לראשונה בתולדות התוכנות המבוססות XBMC, הגירסה הזו תומכת באופן מובנה בגירסת הווינדוס בפענוח חומרה של H.264 לניגון חלק של תכני 1080P בכרטיסי מסך של אנוידיה, ATI ואינטל התומכים בכך.
תוכנת ההתקנה יודעת לזהות אם חסרים רכיבים של DirectX הנחוצים לפענוח חומרה ומורידה ומתקינה אותם.
זוהי למעשה תוכנה ההופכת בכמה דקות של התקנה פשוטה את המחשב לסטרימר לכל דבר, שהוא הרבה יותר מגוון ומשוכלל מהסטרימרים המוכרים לנו.
איך מקנפגים את הפונטים להציג עברית ולא ג'יבריש?
ובכלל איך ניתן להגדיר את התוכנה לעבוד "נורמלי" עם השלט של לוגיטק? עובדים לי רק החיצים של למעלה-למטה-ימינה-שמאלה ו OK
staticx כתב:עדיין אני לא מבין למה כל כך קשה לשלב יכולות PVR עם התוכנה... זה היה הופך אותה באמת ל KILLER APP
...
בכלל לא פשוט לעשות PVR כמו שצריך, מה גם שכל נושא ה-broadcasted tv קצת מנוגד לאידאלוגיה של החברה הזו.
באופן אישי אני חושב שטכנית הרבה יותר קל לשלב את boxee בתוך תוכנה קיימת כדוגמת mythtv (או כתיבת פלאגין ל-boxee שמדבר עם שרת myth לוקאלי) מאשר להוסיף יכולות PVR לבוקסי.
c_on כתב:איך מקנפגים את הפונטים להציג עברית ולא ג'יבריש?
ובכלל איך ניתן להגדיר את התוכנה לעבוד "נורמלי" עם השלט של לוגיטק? עובדים לי רק החיצים של למעלה-למטה-ימינה-שמאלה ו OK
כל הכפתורים של PLAY STOP BACK וכו' לא עובדים...
...
כתוביות עברית - אתה צריך ללכת ל-Settings-Video-Subtitles ואז להגדיר
Charset = Hebrew-Windows + Font = arial.ttf
לגבי שלט MCE בבוקסי, אתה צריך להיכנס ל-Settings-System-Boxee, ולסמן את הריבוע של
Enable IR Remote Server Suite remote support
ואז השלט של MCE יעבוד לך גם בכפתורים של PLAY PAUSE BACK וכו.
במחשבי מותקן כיום ה BOXEE
אפשר בבקשה לפרט את תהליך השידרוג לגירסת הבטא.
האם השידרוג צריך להעשות בתוך התוכנה או בהתקנת השידרוג במחשב
תודה לעונים
שיהיה שבוע טוב
למי שלא הבין איך מדלגים בתוך הסרט (Trickplay):
בשלט, לחיצה על הכפתורים << ו->> (או חיצים ימינה ושמאלה) תדלג 10 שניות אחורה וקדימה. לכפתורים |<< ו->>| אין ממש שימוש עבור נגינת קבצי וידאו, התוכנה פשוט תדלג לקובץ הוידאו הבא באותה תיקייה.
לקפיצות גדולות יותר בתוך הסרט, לא מומלץ להשתמש בכפתורים << ו->> בשלט. זה יגרום לבוקסי קצת להיתקע ולא להגיב. במקום זה, לחצו על OK ואז תופיע על המסך תצוגת כפתורים המאפשרת לבחור אופציות נוספות וכפתורים שאפשר לנוע ביניהם בעזרת כפתורי החיצים ובחירה באוקי.
בתצוגה זו, בחירה בכפתורים << ו->> על המסך (לא בשלט!) תדלג דקה אחורה וקדימה בכל לחיצה. בחירה בכפתורים <<< ו->>> תדלג 10 דקות אחורה וקדימה בכל לחיצה.
למעלה מצד ימין, לחיצה על האייקון של גלגל השיניים תאפשר לכם לשחק עם פרמטרים שונים של וידאו ואודיו.
עצירה מוחלטת של הסרט וניגונו שוב תאפשר לכם לחזור לאותה נקודה (יופיע חלון השואל אם ברצונכם לעשות זאת).
אגב, בתוכנת ה"אם", ה-XBMC, יש Trickplay משוכלל ומגוון יותר (הרצה במהירויות שונות וכו), ויותר אפשרויות כיול וידאו ואודיו. לא ברור למה בוקסי ניוונו את האפשרויות שם. כשתצא ל-XBMC גירסה התומכת בפענוח חומרה של H.264, תהיה כאן תחרות רצינית בין התוכנות.