הגדרות נכונות לצפייה בטלוויזיה
היי
המחשב שלי מחובר לטלויזיה דרך כבל מהכרטיס מסך והמוניטור של המחשב דרך היציאה השניה
רוב הזמן כמובן אני משתמש במחשב לצרכים שלי ברזולוציה 1980X1200
כדי לצפות בטלוויזיה הרזולוציה צריכה להיות 800X600
עכשיו יש לי שתי אופציות או לבחור באופציה CLONE וכך המחשב והסמך מציגים אותו דבר הבעיה היא שכדי לראות סרט אני צריך לשנות את הרזולוציה במחשב וכל האייקונים שלי מתבלגאנים יש דרך לפתור את זה?
דרך שניה היא להגדיר את הטלויזיה כEXTEND MY SCREEN ואז אני צריך לגרור את הסרט מהמחשב למסך השני
הבעיה היא קודם כל תוכנות מדיה סנטר לא עובדות בשיטה הזאת ודבר שני אם אני גורר סרו אחרכך יש בעיה לתפוס אותו ולמשוך אותו חזרה למסך המחשב
מה היא הדרך הנכונה ביותר כדי לצפות עם תוכנות המדיה סנטר?
תודה
המחשב שלי מחובר לטלויזיה דרך כבל מהכרטיס מסך והמוניטור של המחשב דרך היציאה השניה
רוב הזמן כמובן אני משתמש במחשב לצרכים שלי ברזולוציה 1980X1200
כדי לצפות בטלוויזיה הרזולוציה צריכה להיות 800X600
עכשיו יש לי שתי אופציות או לבחור באופציה CLONE וכך המחשב והסמך מציגים אותו דבר הבעיה היא שכדי לראות סרט אני צריך לשנות את הרזולוציה במחשב וכל האייקונים שלי מתבלגאנים יש דרך לפתור את זה?
דרך שניה היא להגדיר את הטלויזיה כEXTEND MY SCREEN ואז אני צריך לגרור את הסרט מהמחשב למסך השני
הבעיה היא קודם כל תוכנות מדיה סנטר לא עובדות בשיטה הזאת ודבר שני אם אני גורר סרו אחרכך יש בעיה לתפוס אותו ולמשוך אותו חזרה למסך המחשב
מה היא הדרך הנכונה ביותר כדי לצפות עם תוכנות המדיה סנטר?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
במדיה סנטר של מיקרוסופט ובמדיה פורטל ניתן לקבוע שרירותית בהגדרות שהתוכנה תמיד תרוץ על מסך ספציפי, כמו גם את הרזולוציה הרצויה בעת ההרצה. אני מאמין שזה ככה גם בעוד תוכנות מדיה סנטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם אני זוכר נכון, זה נמצא ממש בחלון הראשון שנפתח ב-MediaPortal Configuration, בחלקו התחתון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"