TANDBERG כתב:עוד פעם הסשן הזה ?
תקנה מה שנראה לך נוח יותר. אם אתה רוצה להוריד משחקים קנה אקס בוקס.
אני לא מכיר הרבה שמורידים ומשחקים, אני מכיר הרבה שקונים ומשחקים.
בלו ריי זה שטויות ? מעניין, זה הנגן הנמכר ביותר בשוק כיום, הוא גם הראשון שיוכל לנגן סרטים בתלת ממד.
האקס בוקס הוא הקונסולה עם כשל החומרה הגבוה ביותר בשנים האחרונות, על זה הוא נפל אצלי.
אם תרצה לשחק און ליין באקס בוקס תשלם, תרצה לשחק באלחוטי ? עוד כסף. תרצה לשחק עם קונסולה פרוצה און ליין ? ברוך הבא לעולם הBAN.
אם לא מעניין אותך און ליין, לך על האקס בוקס - כי אני מבין מהכתוב שאתה תשחק במשחקים שהורדת.
לגבי משחקי סוני 3 - יש לא מעט משחקים מוזלים ויש החלפות. אני באופן אישי מאוד מרוצה מהמכשיר....
הנגן הנמכר ביותר בשוק חח איפה ? בטח לא פה כי הוא ממש יקר וגם כי פה מעט מאוד אנשים קונים דיסקים מקוריים ומי שרוצה להנות מבלו ריי אז קונה סטרימר ומוריד סרטים מהאינטרנט , ואתה טועה לאקסבוקס אין כשל חומרה יותר מאז שיש את הג'אספר וכבר איו טבעת מוות ואגב בסוני 3 יש כשל חומרה וקוראים לזה טבעת צהובה , הלייב באקסבוקס מצויין אין בו לאגים כמו של הסוני וגם מה הבעיה לשלם 60 דולר בשנה זה 222 ש"ח ... זה ממש גרושים , ולגבי האלחוטי אפשר לקנות מתאם לא בכרח מהארץ אפשר להזמין מחו"ל במחיר מוזל , זה לא תירוץ ... ורק שתדע אין כבר גל באנים ובקרוב שתצא פריצה חדשה חסינה מבאנים .. חוץ מזה אני לא ממש משחק בלייב , אני נהנה מהקונסולה גם בלי זה , על איזה משחקים מוזלים אתה מדבר חח משחקים מיושנים ...ואם כבר מדברים על כסף אז בסוני 3 הכי מבזבזם כסף שכל משחק עולה 400 ש"ח אפילו אם אתה קונה מחו"ל משחק שיצא ממש חדש אז עולה בערך 250 ש"ח בזה אני קונה 32 דיסקים לצריבה של ורבטים שהם הכי טובים מול משחק אחד של סוני .. בקיצר כל אחד עושה את השיקולים שלו וקונה מה שבא לו