inFAMOUS - המלצה למשחק

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73272
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #1 

שלום אנשים.

סיימתי כרגע את המשחק inFAMOUS והייתי רוצה להמליץ עליו בחום לכל בעלי ה PS3. המשחק לטעמי האישי פשוט מדהים, ממכר ומהנה. למרות ממוצע ביקורות סביר בלבד (85) לדעתי זהו משחק חובה לכל חובבי הז'אנר. ניתן להוריד דמו מה PSN, רק קחו בחשבון שהדמו הרבה הרבה פחות טוב מהמשחק עצמו ככה שאפילו אם קצת נהניתם מהדמו תהנו מאוד מהמשחק עצמו. הנה ביקרות מהאתר IGN בו המשחק קיבל 92 - ציון הולם לדעתי:

http://ps3.ign.com/articles/981/981734p1.html

ניתן למצוא אותו בכ 15 יורו בלבד שזה כ 80 שח. בהחלט מציאה מטורפת לדעתי:

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES ... amous.html

ד"א, המשחק מסתיים בטוויסט די מפתיע, רק חבל שהסוף פתוח - כנראה שיש חלק שני כבר בתיכנון.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

(Y) (Y) (Y)

משחק מעולה. הובר, כבר סיימת אותו גם כטוב וגם כרשע?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

השאלה היא איך הרמה - כי אני קצת התקשתי :אופס: בדמו

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #4 

Itay_Pollak כתב:השאלה היא איך הרמה - כי אני קצת התקשתי :אופס: בדמו
...
הדמו מביא אותך למשימה עשירית או קצת יותר. כאשר יש לך כבר כמה כוחות.
המשחק עצמו מתחיל איתך בצעדי תינוק - שלב אחרי שלב, כוח אחרי כוח, עד שתלמד להשתמש ולמצות כל מה שיש לך בארסנל.
גמרתי אותו לפני שבועיים בערך - מאוד מרשים, סיימתי אותו כטוב, הדבר היפה הוא יכולת הROAMING אחרי סיום המשחק להגיע למשימות צדדיות (אותן סיימתי במהלך המשחק הרגיל) ולספוח כוחות לא כל כך טובים....:twisted:
יש לך מעקב מרשים אחרי הTROPHIES שהשגת, בקיצור - לא יודע איך הוא קיבל 8.5 אבל אצלי הוא קיבל 9.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

...
אפשר לבחור בין שלוש רמות קושי. הוא ממש לא קשה באופן יחסי, סיימתי אותו די בקלות על רמה קשה, אם תשחק על רמה קלה או אפילו בינונית אין סיבה שיהיו לך בעיות.

BOOYA
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

בהחלט משחק מומלץ, אני ככ אהבתי שאפילו סיימתי פעמיים (על HARD) והשגתי את ה-platinum (פעם ראשונה שהרגשתי ששווה להשקיע)

במחיר של 15 יורו נשמע לי כמו פשע לא לקנות (אני קניתי במחיר המקורי שהמשחק רק יצא)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

UriDrori כתב:(Y) (Y) (Y)

משחק מעולה. הובר, כבר סיימת אותו גם כטוב וגם כרשע?
...
כרגע סיימתי אותו כטוב. אני מתלבט אם להתחיל הכל כרע, חוץ מכוחות חדשים יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד 5 סופי שבוע? כרגע אני מנסה לסיים את המשימות הצדדיות (כמו להשיג את ההקלטות של הבחור ההוא מהצלחות לוויין) ואחכ אני אנסה לפתוח את הכוחות ה"רעים" - השאלה האם שווה להתחיל את המשחק מחדש כרשע? מה משתנה חוץ מהכוחות?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 10/01/2010 13:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

...
לי עד האי האחרון היה די קל, האי השלישי קצת מאתגר אבל עדיין לא נורא.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #9 

לי היו שני קטעים קשים במשחק - המשימה של חיבור האי הראשון עם השני והמשימה שבה מגנים על בית הכלא. היו גם שני קרבות בוס לא קלים, אבל לא מאוד קשים (במעבר מהאי השני לשלישי וקרב הבוס האחרון). חוץ מזה, המשחק לא היה קשה, אבל שיחקתי במדיום. התחלתי שוב ב Hard והגעתי שוב למשימה של חיבור האיים הראשון והשני, ואז השאלתי את המשחק לחבר. יום אחד הוא יחזור אלי, ואני אסיים על Hard, ואז יהיו חסרים לי רק שני גביעים בשביל הפלטינום, אולי אני כבר אשקיע את הזמן ואשיג גם אותם (הגביע של איסוף כל הרסיסים והגביע של ביצוע כל התרגילים).

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

כן, הקרבות בוס לא קלים, אבל לא ממש קשים - בדיוק ברמה הנכונה לטעמי. הקרב בוס היחיד שממש היה קשה לי אישית היה הקרב הסופי אבל גם הוא לא היה כ"כ קשה שהגיע לרמת מייאש (וזה קורה בלא מעט משחקים).

ד"א - רק אני שנאתי במשימות הצדדיות (הצהובות) את המשימות שצריך לרוץ בהן מצלחת לווין אחת לשניה על בסיס זמן קצוב? לי אישית הן היו די קשות ומתסכלות, אבל בגלל שרציתי לנקות את כל האי נאלצתי לחרוק שיניים ולסיים אותן (חוץ מאחת אחרונה שאני עדיין תקוע בה).

אף אחד לא שיחק כרשע?

BOOYA
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #11 

Huber כתב:כן, הקרבות בוס לא קלים, אבל לא ממש קשים - בדיוק ברמה הנכונה לטעמי. הקרב בוס היחיד שממש היה קשה לי אישית היה הקרב הסופי אבל גם הוא לא היה כ"כ קשה שהגיע לרמת מייאש (וזה קורה בלא מעט משחקים).

ד"א - רק אני שנאתי במשימות הצדדיות (הצהובות) את המשימות שצריך לרוץ בהן מצלחת לווין אחת לשניה על בסיס זמן קצוב? לי אישית הן היו די קשות ומתסכלות, אבל בגלל שרציתי לנקות את כל האי נאלצתי לחרוק שיניים ולסיים אותן (חוץ מאחת אחרונה שאני עדיין תקוע בה).

אף אחד לא שיחק כרשע?
...
סיימתי בשני הצדדים, מבחינת הסיפור ורוב המשימות אין הרבה הבדל תכלס (חוץ מה-15 משימות טוב/רע).
הכוחות מתפתחים בצורה שונה מאוד עבור כל צד וזה מכניס גיוון שדי מחזיק מעמד לעוד סיבוב (הרבה יותר כיף לפרק כל מה שזז עם רימוני רסס :twisted: ) חוץ מזה נחמד לראות את העיר משתנה לגמרי בין טוב לרע.

אני נהנתי מאוד מהמשחק בסיבוב הראשון והיה לי ממש כיף גם בסיבוב השני.

חוץ מזה הובר במשימות שצריך לעבור בין הלווינים הסוד הוא להחליק כל הדרך על הכבלים :)
זה הרבה יותר מהר והופך את המשימות לדי פשוטות

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

א. אני ממליץ לך לסיים גם כרשע. פרט למה שציין BOOYA, העלילה גם משתנה טיפה (לא קריטי, בכללי אותו דבר), התושבים מגיבים שונה לגמרי וזה מגניב, הכוחות שונים... תנסה. להפוך לרשע מגיבור בסוף המשחק נראה לי קשה מאד.

ב. גם אני הייתי תקוע הרבה במשימות מירוץ, עד שגיליתי שכשלוחצים על קדימה עם הסטיק בזמן שמחליקים על כבל אז זזים הרבה יותר מהר. עשית את זה עד עכשיו?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13 

אני יודע, אבל לדוגמא במשימה האחרונה שנשארה לי אין כבלים מגג לגג ככה שבגג השלישי צריך לקפוץ ממקום למקום ואם לא עושים את זה מושלם (לעמים אני מפספס בשנייה אחת בלבד) אתה לא מגיע בזמן לנקודה הבאה. הקטע המתיש הוא שאם פיספסת בשניה את הנקודה האחרונה, אתה צריך לעבור הכל שוב מחדש. לא אהבתי בלשון המעטה.

לגבי השלב הרע, הבעייה שיש לי כ"כ הרבה משחקים מחכים לתורם שמאוד קשה לי להחליט אם להשקיע שוב ולהתחיל הכל מחדש כרגע. נראה, כרגע אני נוטה לכן כי מאוד נהניתי מהמשחק, נקווה שזה יצדיק את עצמו ולא אגלה שאני סתם מבזבז זמן (האמת גם אני חושב שיהיה נחמד לשם שינוי לפוצץ כל מה שיש בסביבה בלי להתחשב באנשים מסביב ולא לטרוח לעצור להחיות כל אידיוט בדרך). אם אני מבין נכון ההבדלים הם אלו:

1. 15 משימות צדדיות שונות
2. כמה כוחות שונים
3. בחלק מהמשימות הראשיות מקבלים החלטה שונה (כמו האם להציל את החברה או את ה 15 רופאים)

עוד משהו?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 10/01/2010 14:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

א. השוני במשימות לא משנה בכלל את הכיוון של העלילה, אלא רק את הגוון. אני יכול לתת לך דוגמה שהיא גם קצת ספויילר אם תרצה.

ב. אין כוחות חדשים, אבל כמעט לכל הכוחות יש טוויסט מעט שונה מאשר של ה"טוב".

ג. ההבדל העיקרי הוא בסגנון המשחק שלך בעיר. כשתשחק כרשע את תרצה פשוט כל פעם לטפס לבניין הגבוה ביותר ולעשות Thunder-Drop (6) (6) (6)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #15 

כן, זה נכון, לא השקעתי כמעט בכלל בשיפור הכח של הרימונים או של הנפילה מגבוה כי תמיד הייתי צריך להיזהר מההולכי רגל, ככה שלא יצא לי כמעט להשתמש בכוחות האלו והשקעתי בשיפור שלהם רק בסוף שלא נשאר לי מה לשפר. החלטות החלטות :roll:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #16 

UriDrori כתב:א. אני ממליץ לך לסיים גם כרשע. פרט למה שציין BOOYA, העלילה גם משתנה טיפה (לא קריטי, בכללי אותו דבר), התושבים מגיבים שונה לגמרי וזה מגניב, הכוחות שונים... תנסה. להפוך לרשע מגיבור בסוף המשחק נראה לי קשה מאד.

ב. גם אני הייתי תקוע הרבה במשימות מירוץ, עד שגיליתי שכשלוחצים על קדימה עם הסטיק בזמן שמחליקים על כבל אז זזים הרבה יותר מהר. עשית את זה עד עכשיו?
...
נראה לי שאני אשחק בו שוב כרשע, תודה על התגובות.

ד"א - גם כשמחליקים על פסי הרכבת לחיצה על הסטיק קדימה מגבירה את המהירות (אבל עדיין לא יותר מהר מהרכבת אז רצוי ליסוע בצד הנגדי בכדי שהרכבת לא תבוא לך בהפתעה מאחור).

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”