מגבר מארה"ב
-
Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אז מה העיניין ? זה ניראה פשוט למשל באיביי או משהו כזה ..וגם זול הרבה יותר מאשר בארץ...אז מה הקטע?
יש את העיניין של הוולט 110V-------220V . אבל זה משהו ששנאי פשוט ממיר לא ? אז למה אנשים לא עושים זאת? מה הקאטש? ממליצים על עיסקה באיביי עם מוכר טוב ? או לא? כדאי מגבר שאני מכירה ,חדש, באיבבי? מה המכס?
איך באמת מתגברים על הקטע של הוולט אמפר מגהארץ ווואטאוור??
מישהו כאן הזמין מכשיר חשמלי מחול? מארהב?
תודה מראש.
יש את העיניין של הוולט 110V-------220V . אבל זה משהו ששנאי פשוט ממיר לא ? אז למה אנשים לא עושים זאת? מה הקאטש? ממליצים על עיסקה באיביי עם מוכר טוב ? או לא? כדאי מגבר שאני מכירה ,חדש, באיבבי? מה המכס?
תודה מראש.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יש לא מעט עדויות פה על הבאת מוצרים מארה"ב.
חשוב לזכור שכאשר קונים מוצר העובד רק על 110 וולט לשימוש בארץ, יש צורך בשנאי גדול, יקר, כבד ומחמם.
בנוסף, יש בעיות אחריות וכו' - ולעיתים ההפרש לא שווה את זה.
חשוב לזכור שכאשר קונים מוצר העובד רק על 110 וולט לשימוש בארץ, יש צורך בשנאי גדול, יקר, כבד ומחמם.
בנוסף, יש בעיות אחריות וכו' - ולעיתים ההפרש לא שווה את זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה צריך שנאי שנקרא STEP DOWN CONVERTER שיעמוד בהספק של לפחות פי שניים מההספק המקסימלי של המכשיר שאותו אתה רוכש.
שים לב, זה יהיה משהו די גדול וכבד וצפוי לעלות כמה מאות ש"ח טובים.
אם הציעו לך משהו ב-50 ש"ח, שנראה כמו שנאי של טלפון נייד וכתוב עליו גם 1000W זה לא מתאים כי זה מיועד למכשירים עם גוף חימום (כמו מייבש שיער או תנור).
מעבר למתח יש גם את עיניין הקפיצות בתחנות הרדיו שלא תמיד ניתן לסדר.
שים לב, זה יהיה משהו די גדול וכבד וצפוי לעלות כמה מאות ש"ח טובים.
אם הציעו לך משהו ב-50 ש"ח, שנראה כמו שנאי של טלפון נייד וכתוב עליו גם 1000W זה לא מתאים כי זה מיועד למכשירים עם גוף חימום (כמו מייבש שיער או תנור).
מעבר למתח יש גם את עיניין הקפיצות בתחנות הרדיו שלא תמיד ניתן לסדר.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- קיבל תודות: 74 פעמים
אם כבר קנית, אני לא הייתי מבטל.Eff כתב:אין שם רדיו זה דגם:
ROTEL RB1050
השאלה היא "כמה"? ממאות שקלים ....שלוש מאות? 8 מאות? טוב ניראה לי שאבטל את הקנייה ואשלם קנס ניראה מה יהיה .תודה...
זה גם פוגע לך ברייטינג באיביי אם תבטל וגם יעלה לך כסף
אני לא יודע כמה חסכת עליו, אבל אני מתאר לעצמי שהרבה.
תביא אותו ותנסה
-
Eff
- חבר ותיק

אין אותו באיביי בגלל שרכשתי אותו כבר . הלינק לדף ש"ניצח" http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 2287wt_958 . בכל אופן זו התמונה מהאתר ,עדיין אני יכולה להתחרט מאמינה שעדיף לוותר --מישהו חושב אחרת?? לא תהיה בעיה עם המוכר אם אשלם קנס
הבאתי כבר רסיבר מארה"ב עובד כמו תותחEff כתב:אז מה העיניין ? זה ניראה פשוט למשל באיביי או משהו כזה ..וגם זול הרבה יותר מאשר בארץ...אז מה הקטע?
תודה מראש....
חיברתי לו ממיר 110 ל-220 , לא מחמם ולא כלום
לא מבין את ההמצאות של תחנות קופצות , מחמם
סתם המצאות של מוכרים שלא רוצים שתקנה בחו"ל
אין בעיות עם המוצרים ואם יש בעיה גש לטכנאים ישיגו לך חלקי חילוף
דרך הגב היבואנים של הרסיברים לא מחזיקים טכנאים משלהם , רק חברות חיצוניות
כך שיש לך טכנאים בארץ
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חלק מהרסיברים אשר מיועדים ל US חסרים עיבוד תמונה עבור 50Hz, הרסיברים של HK הינם כאלו. זוהי עוד נקודה שצריך לקחת בחשבון.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4963
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
אולי תספרי מה יש לך היום? מה את רוצה לשנות?
מכאן אני מניח שנוכל לעזור הרבה יותר, ביד שניה את יכולה לבנות אחלה מערכת, מה התקציב ?
מכאן אני מניח שנוכל לעזור הרבה יותר, ביד שניה את יכולה לבנות אחלה מערכת, מה התקציב ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Eff,
כתבת למעלה -
["eff"=quote]וויתרתי על מוסיקה בכלל ...אני לא יכולה להרשות את זה לעצמי ולא רוצה פשרות[/quote]
כשאת כותבת "אין תקציב" את מתכוונת שאין לך כסף להקציב כלל, או שאין לך הגדרת גבול?
אפשר לבנות יופי של מערכת גם בסכומים נמוכים יחסית...
אני בניתי מערכת ק"ב מלאה (רסיבר + 5.1 איכותיים יחסית) ב 3.5K ש"ח. מערכת לסטריאו אפשר לבנות גם ב 1,500, תוך שילוב סבלנות ומודעות למה שרוכשים (מדובר על יד שנייה כמובן).
אפשר גם לבחור באופציה הפשוטה יותר של מוניטורים מוגברים (מגביל מבחינת המקורות ואפשרויות ה"משחק" ע"י החלפת חלק מהרכיבים), ולסגור את הסיפור סביב 1,000 ש"ח.
כתבת למעלה -
["eff"=quote]וויתרתי על מוסיקה בכלל ...אני לא יכולה להרשות את זה לעצמי ולא רוצה פשרות[/quote]
כשאת כותבת "אין תקציב" את מתכוונת שאין לך כסף להקציב כלל, או שאין לך הגדרת גבול?
אפשר לבנות יופי של מערכת גם בסכומים נמוכים יחסית...
אני בניתי מערכת ק"ב מלאה (רסיבר + 5.1 איכותיים יחסית) ב 3.5K ש"ח. מערכת לסטריאו אפשר לבנות גם ב 1,500, תוך שילוב סבלנות ומודעות למה שרוכשים (מדובר על יד שנייה כמובן).
אפשר גם לבחור באופציה הפשוטה יותר של מוניטורים מוגברים (מגביל מבחינת המקורות ואפשרויות ה"משחק" ע"י החלפת חלק מהרכיבים), ולסגור את הסיפור סביב 1,000 ש"ח.
-
Eff
- חבר ותיק

טוב ...זה מיאוש דיברתי כי כל המגברים ה"טובים" מעל 3500 שח .
יש לי בסביבות 2000-2200 למגבר , מה שכן ...אם ההבדל בין מגבר בשווי 2000 שח למגבר של 3000 הוא כל כך רציני אז אתן גם 3000 שאין לי , תשלומים או שיט .
יהיה סבבה אם זה יגמר בין 1500 ל2200 או משהו....
מחר בבוקר אסע ליבדוק :
ROTEL RA 02 שח2500
ROXAN III שח2500
ADVANCE ACOUSTIC MAP305 מתצוגה 3000 שח
וגם 971 ROTEL RBשבא עם איי.אם.סי 1100 באלפיים שח
האם יש טעם להרחיק עד למי שמוכר את השילוב של פאוור רוטל+קדם איי.אם.סי ?
נוסעת עם הרמקול כמובן (עם אחד)

יש לי בסביבות 2000-2200 למגבר , מה שכן ...אם ההבדל בין מגבר בשווי 2000 שח למגבר של 3000 הוא כל כך רציני אז אתן גם 3000 שאין לי , תשלומים או שיט .
יהיה סבבה אם זה יגמר בין 1500 ל2200 או משהו....
מחר בבוקר אסע ליבדוק :
ROTEL RA 02 שח2500
ROXAN III שח2500
ADVANCE ACOUSTIC MAP305 מתצוגה 3000 שח
וגם 971 ROTEL RBשבא עם איי.אם.סי 1100 באלפיים שח
האם יש טעם להרחיק עד למי שמוכר את השילוב של פאוור רוטל+קדם איי.אם.סי ?
נוסעת עם הרמקול כמובן (עם אחד)
-
Eff
- חבר ותיק

האם אני צריכה לחכות שיגיע המוצר ולהתאים לו ממיר או אפשר על בטוח להתכונן מראש ולקנות כבר עכשיו? אם כן , מה? ואיפה? יש הבדלים במחירים של שנאים? איכות? שיט? משהו?
נאד סידי פלייר 120V
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... TQ:US:1123
נאד סידי פלייר 120V
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... TQ:US:1123
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני קניתי Sony STR-DG1200 באמזון ארה"ב (הספק למעשה היה crutchfield) והבאתי אותו לארץ עם ushops.co.il. המפרט של הרסיבר מדבר על צריכה של 350 וואט, אז קניתי לו שנאי 750 - עלה טיפה פחות מ400 ש"ח אם אני זוכר נכון. אני לא מרגיש בעיית התחממות (בניגוד לשנאי 200 וואט שיש לי בשביל מכשיר אחר בבית, שמתחמם כמו הומלס ליד חבית בוערת), ובסך הכל מבחינת מחיר הוא משהו כמו שתי רמות מעל רסיבר שהייתי קונה בארץ באותו מחיר (תכננתי לקנות את ה Yamaha 565, והרסיבר הזה די מקביל מבחינת יכולות ל 765, וגם מכיל מעבד תמונה של פארודג'ה).