מעוניין לרכוש קונסולה - XBOX או PS3 ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
RoyalVitz פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 438
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

אני מעוניין לרכוש קונסולה
אני מבקש המלצות מה לבחור XBOX או PS3

לא היה לי עד עכשיו שום קונסולה
אני יודע ככב בערך שהאיכות של PS3 יותר טובה מXBOX
אבלל לPS3 צריך לרכוש משחקים ..שזה הוצאה לא קטנה

הXBOX הוא בעצם סוג של מחשב נכון ?
הבנתי שהוא יותר זול ... בערך אלף ...והוא פרוץ ..
מה שאומר שאפשר להוריד משחקים
השאלה היא אם יש ברשת משקחים רבים לXBOX ?

וגם איפה כדאי לרכוש ...רק בארץ לא?
כי ככה יש אחריות

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #2 

מבחינת מחיר והיכולת לגנוב משחקים הXBOX עדיפה בהרבה. מצד שני, קח בחשבון שאם תנסה לשחק ברשת עם משחק גנוב, סיכוי סביר שמתישהו הקונסולה שלך תקבל באן וחלק ניכר מהיכולות שלה ילכו לפח לתמיד.
מבחינת איכות המוצר עצמו והערך המוסף, לדעתי הPS3 עדיפה בהרבה. מעבר לכונן הBR שזה יתרון נחמד למי שמשתמש בזה, להבנתי יכולות הזרמת המדיה שלה עדיפות. בנוסף לכך, לטעמי האישי איכות הבנייה של הXBOX נוראית והוא מרגיש מאוד מצועצע ופלסטיקי לעומת הPS3.
מבחינת היצע משחקים, זה כבר אישי. אני לדוגמא לא הייתי מוותר על GT5 שהוא בלעדי לPS3 בנוסף לסדרות Uncharted ו God Of War שגם הן בלעדיות לPS3 והן סדרות המשחקים הטובות ביותר שראיתי בכל פלטפורמה שהיא. אבל מן הסתם גם לXBOX יש את הכותרים הבלעדיים שלו.

את הXBOX אין סיבה לרכוש בחו"ל. היא נמכרת במחיר קרוב מאוד למחיר בארה"ב ויש לה בעיות אמינות כך שעדיף להיות עם אחריות טובה ככל האפשר.

הPS3 נמכרת כאן במחיר גבוה מאוד יחסית לארה"ב, והיא נחשבת לקונסולה די אמינה כך שאחריות היא עניין טיפה פחות בעייתי. פה כבר כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו בהתאם ליכולת שלו להביא מחו"ל.

RoyalVitz פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #3 

הבנתי
אני לא מעוניין בלשחק ברשת ...ואני לא צריך נגן בלוריי
אז נראה לי אני ילך על ה XBOX

איפה ניתן לרכוש אותו בארץ פרוץ?
איך האתר הזה ?
http://www.enjoystick.co.il/Category.as ... arentID=54
אלה מחירים סבירים ?

איזה בידיוק גירסה אני צריך לקנות ?
ואיך אני צורב לו משחקים של בין 6 ל 9 גיגה ? על דיסק שכבה כפולה ?

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #4 

במקרה שלך,לפי מה שאתה מתאר,הייתי לוקח מכשיר יחסית כמעט חדש שקיבל באן,במחיר מציע של פחות מ-1000 ש"ח מ-YAD2 (i)
חוץ מזה החנות שציינתה בסדר גמור מהוותיקים בשוק,זוכר אותו בתור חור ברמת-גן,(נרכש XBOX הישן מימנו),מאז התפתח לרשת...

פיקסל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

הייתי קונה XBOX משומש מיד2 או WINWIN .
היום יש לא מעט כאלה שמוכרים, לעיתים בגלל שהמכשיר קיבל BAN (שאותך לא מעניין...) .

לגבי PS3 , הייתי מוותר, רק בגלל שאי אפשר "להסב" אותו (מצאו מילה יפה בארץ ל "לפרוץ".... )
Give a man a fish, he'll eat for a day; teach him how to fish he'll eat f o r e v e r

adiz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 424
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

לא הייתי מציע לך לקנות מכשיר ישן עם באן כי אז לא תוכל להתקין משחקים על ה HDD.

על קונסולה שמקבלת באן -

1. לא יכולה להתחבר ללייב.

2. לא ניתן להתקין משחקים על הארד דיסק - זה אומר שאתה מריץ את המשחק מהכונן - ואז זה כאילו יש לך טרקטור קטן בבית....

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73267
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #7 

הייתי מאוד מאוד נזהר מיד שנייה, ראיתי כבר כמה מיקרים של אנשים שרכשו מכשיר רק בשביל לגלות שזה מכשיר שקיבל RROD ותוקן זמנית רק בשביל למכור אותו לאיזשהו טיפש שלא מודע לכך. רכישה של מוצר שכזה יד שנייה לדעתי היא טעות רצינית וסיכון גדול ומיותר.

emostation
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

Huber כתב:הייתי מאוד מאוד נזהר מיד שנייה, ראיתי כבר כמה מיקרים של אנשים שרכשו מכשיר רק בשביל לגלות שזה מכשיר שקיבל RROD ותוקן זמנית רק בשביל למכור אותו לאיזשהו טיפש שלא מודע לכך. רכישה של מוצר שכזה יד שנייה לדעתי היא טעות רצינית וסיכון גדול ומיותר.
...
הגזמת אני חושב שמדובר בסיכון אמיתי אך ורק כאשר מדובר בקניית xbox מהדור הישן, קניית אקסבוקס חדש יחסית (חודשים ספורים) בעיניי היא קנייה בטוחה וחכמה.
אני מאוד נהנה מהxbox שלי אבל סיור קבוע בפורום בהחלט מעורר בי חשק לקנות ps3 (לצערי מבחינה כלכלית הדבר לא יתאפשר) xbox פרוץ חדש יחסית (דרוש קבלה ואחריות) יתאים לך כמו כפפה אם אתה מעוניין בקונסולה אני מציע שתפסיק להתלבט.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

emostation - אני שומע את הטענה הזו שוב ושוב ואף אחד לא מצליח להביא הוכחה לכך, לך יש? מישהו עשה בדיקה מסודרת וגילה שבדור האחרון אין בעיית RROD? למיטב ידיעתי לא ומיקרוסופט כרגיל שומרים על שתיקה ככה שאתה משער, לא יודע.

emostation
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 14 פעמים

שליחה #10 

אני מודע לבעיות הטכניות הקשות בxbox 360 יותר מכך אני חוויתי בעיה מסוג זה באופן אישי(תקלה שהתגלתה בxbox שהוזמן מאי ביי וגרמה לי להרבה עוגמת נפש ותסכול)
אומנם אין לי הוכחות לדבר אך כמות התקלות בדגמים החדשים יותר היא אכן נמוכה יותר, הבעיה הרצינית הופיעה בדגמי ה90 nm.
בנוגע לשאר הבעיות שציינת ביניהם רעש בלתי נסבל מהכונן אלו בעיות שלומדים להסתגל להם, אם היום הייתי קונה קונסולה סביר להניח שהייתי בוחר בקונסולה אחרת אבל לפחות מהxbox השני שלי אני מגדיר את עצמי לקוח מרוצה.

כמו שאמרתי לפני כן לשימושים של פותח השרשור xbox הוא אידיאלי.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #11 

היום יותר מתמיד PS3
Need more cowbell

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #12 

ממליץ על XBOX 360
בשביל משחקים זה פשוט חוויה ענקית (Y)

RoyalVitz פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #13 

כן אני ירכוש חדש ולא יד שנייה ..
השאלה איך אני צורב משחקים דיסק שכבה כפולה?
Playon!HD 1TB -firmware v2388

העידכון החדש של המכשיר - ממליץ לחכות לגירסה רישמית.
[BETA] firmware version r3615]

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #14 

CLONECD

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #15 

RoyalVitz כתב:כן אני ירכוש חדש ולא יד שנייה ..
השאלה איך אני צורב משחקים דיסק שכבה כפולה?
...
צורב DVD ומדיות שכבה כפולה כמו שכתבת.

kingx
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה #16 

RoyalVitz כתב:אני מעוניין לרכוש קונסולה
אני מבקש המלצות מה לבחור XBOX או PS3

לא היה לי עד עכשיו שום קונסולה
אני יודע ככב בערך שהאיכות של PS3 יותר טובה מXBOX
אבלל לPS3 צריך לרכוש משחקים ..שזה הוצאה לא קטנה

הXBOX הוא בעצם סוג של מחשב נכון ?
הבנתי שהוא יותר זול ... בערך אלף ...והוא פרוץ ..
מה שאומר שאפשר להוריד משחקים
השאלה היא אם יש ברשת משקחים רבים לXBOX ?

וגם איפה כדאי לרכוש ...רק בארץ לא?
כי ככה יש אחריות
...

אם אתה רוצה קונסולה ממש איכותית עם מגוון רב של משחקים אז תקנה XBOX 360 ג'אספר 60 ג'יגה , יש לי אותו כבר 7 חודשים ואני ממש מרוצה ... ושקר מוחלט האיכות של ה PS 3 לא יותר טובה .. ל XBOX 360 יש כרטיס מסך יותר חזק ובהשוואה שעשו במשחק שיצא לשתי הקונסולות למשל משחק fallout 3 ה XBOX 360 לקח והאיכות פה הייתה הרבה יותר טובה מה ה PS 3 ... ותאמין לי אני מכיר אנשים שיש לה PS 3 והם מתחרטים שקנו אותו קודם כל בגלל שאין לו פריצה ובחיים לא תהיה והמשחקים יקרים , וחוץ מזה כונן הבלוריי שיש לו זה סתם שטויות מי משתמש בזה בכלל בכלל , אם אתה רוצה לנגן קבצי MKV אז זה דרך סטרימנג מהמחשב בקיצר קונים קונסולה בשביל משחקים ואני ממליץ לך על XBOX 360 ... השלטים שלו ממש מצויינים יותר טוב משל הסוני 3 שהם בדיוק של סוני 2 , ה LIVE גם ( בהנחה שתשמש בו ) ..... לגבי המשחקים זה עולם ומלואו ל XBOX 360 יש מגוון של משחקים ולא חסר אקסלוסיבים כמו : FROZA 3
GEAR OF WAR 1 ,2 , FABLE 2 , Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
ויש עוד הרבה תראה פה http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_vi ... on_console

וגם אלה שיצאו בקרוב כמו Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction , Alan Wake שיהיו ממש חזקים ..

בקיצר תקנה מהארץ מרשת אינג'ויסטיק

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #17 

kingx כתב: אני מכיר אנשים שיש לה PS 3 והם מתחרטים שקנו אותו קודם כל בגלל שאין לו פריצה ובחיים לא תהיה והמשחקים יקרים[...] ה LIVE גם ( בהנחה שתשמש בו )
...
מצד אחד אתה ממליץ על הבוקס בגלל הפריצה, מצד שני אתה ממליץ על הלייב. חבל שאתה מטעה את הבחור - כרגע אין שום אפשרות לשחק בלייב עם פריצה, מיקרוסופט יודעים לזהות את הפריצה על פי הכונן, ולכן אפילו אם תקנה קונסולה פרוצה ותשחק רק במשחקים מקוריים תקבל באן.
הדבר צפוי להשתנות כשתצא הפריצה הבאה, שנקראת ixtreme LT, אבל כרגע מסתמן שכל קונסולה פרוצה תצריך מפתח, והמפתח הזה יעלה 110$, כלומר - הפריצה עצמה תעלה 450 ש"ח+עלות הפריצה+עמלה שהפורצים יקחו לעצמם.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #18 

kingx כתב:
RoyalVitz כתב:
...

ותאמין לי אני מכיר אנשים שיש לה PS 3 והם מתחרטים שקנו אותו קודם כל בגלל שאין לו פריצה ובחיים לא תהיה והמשחקים יקרים
...
Malcontent - למדתי בחיים שאנשים שמשתמשים בביטוי "תאמין לי" - להתרחק מההמלצות שלהם כמו מאש :roll:

:lol:

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #19 

עוד פעם הסשן הזה ?
תקנה מה שנראה לך נוח יותר. אם אתה רוצה להוריד משחקים קנה אקס בוקס.
אני לא מכיר הרבה שמורידים ומשחקים, אני מכיר הרבה שקונים ומשחקים.
בלו ריי זה שטויות ? מעניין, זה הנגן הנמכר ביותר בשוק כיום, הוא גם הראשון שיוכל לנגן סרטים בתלת ממד.
האקס בוקס הוא הקונסולה עם כשל החומרה הגבוה ביותר בשנים האחרונות, על זה הוא נפל אצלי.
אם תרצה לשחק און ליין באקס בוקס תשלם, תרצה לשחק באלחוטי ? עוד כסף. תרצה לשחק עם קונסולה פרוצה און ליין ? ברוך הבא לעולם הBAN.
אם לא מעניין אותך און ליין, לך על האקס בוקס - כי אני מבין מהכתוב שאתה תשחק במשחקים שהורדת.
לגבי משחקי סוני 3 - יש לא מעט משחקים מוזלים ויש החלפות. אני באופן אישי מאוד מרוצה מהמכשיר.
Vocare Ad Regnum

kingx
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה #20 

Malcontent כתב:
kingx כתב: אני מכיר אנשים שיש לה PS 3 והם מתחרטים שקנו אותו קודם כל בגלל שאין לו פריצה ובחיים לא תהיה והמשחקים יקרים[...] ה LIVE גם ( בהנחה שתשמש בו )
...
מצד אחד אתה ממליץ על הבוקס בגלל הפריצה, מצד שני אתה ממליץ על הלייב. חבל שאתה מטעה את הבחור - כרגע אין שום אפשרות לשחק בלייב עם פריצה, מיקרוסופט יודעים לזהות את הפריצה על פי הכונן, ולכן אפילו אם תקנה קונסולה פרוצה ותשחק רק במשחקים מקוריים תקבל באן.
הדבר צפוי להשתנות כשתצא הפריצה הבאה, שנקראת ixtreme LT, אבל כרגע מסתמן שכל קונסולה פרוצה תצריך מפתח, והמפתח הזה יעלה 110$, כלומר - הפריצה עצמה תעלה 450 ש"ח+עלות הפריצה+עמלה שהפורצים יקחו לעצמם.
...

אני לא מטעה אני פשוט שכחתי להסביר את הנקודה בקשר ללייב ובקשר לפריצה חוץ מזה אני לא שמתי לב שהוא לא מעוניין לשחק בלייב אז לא רלוונטי עבורו בכל מקרה למי שיש כלך רוצה לשחק בלייב ואני לא אחד כזה אז שיקנה מקורי

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”