מחפש טלווזיה שתשמש כמסך מחשב בלבד
שלום
אחרי תלאות סוף סוף הצלחתי להרשם למקום היחיד ברשת שנראה לי באמת מבין על מה הוא מדבר.
טוב התקציב שלי זה עד 3000 שקלים ואני מחפש מסך בגודל 32 אינץ, כמובן אם יהיה יותר גדול לא אתנגד.
עכשיו הלכתי לשלל מוכרים ואלו האמירות שקיבלתי מהם.
1. בשביל חיבור למחשב אתה חייב HD פול
2. בשביל חיבור למחשב אתה חייב HD ראדי
3. כל טלווזיה מתחברת למחשב.
4. רק לסוני יש חיבור יעודי למחשב.
וכו' כו' כו'
בסוף נפלתי על הסוני 5550 ש"מחליפה" את ה 5500 במחיר של 3000 שקלים עם אחריות 3 שנים ממקום מוכר.
אני מתלבט אם לרכוש אותה ביום ראשון או שפה בדעת מומחים תתנו לי כיוון או רעיון אחר לצורך מסך מחשב בגודל 32 אינץ?
אחרי תלאות סוף סוף הצלחתי להרשם למקום היחיד ברשת שנראה לי באמת מבין על מה הוא מדבר.
טוב התקציב שלי זה עד 3000 שקלים ואני מחפש מסך בגודל 32 אינץ, כמובן אם יהיה יותר גדול לא אתנגד.
עכשיו הלכתי לשלל מוכרים ואלו האמירות שקיבלתי מהם.
1. בשביל חיבור למחשב אתה חייב HD פול
2. בשביל חיבור למחשב אתה חייב HD ראדי
3. כל טלווזיה מתחברת למחשב.
4. רק לסוני יש חיבור יעודי למחשב.
וכו' כו' כו'
בסוף נפלתי על הסוני 5550 ש"מחליפה" את ה 5500 במחיר של 3000 שקלים עם אחריות 3 שנים ממקום מוכר.
אני מתלבט אם לרכוש אותה ביום ראשון או שפה בדעת מומחים תתנו לי כיוון או רעיון אחר לצורך מסך מחשב בגודל 32 אינץ?
ה 5550 היא לא המחליפה של ה 5500 (וממליץ מואד שלא תקנה איפה שאמרו לך זאת).
ההבדל (הגדול ) בין ה 5550 ל 5500 , הוא ש ה 5500 היא טלויזה FHD כלומר בעלת רזולציה 1920X1080 .
בעוד שה 5550 היא טלויזה HD Read בלבד ובעלת רזולציה 1336x768 .
מכיוון שלא ציינת שימושי מחשב למסך זה אז באמת שקשה לציין לכאן או לכאן מה עדיף.
ההבדל (הגדול ) בין ה 5550 ל 5500 , הוא ש ה 5500 היא טלויזה FHD כלומר בעלת רזולציה 1920X1080 .
בעוד שה 5550 היא טלויזה HD Read בלבד ובעלת רזולציה 1336x768 .
מכיוון שלא ציינת שימושי מחשב למסך זה אז באמת שקשה לציין לכאן או לכאן מה עדיף.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
למה שלא תוסיף 500 שקל לתקציב ותרכוש מסך מחשב אמיתי בגודל 32 אינטש שייתן לך רזולוציה פי כמה טובה יותר מכל מסך טלביזיה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה רבה
גם הדגם 5550 לא מוזכר באף אתר בעברית , מוזר.
תודה המון תודה על הטיפ.
אני הולך להשתמש המון, ממש המון במחשב אבל בעיקר רק לאינטרנט.
זאת אומרת גלישה באינטרנט, בעיקר .
אני לא מתכוון לשחק במחשב או לראות סרטים אלא בעיקר בעיקר לצפות באתרי אינטרנט, אופיס וכו'.
מה שכן, אני בונה אתרי אינטרנט לשם הכיף והשעשוע ככה שאני אצטרך להפשיל שרוולים ולהתגבר על בעיות רזולציה שכנראה יגיעו.
(שאני חושב על זה שוב, הרי אם אני לא אגלוש בטלווזיה ברזולציה של הסטדרנט, אז גם אתרי האינטרנט מהשורה יתעקמו לי, לא?)
בכל מקרה, נחזור לחלק החשוב יותר.
אני הולך להשתמש במסך רק לגלישה באינטרנט, אופיס ומיילים.
לא סרטים ולא משחקים.
תודה על כל תגובה
גם הדגם 5550 לא מוזכר באף אתר בעברית , מוזר.
תודה המון תודה על הטיפ.
אני הולך להשתמש המון, ממש המון במחשב אבל בעיקר רק לאינטרנט.
זאת אומרת גלישה באינטרנט, בעיקר .
אני לא מתכוון לשחק במחשב או לראות סרטים אלא בעיקר בעיקר לצפות באתרי אינטרנט, אופיס וכו'.
מה שכן, אני בונה אתרי אינטרנט לשם הכיף והשעשוע ככה שאני אצטרך להפשיל שרוולים ולהתגבר על בעיות רזולציה שכנראה יגיעו.
(שאני חושב על זה שוב, הרי אם אני לא אגלוש בטלווזיה ברזולציה של הסטדרנט, אז גם אתרי האינטרנט מהשורה יתעקמו לי, לא?)
בכל מקרה, נחזור לחלק החשוב יותר.
אני הולך להשתמש במסך רק לגלישה באינטרנט, אופיס ומיילים.
לא סרטים ולא משחקים.
תודה על כל תגובה
בדיוק בשביל זה הגעתי לפורום הזה שנראה לי שיכולים לתת לי דעה טובה יותר.Catskinner כתב:למה שלא תוסיף 500 שקל לתקציב ותרכוש מסך מחשב אמיתי בגודל 32 אינטש שייתן לך רזולוציה פי כמה טובה יותר מכל מסך טלביזיה?...
אני לא ידעתי בכלל שיש הבדל בין "מסך מחשב בגודל 32" לבין מסך טלווזיה" באותו הגודל.
עכשיו אני מבין שזה רזולציה.
אני משתמש ב 1024 על 768 , האם הסוני למשל 5500 לא יכולה להציג רזולציה שכזו.?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יכולה אבל לא באופן שאתה תתלהב ממנו. כל המסכים החדשים הם ביחס 16:9 ואילו הרזולוציה שציינת היא 4:3.
או שתתרגל למתיחה של התמונה או שתתרגל להציג אותה בריבוע באמצע המסך או שתעבור לרזולוציה הנתמכת לרוחב כל המסך
או שתתרגל למתיחה של התמונה או שתתרגל להציג אותה בריבוע באמצע המסך או שתעבור לרזולוציה הנתמכת לרוחב כל המסך
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין שום הבדל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני עד עכשיו לא בטוח שהבנתי את השימושים שלך.
מה שהצלחתי להבין הוא שאתה רוצה להוציא 3000 שקל על מסך טלביזיה כדי שתוכל לחבר אותו ב VGA למחשב ולהציג בו רזולוציה שלא מתאימה בכלל למסך טלביזיה.
יש לי רעיון אחר - בוא תוציא 2400 שקל על מסך מחשב בגודל 26 אינטש או 3500 שקל על מסך מחשב בגודל 32 אינטש. חבר אותו ב DVI למחשב ותציג בו ב 1920x1200 ותהנה מהרעיון שאתה משתמש במשהו שבאמת יועד לשמש כמסך מחשב.
מה שהצלחתי להבין הוא שאתה רוצה להוציא 3000 שקל על מסך טלביזיה כדי שתוכל לחבר אותו ב VGA למחשב ולהציג בו רזולוציה שלא מתאימה בכלל למסך טלביזיה.
יש לי רעיון אחר - בוא תוציא 2400 שקל על מסך מחשב בגודל 26 אינטש או 3500 שקל על מסך מחשב בגודל 32 אינטש. חבר אותו ב DVI למחשב ותציג בו ב 1920x1200 ותהנה מהרעיון שאתה משתמש במשהו שבאמת יועד לשמש כמסך מחשב.