עזרה בחילוץ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
מדובר בקובץ TS רגיל לכל דבר.
MPEG2REPAIR יעשה לך את העבודה ויחבר את כל החלקים לכדי קובץ אחד.
MPEG2REPAIR יעשה לך את העבודה ויחבר את כל החלקים לכדי קובץ אחד.
לא ידעתי עופר ש- MPEG2REPAIR יודע לחבr חלקים... תמיד השתמשתי בו על קבצי TS שלמים לבדוק תאימות ל-MPEG2... טוב לדעת. כנראה שיש לי גרסא ישנה
בכל מקרה זהו קובץ שפיצלו אותו עם משהו כמו HJSPLIT וזה גם הכלי שאני ממליץ להשתמש בו כדי לחבר אותו בחזרה:
www.freebyte.com/hjsplit
בכל מקרה זהו קובץ שפיצלו אותו עם משהו כמו HJSPLIT וזה גם הכלי שאני ממליץ להשתמש בו כדי לחבר אותו בחזרה:
www.freebyte.com/hjsplit
We want to make a machine that will be proud of us.
אני מבין... HJSPLIT מצפה סיומת של שלוש ספרות אשר מתחילה ב001. התוכנה עושה את העבודה אבל קצת טיפשה. בוא ננסה לעזור לה. תיקח BULK RENAME או תוכנה אחרת לשינוי שם של קבוצת קבצים. תוריד את הסיומת הקיימת ותמספר אותם החל מ-001 (כמובן שאתה יכול גם לעשות זאת ידנית בלי שימוש בכלים אוטומטים או בסקריפט DOS)
בכל מקרה אני ממליץ להעתיק קבצים מקוריים הצידה לפני כן. לאחר מכן תנסה עוד פעם עם HJSPLIT
בכל מקרה אני ממליץ להעתיק קבצים מקוריים הצידה לפני כן. לאחר מכן תנסה עוד פעם עם HJSPLIT
אכן הסיומת ההתחלתית הנדרשת היא 001, הקבצים שאצלי מתחילים ב- 00. ומסתיימים ב- 50.kwazi כתב:אני מבין... HJSPLIT מצפה סיומת של שלוש ספרות אשר מתחילה ב001....
אין לי בעיה לשנות את 01. ל- 001. וכן הלאה אך מה עושים עם 00.
כדאי לך לחפש גם כלים נוספים שיודעים לחבר קבצים למשל בחיפוש מהיר עלה File Joiner 1.12 . אני לא מכיר אותו אך מצילום מסך אני מסיק מסקנה שהוא מאפשר לבחור רשימת קבצים ללא תלות בסיומת. שוב, לא מכיר את הכלי, לא בטוח אפילו שהוא עושה עבודה טובה על קבצים בינאריים, אך שווה לנסות