המלצה לכרטיס טלויזיה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה ההבדל ? זה מיועד למחשב חזק,אז האם ההבדל בקידוד משפיע על איכות התמונה בצפייה וגם בהקלטה ( זה חשוב לי מאד ),בנוסף הבנתי שה - 150 לא תומך ב - MPEG-4 ,תקן אותי אם אני טועה.MartinHSabag כתב:אתה מדבר על קידוד בחומרה או בתוכנה?
ה-PVR-150 הוא הכי פופולארי....
תשובות
א. לא הייתי מתבסס בשום מקרה על קידוד בתוכנה. קידוד זו פעולה מורכבת שדורשת משאבים רבים וגם אם המעבד שלך חזק, עדיין קידוד בתוכנה יגרום לו לפעול בעומס גבוה יותר, מה שיקשה עליך להפעיל כמה יישומים במקביל ויפגום באיכות ההקלטה.
ב. אני לא חושב שכל כך כדאי לחפש כרטיס שדוחס MPEG-4 בחומרה. נראה לי שניתן להסתפק ב-MPEG-2, מפני שהמחיר של הדיסקים הקשיחים כל כך זול היום.
בכל מקרה, נראה לי שעדיף כרטיס איכותי שדוחס MPEG-2 מאשר כרטיס זול ולא איכותי שדוחס גם MPEG-4.
ב. אני לא חושב שכל כך כדאי לחפש כרטיס שדוחס MPEG-4 בחומרה. נראה לי שניתן להסתפק ב-MPEG-2, מפני שהמחיר של הדיסקים הקשיחים כל כך זול היום.
בכל מקרה, נראה לי שעדיף כרטיס איכותי שדוחס MPEG-2 מאשר כרטיס זול ולא איכותי שדוחס גם MPEG-4.
הקידוד בחומרה.
ה-150 הוא הסטנדרט כיום לפיו בודקים את איכות שאר הכרטיסים.
כרטיסים מבוססי ATI 550 נותנים איכות טובה גם כן, ויש אומרים מעט טובה יותר.
הכרטיס לא נותן איכות צפיה - היות והצפיה היא מהכרטיס הגרפי של המחשב. ה-PVR 150 משמש רק להקלטה וקידוד ל-MPEG2
אורן.
הכרטיס לא נותן איכות צפיה - היות והצפיה היא מהכרטיס הגרפי של המחשב. ה-PVR 150 משמש רק להקלטה וקידוד ל-MPEG2
אורן.
לא הבנתי,אתה אומר שאי אפשר לצפות דרכו בטלויזיה ? זה הרי כרטיס טלויזיה,לא?oshapir כתב:הקידוד בחומרה.
אורן....
אני לא רוצה להתחבר בשביל צפייה דרך הכרטיס מסך,אני רוצה את זה דרך כרטיס הטלויזיה שיישמש גם לצפייה וגם להקלטה.
לכרטיס ה-PVR 150 יש רק כניסת או וידאו או אנטנה אין יציאת אות וידאו. הצגת הטלויזיה נעשית ע"י הכרטיס הגרפי וההתקן שמחובר אליו (טלויזיה, מוניטור וכיו"ב).
אם אתה רוצה יש כרטיס PVR-350 שכולל יצאה לטלויזיה. כמו כן יש פתרונות חומרה נוספים המיועדים להצגת וידאו שלא דרך הכרטיס הגרפי.
השאלה היא - למה? למה לא להוציא את האות דרך כרטיס המסך? ישנם כרטיסים DUAL VIEW המאפשרים בו זמנית הצגה בשני מסכים שונים...
אורן.
אם אתה רוצה יש כרטיס PVR-350 שכולל יצאה לטלויזיה. כמו כן יש פתרונות חומרה נוספים המיועדים להצגת וידאו שלא דרך הכרטיס הגרפי.
השאלה היא - למה? למה לא להוציא את האות דרך כרטיס המסך? ישנם כרטיסים DUAL VIEW המאפשרים בו זמנית הצגה בשני מסכים שונים...
אורן.