פרויקט סידור כבלים נסתר
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לי יש שריטה מאוד עמוקה - אני לא אוהב בלגן של כבלים.
למרות שכמעט לא רואים את הכבלים החלטתי שהבלגן שהם יוצרים לא מוצא חן בעיני ולכן החלטתי לסדר אותם.
כך נראית השידה (הטלוויזיה כרגע על השידה בקרוב על הקיר, והסנטר יהיה מתחת לטלוויזיה):
למרות שכמעט לא רואים את הכבלים החלטתי שהבלגן שהם יוצרים לא מוצא חן בעיני ולכן החלטתי לסדר אותם.
כך נראית השידה (הטלוויזיה כרגע על השידה בקרוב על הקיר, והסנטר יהיה מתחת לטלוויזיה):
-
- לפני הסידור
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

חיברתי תעלת פלסטיק של 4 על 4 (סגורה מהצדדים) באורך של 20 ס"מ פחות מהאורך של השידה, כל הכבלים שמחברים בין המכשירים עוברים דרך התעלה (כבלי מתח לא), כל הכבלים שעולים לכיוון הטלוויזיה מאוגדים בשרשור פלסטיק , כמו כן כל הכבלים שבאים מהקיר (קו טלפון, כבלים של רמקולים, כבלים של מסך מחשב שנמצא מעבר לקיר וכו').
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

השידה נראית כרגע כך.
זה נראה אותו דבר אבל היא צמודה יותר לקיר , האיוורור טוב יותר (פחות כבלים שמפריעים לזרימת האוויר) ואני שקט.
הסנטר נמצא כרגע בצד אבך כאשר אחבר את הטלוויזיה על הקיר (בגובה כזה שהסנטר יכנס בדיוק מתחתיה) הוא יהיה במרכז השידה מתחת לטלוויזיה.
זה נראה אותו דבר אבל היא צמודה יותר לקיר , האיוורור טוב יותר (פחות כבלים שמפריעים לזרימת האוויר) ואני שקט.
הסנטר נמצא כרגע בצד אבך כאשר אחבר את הטלוויזיה על הקיר (בגובה כזה שהסנטר יכנס בדיוק מתחתיה) הוא יהיה במרכז השידה מתחת לטלוויזיה.
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

תודה.zovirax כתב:כל הכבוד! עבודה יפה...
כמו כן יש שיפור באיכות התמונה מהממיר DTT - לפני זה הממיר היה מחובר בעזרת חיבור קומפוזיט , כרגע מחובר בחיבור קומפוננט ורואים את ההבדל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כל הכבוד. אני תמיד אוהב לראות איך פותרים בעיות של חוטיאדה מבולגנת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

דווקא לא.uriler כתב:יפה, אבל נראה לי בעייתי קצת מבחינת החלפות / חיבור ציוד נוסף וכו' - בטח בתוך התעלה יש יותר בלגן בגלל הצפיפות......
בתוך התעלה יש מקום לכמות כפולה של כבלים.
כל סוג של כבלים תפסתי עם איזוקנים כך שהם מאורגנים לכל אורכם.
אם אני רוצה להוסיף עוד ציוד אני פשוט פותח את התעלה, מעביר את הכבלים החדשים וסוגר את התעלה שוב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איזה קטע, יש לי את אותו מזנון, ונראה לי שאותה טלווזיה..
אצלי גם יש בלאגן גדול עם הכבלים, אבל אני גם לא שמה אף מכשיר בתוך המזנון עצמו, כי אמרו לי שהם מתחממים וזה לא בריא.. גם הפריע לי שהטלווזיה נמוכה (אני לא יכולה לתלות כי זה דירה שכורה, ועוד חודשיים שלושה אני עוברת) אז שמתי אותה על הסאב וופר
בכל מקרה, אמרתי לעצמי שכשאני אעבור, אני אעשה חשיבה מחדש על הכל, ואקנה מזנון חדש.. תמיד טוב לקנות חדש
בכל מקרה, אמרתי לעצמי שכשאני אעבור, אני אעשה חשיבה מחדש על הכל, ואקנה מזנון חדש.. תמיד טוב לקנות חדש
תהיה רגוע, היא על מדף כזה קטן שלא רואים..
חוץ מזה, זה סידור זמני.. אם לא תהיה רעידת אדמה בחודשים הקרובים - יהיה בסדרwallalon כתב:אני מרגיש לא טוב שאני רואה את הטלויזיה שלך ככה.
נראה שצעד לא במקום והיא על הרצפה בחלקים.
ח"ח על סידור החוטיאדה......
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

Re: איזה קטע, יש לי את אותו מזנון, ונראה לי שאותה טלווזיה..
מדליק.mikai כתב:אצלי גם יש בלאגן גדול עם הכבלים, אבל אני גם לא שמה אף מכשיר בתוך המזנון עצמו, כי אמרו לי שהם מתחממים וזה לא בריא.. גם הפריע לי שהטלווזיה נמוכה (אני לא יכולה לתלות כי זה דירה שכורה, ועוד חודשיים שלושה אני עוברת) אז שמתי אותה על הסאב וופר![]()
בכל מקרה, אמרתי לעצמי שכשאני אעבור, אני אעשה חשיבה מחדש על הכל, ואקנה מזנון חדש.. תמיד טוב לקנות חדש...
זה "חכם" לשים את הטלוויזיה על הסאב? לא נראה מי יודע מה יציב.