מעוניין לרכוש קונסולה - XBOX או PS3 ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
kingx
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

TANDBERG כתב:עוד פעם הסשן הזה ?
תקנה מה שנראה לך נוח יותר. אם אתה רוצה להוריד משחקים קנה אקס בוקס.
אני לא מכיר הרבה שמורידים ומשחקים, אני מכיר הרבה שקונים ומשחקים.
בלו ריי זה שטויות ? מעניין, זה הנגן הנמכר ביותר בשוק כיום, הוא גם הראשון שיוכל לנגן סרטים בתלת ממד.
האקס בוקס הוא הקונסולה עם כשל החומרה הגבוה ביותר בשנים האחרונות, על זה הוא נפל אצלי.
אם תרצה לשחק און ליין באקס בוקס תשלם, תרצה לשחק באלחוטי ? עוד כסף. תרצה לשחק עם קונסולה פרוצה און ליין ? ברוך הבא לעולם הBAN.
אם לא מעניין אותך און ליין, לך על האקס בוקס - כי אני מבין מהכתוב שאתה תשחק במשחקים שהורדת.
לגבי משחקי סוני 3 - יש לא מעט משחקים מוזלים ויש החלפות. אני באופן אישי מאוד מרוצה מהמכשיר.
...

הנגן הנמכר ביותר בשוק חח איפה ? בטח לא פה כי הוא ממש יקר וגם כי פה מעט מאוד אנשים קונים דיסקים מקוריים ומי שרוצה להנות מבלו ריי אז קונה סטרימר ומוריד סרטים מהאינטרנט , ואתה טועה לאקסבוקס אין כשל חומרה יותר מאז שיש את הג'אספר וכבר איו טבעת מוות ואגב בסוני 3 יש כשל חומרה וקוראים לזה טבעת צהובה , הלייב באקסבוקס מצויין אין בו לאגים כמו של הסוני וגם מה הבעיה לשלם 60 דולר בשנה זה 222 ש"ח ... זה ממש גרושים , ולגבי האלחוטי אפשר לקנות מתאם לא בכרח מהארץ אפשר להזמין מחו"ל במחיר מוזל , זה לא תירוץ ... ורק שתדע אין כבר גל באנים ובקרוב שתצא פריצה חדשה חסינה מבאנים .. חוץ מזה אני לא ממש משחק בלייב , אני נהנה מהקונסולה גם בלי זה , על איזה משחקים מוזלים אתה מדבר חח משחקים מיושנים ...ואם כבר מדברים על כסף אז בסוני 3 הכי מבזבזם כסף שכל משחק עולה 400 ש"ח אפילו אם אתה קונה מחו"ל משחק שיצא ממש חדש אז עולה בערך 250 ש"ח בזה אני קונה 32 דיסקים לצריבה של ורבטים שהם הכי טובים מול משחק אחד של סוני .. בקיצר כל אחד עושה את השיקולים שלו וקונה מה שבא לו
נערך לאחרונה על ידי kingx ב 17/01/2010 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

kingx
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #22 

Huber כתב:
kingx כתב:
RoyalVitz כתב:
...

ותאמין לי אני מכיר אנשים שיש לה PS 3 והם מתחרטים שקנו אותו קודם כל בגלל שאין לו פריצה ובחיים לא תהיה והמשחקים יקרים
...
Malcontent - למדתי בחיים שאנשים שמשתמשים בביטוי "תאמין לי" - להתרחק מההמלצות שלהם כמו מאש :roll:

:lol:
...
ותלמד אתה בחיים לא להכליל כי לא כל האנשים אותו דבר , אני פשוט דיברתי מניסיון ולפי מה שראיתי [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #23 

kingx כתב:
TANDBERG כתב: הנגן הנכר ביותר בשוק חח איפה ? בטח לא פה כי הוא ממש יקר וגם כי פה מעט מאוד אנשים קונים דיסקים מקוריים ומי שרוצה להנות מבלו ריי אז קונה סטרימר ומוריד סרטים מהאינטרנט , ואתה טועה לאקסבוקס אין כשל חומרה יותר מאז שיש את הג'אספר וכבר איו טבעת מוות ואגב בסוני 3 יש כשל חומרה וקוראים לזה טבעת צהובה , הלייב באקסבוקס אין פה לאגים כמו של הסוני וגם מה הבעיה לשלם 60 דולר בשנה זה 222 ש"ח ... זה ממש גרושים , ולגבי האלחוטי אפשר לקנות מתאם לא בכרח מהארץ אפשר להזמין מחו"ל במחיר מוזל , זה לא תירוץ ... ורק שתדע אין גל באנים ובקרוב שתצא פריצה חדשה חסינה מבאנים .. חוץ מזה אני לא ממש משחק בלייב אני נהנה מהקונסולה גם בלי זה , על איזה משחקים מוזלים אתה מדבר חח משחקים מיושנים ...ואם כבר מדברים על כסף אז בסוני 3 הכי מבזבזי כסף שכל משחק עולה 400 ש"ח אפילו אם אתה קונה מחו"ל משחק שיצא ממש חדש אז עולה בערך 250 ש"ח בזה אני קונה 32 דיסקים לצריבה של ורבטים שהם הכי טובים מול משחק אחד של סוני .. בקיצר כל אחד עושה את השיקולים שלו וקונה מה שבא לו
...
הנגן הנפוץ ביותר - בוודאות. לא אמרתי בישראל. זה שקונים מעט מאוד דיסקים מקוריים משמח אותך ?
כשל החומרה של סוני הוא כעין וכאפס לעומת זה של אקס בוקס, אנשים אשכרה חיכו עד שיצא הג'אספר כדי לקבל קונסולה עובדת נורמלי.
מתאם לאלחוטי עולה כסף - זו הטענה שלי, לא מאיפה אתה קונה אותו.
משחק מחו"ל עולה 250 שקלים, כן. אני קונה אותו ומשחק בו. משחק שהורדתי - סיכוי נמוך יותר. זה עניין של הסתכלות. יש על זה מספיק שרשורים.
אם אתה כותב בזבוז של כסף על רכישה של דיסק מקורי אז חבל על הדיון בינינו. ואני יודע מה תהיה התגובה הבאה שלך: אנשים מורידים וצורבים כי המחירים יקרים. הביצה והתרנגולת. משחקים מוזלים יכול להיות INFAMOUS - שכבר לא כל כך חדש, אבל ממש לא ישן.
אם החבר כאן ששאל מה עדיף לא שיחק כל כך הרבה, אין שום בעיה לקנות משחקים ישנים, הם לא נהים פחות טובים אחרי כמה זמן.
דבר אחד נכון- כל אחד קונה מה שבא לו.
...

kingx
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #24 

TANDBERG כתב:
kingx כתב:
TANDBERG כתב: הנגן הנכר ביותר בשוק חח איפה ? בטח לא פה כי הוא ממש יקר וגם כי פה מעט מאוד אנשים קונים דיסקים מקוריים ומי שרוצה להנות מבלו ריי אז קונה סטרימר ומוריד סרטים מהאינטרנט , ואתה טועה לאקסבוקס אין כשל חומרה יותר מאז שיש את הג'אספר וכבר איו טבעת מוות ואגב בסוני 3 יש כשל חומרה וקוראים לזה טבעת צהובה , הלייב באקסבוקס אין פה לאגים כמו של הסוני וגם מה הבעיה לשלם 60 דולר בשנה זה 222 ש"ח ... זה ממש גרושים , ולגבי האלחוטי אפשר לקנות מתאם לא בכרח מהארץ אפשר להזמין מחו"ל במחיר מוזל , זה לא תירוץ ... ורק שתדע אין גל באנים ובקרוב שתצא פריצה חדשה חסינה מבאנים .. חוץ מזה אני לא ממש משחק בלייב אני נהנה מהקונסולה גם בלי זה , על איזה משחקים מוזלים אתה מדבר חח משחקים מיושנים ...ואם כבר מדברים על כסף אז בסוני 3 הכי מבזבזי כסף שכל משחק עולה 400 ש"ח אפילו אם אתה קונה מחו"ל משחק שיצא ממש חדש אז עולה בערך 250 ש"ח בזה אני קונה 32 דיסקים לצריבה של ורבטים שהם הכי טובים מול משחק אחד של סוני .. בקיצר כל אחד עושה את השיקולים שלו וקונה מה שבא לו
...
הנגן הנפוץ ביותר - בוודאות. לא אמרתי בישראל. זה שקונים מעט מאוד דיסקים מקוריים משמח אותך ?
כשל החומרה של סוני הוא כעין וכאפס לעומת זה של אקס בוקס, אנשים אשכרה חיכו עד שיצא הג'אספר כדי לקבל קונסולה עובדת נורמלי.
מתאם לאלחוטי עולה כסף - זו הטענה שלי, לא מאיפה אתה קונה אותו.
משחק מחו"ל עולה 250 שקלים, כן. אני קונה אותו ומשחק בו. משחק שהורדתי - סיכוי נמוך יותר. זה עניין של הסתכלות. יש על זה מספיק שרשורים.
אם אתה כותב בזבוז של כסף על רכישה של דיסק מקורי אז חבל על הדיון בינינו. ואני יודע מה תהיה התגובה הבאה שלך: אנשים מורידים וצורבים כי המחירים יקרים. הביצה והתרנגולת. משחקים מוזלים יכול להיות INFAMOUS - שכבר לא כל כך חדש, אבל ממש לא ישן.
אם החבר כאן ששאל מה עדיף לא שיחק כל כך הרבה, אין שום בעיה לקנות משחקים ישנים, הם לא נהים פחות טובים אחרי כמה זמן.
דבר אחד נכון- כל אחד קונה מה שבא לו.
...
לא אמרתי שזה משמח אותי אבל ציינתי עובדות ועל טעם וריח אין מה להתווכח , ולגבי זה שאנשים חיכו עד שיצא הג'אספר זה לא נכון כי טבעת המוות שהייתה בדגמים הקודמים לא באה אחרי שבוע אלא אחרי שנה והדגמים שהיה להם את בעיית המוות עבדו נורמלי עד שקיבלו את הטבעת ...
...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #25 

אתה אומר שלקח שנה עד שהגיעה טבעת המוות - זה אומר שבעצם אין דרך לדעת אם לג'אספר יש או אין טבעת מוות, כי עברה רק קצת יותר משנה מאז ששוחרר לשוק.
חוץ מזה, לא התייחסת לזה שהפריצה החדשה תעלה כסף (בערך כמו חצי קונסולה, וזה המחיר בחו"ל, מי יודע כמה תעלה בארץ) בנוסף לעלות הפריצה שיש היום, ובעצם אין שום הבטחה שגם היא לא תקבל באן תוך כמה חודשים מהשחרור.

kingx
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #26 

Malcontent כתב:אתה אומר שלקח שנה עד שהגיעה טבעת המוות - זה אומר שבעצם אין דרך לדעת אם לג'אספר יש או אין טבעת מוות, כי עברה רק קצת יותר משנה מאז ששוחרר לשוק.
חוץ מזה, לא התייחסת לזה שהפריצה החדשה תעלה כסף (בערך כמו חצי קונסולה, וזה המחיר בחו"ל, מי יודע כמה תעלה בארץ) בנוסף לעלות הפריצה שיש היום, ובעצם אין שום הבטחה שגם היא לא תקבל באן תוך כמה חודשים מהשחרור.
...
ואני אומר לך בג'אספר סיכוי לטבעת המוות זה 0.03 % שזה אפסי [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave] הם שינו הכל לוח גם וכרטיס מסך .
הפריצה החדשה לא מענינת אותי ואמרתי לך גם הלייב לא מעניין אותי , אמרו שתעלה כסף אבל זה רק בגדר שמועות עכשו שמישהו פירסם באיזה פורום בחו"ל , חלאס אני לא מתכוון להמשיך בדיון הזה שכל אחד יהנה מהקנוסולה שיש לו וזהו

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73276
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #27 

kingx כתב:
Huber כתב:
kingx כתב:
RoyalVitz כתב:
...

ותאמין לי אני מכיר אנשים שיש לה PS 3 והם מתחרטים שקנו אותו קודם כל בגלל שאין לו פריצה ובחיים לא תהיה והמשחקים יקרים
...
Malcontent - למדתי בחיים שאנשים שמשתמשים בביטוי "תאמין לי" - להתרחק מההמלצות שלהם כמו מאש :roll:

...
ותלמד אתה בחיים לא להכליל כי לא כל האנשים אותו דבר , אני פשוט דיברתי מניסיון ולפי מה שראיתי [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave] .
...
שמת לב שלא אתה היית המכותב לתגובה, נכון? למדתי כבר לא לפנות ישירות לאנשים שמתבטאים בסיגנון וברמה בה אתה מדבר - לא יוצא מזה כלום. מבחינתי סיימתי את האינטראקציה איתך, המשך שהות פורה בפורום (משום מה אני בספק, אבל...).

עריכה - אחרי שכתבתי את התגובה הזו שמתי לב לתגובה האחרונה שלך. תודה שחיזקת את טענותיי :wink:

kingx
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #28 

Huber כתב:
kingx כתב:
Huber כתב:
kingx כתב:
RoyalVitz כתב:
...

...

...
ותלמד אתה בחיים לא להכליל כי לא כל האנשים אותו דבר , אני פשוט דיברתי מניסיון ולפי מה שראיתי [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave].
...
שמת לב שלא אתה היית המכותב לתגובה, נכון? למדתי כבר לא לפנות ישירות לאנשים שמתבטאים בסיגנון וברמה בה אתה מדבר - לא יוצא מזה כלום. מבחינתי סיימתי את האינטראקציה איתך, המשך שהות פורה בפורום (משום מה אני בספק, אבל...).

עריכה - אחרי שכתבתי את התגובה הזו שמתי לב לתגובה האחרונה שלך. תודה שחיזקת את טענותיי :wink:
...
[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]
נערך לאחרונה על ידי kingx ב 17/01/2010 19:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #29 

מה אתם ילדים? (n)

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #30 

shay820 כתב:מה אתם ילדים? (n)
...
בסך הכול קונסולה ! איך הגעתם לכזו רמה?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #31 

חברים,
1. אם אתם רואים שדיון מתדרדר שילחו דיווח.
תגובות כמו "מה אתם ילדים?" לא עוזרות כי אנחנו לא רואים את זה.....

2. אל תצטטו ותצטטו כי העריכה של זה יוצרת הרבה עבודה...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”