חיישן קול מחובר למחשב ששולח התראה

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
xena פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497
שם מלא: xena
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם,

הכלבים שלי נובחים יותר מידי בזמן האחרון כשאני לא בבית, ואני מעוניין לקבל התראה על כך כאשר אני מרוחק. ארצה לחבר חיישן קול למחשב אשר ישלח הודעה לאייפון שלי המחובר גם הוא תמיד לרשת. האם יש לכם רעיונות בנושא? לא בהכרח לבנות מאפס. אפשר להפנות אותי לחנות שמוכרת חיישנים וכו'.

amitsound
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

פתרון

שליחה #2 

טוב אז ככה לצורך ביצוע התרחיש שאת רוצה את צריכה בסך הכל מקרופון קטן באיכות אפילו נמוכה יחסית .

קניתי לפני מספר ימים עלה 22 שח .

תתקיני תוכנה של מיקרופון כלשהו . תבחני את עוצמת הרעש שאת רוצה וזהו .

אם תרצי תוכנה דברי איתי בפרטי אני יבנה או יארגן לך ...

באותו אופן ניתן להתקין מצלמה ולראות הרבה יותר פשוט .

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

amitsound - אם יש משהו כזה שעובד (תוכנה מוכנה) למה לא לחלוק עם כולם באתר?

YossiFogel
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

יש המון אפשרויות

שליחה #4 

יש גלאי שנקרא "דוגארד" שיודע לא רק מתי הכלבים נובחים אלא גם לפענח את הנביחה שלהם כדי לדעת מתי מדובר בטיפוס חשוד שמתקרב לבית ומהווה איום מבחינת הכלבים ומתי בסתם חתול שעובר בסביבה.

לא בחנתי באופן אישי את המוצר, אבל בחברת ביו-סנס (החברה המפתחת והמשווקת) מציינים שהגלאי מגיע לרמת דיוק גבוהה מאוד.
http://www.bio-sense.co.il/

הבנתי מהם שהפתרון לא זול במיוחד אבל הוא יכול להיות עצמאי ולא תלוי במחשב שלך.
מעבר לזה, הייתרון הגדול של מוצר שניתן להצמדה לכלב,הוא שהוא לא מסתמך על כיסוי של אזור מסויים כמו גלאי נפח או מצלמה, אלא נייד בכל הבית בהתאם לצורך. (בהתאם לאזור בו הכלב נמצא).

עכשיו לעצם הבעיה:
אם הכלבים התחילו לנבוח יותר בזמן האחרון יכולות להיות לכך כמה סיבות ייתכן שיש יותר פעילות באזור של הבית בזמן האחרון וזה משגע את הכלבים שהורגלו לשקט יחסי. ייתכן שמצלמה באזור יכולה לפתור לך את סימן השאלה.

יכול להיות שהם עברו שינוי כלשהו כמו מעבר דירה או משהו כזה וזה משפיע על השלווה שלהם או מעורר אצלם חרדת נטישה. יכול להיות שיש כלב חדש באזור הקרוב לטריטוריה שלהם וזה מחרפן אותם, במיוחד אם הם שומעים אותו נובח.

אם מדובר מאחת מהאפשרויות הנ"ל, אני לא משוכנע שהתראה לאייפון אמורה להביא לפתרון של הבעיה.

amitsound
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

פתרון

שליחה #5 

מצאתי תוכנה VoipBuster כך היא נקראת . לאחר חיבור הרמקולים למחשב ותכנות קל כאשר הכלבים ינבחו
תקבלי צלצול לטלפון או SMS לאחר מכן תוכלי להתחבר למחשב דרך הטלפון ולשים להם מוזיקה או לדבר איתם מבלי לראותם אלא אם כן ברשותך מצלמה
כל הפתרון - 22 שח מקרופון !

אם לא הצלחת שלחי לי הודעה בפרטי במה לא הצלחת ואני יעזור לך

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”