אותות וידאו ב 1080P/24 . אולי כרגע זה לא נראה לך חשוב אבל בהמשך אתה עלול לגלות שזה חסר לך וחבל. הייתי מתאמץ ומוסיף את ה 600 ש"ח הללו על מנת לרכוש רסיבר מהדור האחרון.benturj כתב:טעות קטנה, הציעו לי את ה142 לא את ה 225 התבלבלתי מכל הדגמים שראיתי.istarmini כתב:את ה 255 ניתן להשיג היום בסביבות 2500 ש"ח. תדאג לקבל אותו עם עדכון הקושחה האחרון.benturj כתב:רמקולים קניתי HARMAN KARDON HKTS11
...
28-07-2009 01 AFW V0.97.2.2
איך בודקים:
To determine if your unit has the latest versions of the software and firmware, turn your AVR on, press the AVR button, and then press 1-2-3-4-OK on the remote control. (If this sequence does NOT display the version number, please press 1-2-3-0-OK.) If the bottom line of the display reads AFW V0.97.2.2, you have the correct version and no further action is needed. If the bottom line of the display shows any other readout, please proceed with the upgrade...
ה 225 כן 2600 ש"ח ה 142 2000 ש"ח .. ה 142 לא יעשה את העבודה בצורה טובה?
בסה"כ לחדר שינה לא סלון או משהו מטורף. המחשב צריך להיות מחובר למגבר, DVD וזהו..
וגם את ה 142 אני יכול להביא במחיר טוב.. סביבות ה 1700ש"ח חדש עם אחריות לשנה אז ככה שזה אטרקטיבי מבחינת מחיר השאלה אם הוא יתפעל את הרמקולים בצורה טובה?
תודה רבה! (לא מבין גדול בתחום)...

הוא תומך בכל מכל.benturj כתב:קודם כל תודה,
ה AVR 225 תומך בפורמטים החדשים שציינת?
יש לך מגבר אחר אולי שעדיף על ה AVR 225 באותו טווח מחירים? אולי DENON? אם כבר אני משלם 2500 ש"ח אז אולי עדיף משהו אחר...