אוזניות במחיר של 500$ למכשיר ה-iPod Touch.
לפני שאני משגע אתכם, יש משהו שמשגע אותי, הבנתי שאוזניות custom אלה האוזניות שנחשבות לטובות ביותר, אשמח להגדרה מה הן בידיוק.
עכשיו, אני מעוניין לקבל את חוויית השמיעה הטובה ביותר שאפשר לקבל מהנגן שלי (iPod Touch).
התקציב הוא 500$ ואני מוכן לשלם יותר אם יהיה שיפור בסאונד.
אני שומע מוזיקה קצבית, טרנסים, ראפ, ישראלית, רוק, פופ, מוזיקת עולם וכו'.
כמה דברים ששמעתי בפורומים מחו"ל.
יש המלצות על האוזניות הבאות : Westone 3, AT-CK100, Sens IE8, UE10.
תודה רבה.
עכשיו, אני מעוניין לקבל את חוויית השמיעה הטובה ביותר שאפשר לקבל מהנגן שלי (iPod Touch).
התקציב הוא 500$ ואני מוכן לשלם יותר אם יהיה שיפור בסאונד.
אני שומע מוזיקה קצבית, טרנסים, ראפ, ישראלית, רוק, פופ, מוזיקת עולם וכו'.
כמה דברים ששמעתי בפורומים מחו"ל.
יש המלצות על האוזניות הבאות : Westone 3, AT-CK100, Sens IE8, UE10.
תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי Saari ב 09/01/2010 15:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
בתקציב הזה- JH5
http://www.jhaudio.com/promusic/
באוזניות custom יש הוצאות מכבידות נוספות של ניקוי אוזניים+לקיחת מידות+משלוח אליהם+75$ שהחברה לוקחת על משלוח לחו"ל.
הJH13 מגיעות אליי ביום שני.
ועדיף שתשנה את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי כמו: IEM ב500$ לשימוש עם ITouch.
http://www.jhaudio.com/promusic/
באוזניות custom יש הוצאות מכבידות נוספות של ניקוי אוזניים+לקיחת מידות+משלוח אליהם+75$ שהחברה לוקחת על משלוח לחו"ל.
הJH13 מגיעות אליי ביום שני.
ועדיף שתשנה את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי כמו: IEM ב500$ לשימוש עם ITouch.
יש הבדל משמעותי בסאונד כמו שיש במחיר בין WESTONE 3 ל-JH13 ?
שמעתי עליהם גם בפורומים בחו"ל.
אוזניות כאלה צריכות גם מגבר לא ?
ואיזה מקור כן יצדיק את ההשקעה ?
500$ זה הכסף שיש לי כרגע, אני מוכן לשלם יותר אם יש הבדל עצום.
יוסי, אשמח לדעת איפה הולכים למדידות וכמה עלה לך כל התהליך של התאמת האוזניות אם אפשר לקרוא לזה כך ואם תוכל להיות ספציפי (כמה עלה X וכמה Y ואיפה מדדת וכו').
תודה רבה !
שמעתי עליהם גם בפורומים בחו"ל.
אוזניות כאלה צריכות גם מגבר לא ?
ואיזה מקור כן יצדיק את ההשקעה ?
500$ זה הכסף שיש לי כרגע, אני מוכן לשלם יותר אם יש הבדל עצום.
יוסי, אשמח לדעת איפה הולכים למדידות וכמה עלה לך כל התהליך של התאמת האוזניות אם אפשר לקרוא לזה כך ואם תוכל להיות ספציפי (כמה עלה X וכמה Y ואיפה מדדת וכו').
תודה רבה !
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
לא שמעתי את הW3 ומצד שני, עדיין לא שמעתי את הJH13
אך ההבדל בין השניים אמור להיות עצום.
הגברה היא לא חובה, האוזניות רגישות מאוד ולא מעט אנשים חיים עם סאנסה פיוז ונהנים מהסאונד. אני קניתי מגבר נייד במחיר די זול והוא נחשב לאחד הטובים (חתימה). אני מתכוון לבדוק האם ארוויח ממגבר שולחני באותו סדר גודל תקציב אבל אני לא מאמין שיהיה שיפור גדול (בנוסף לhiss בגלל gain שיש ברוב המגברים עם אוזניות IEM).
לגבי מקור, כמה שיותר (יקר) יותר טוב..
לגבי מדידות, אתה יכול לבצע כמעט בכל מכוני השמיעה, אבל הם לא רגילים לקחת מידות "בלבד" לאוזניות וחושבים שאתה מדבר סינית וינסו לברר אם אתה מתבלבל וצריך אטמים. אודיולוג'יק זה המקום היחיד נראה לי בארץ ש"מתמחים" בנושא. המידות עולות 280 שקל, בנוסף לניקוי אוזניים שעלה לי 300 שקל (בצבא אתה יכול לעשות את זה בחינם, אבל לך תחכה חודש וחצי להפניה).
אם אתה רוצה לדעת עוד פרטים אתה מוזמן לשאול.
הגברה היא לא חובה, האוזניות רגישות מאוד ולא מעט אנשים חיים עם סאנסה פיוז ונהנים מהסאונד. אני קניתי מגבר נייד במחיר די זול והוא נחשב לאחד הטובים (חתימה). אני מתכוון לבדוק האם ארוויח ממגבר שולחני באותו סדר גודל תקציב אבל אני לא מאמין שיהיה שיפור גדול (בנוסף לhiss בגלל gain שיש ברוב המגברים עם אוזניות IEM).
לגבי מקור, כמה שיותר (יקר) יותר טוב..
לגבי מדידות, אתה יכול לבצע כמעט בכל מכוני השמיעה, אבל הם לא רגילים לקחת מידות "בלבד" לאוזניות וחושבים שאתה מדבר סינית וינסו לברר אם אתה מתבלבל וצריך אטמים. אודיולוג'יק זה המקום היחיד נראה לי בארץ ש"מתמחים" בנושא. המידות עולות 280 שקל, בנוסף לניקוי אוזניים שעלה לי 300 שקל (בצבא אתה יכול לעשות את זה בחינם, אבל לך תחכה חודש וחצי להפניה).
אם אתה רוצה לדעת עוד פרטים אתה מוזמן לשאול.
Saari - אוזניות IEM אינן זקוקות למגבר על מנת להישמע במיטבן. ההשקעה באוזניות "מותאמות" הינה נושא של
נוחות ולא כולל עליה כזו או אחרת באיכות האוזניה עצמה.
במידה ולא ראית, אני ממליץ לקרוא את הביקורת הגדולה על IEM שכתבתי לא מזמן (סתם בשביל ידע נוסף):
http://www.hometheater.co.il/article016 ... 7%95%D7%9C
נוחות ולא כולל עליה כזו או אחרת באיכות האוזניה עצמה.
במידה ולא ראית, אני ממליץ לקרוא את הביקורת הגדולה על IEM שכתבתי לא מזמן (סתם בשביל ידע נוסף):
http://www.hometheater.co.il/article016 ... 7%95%D7%9C
קראתי כבר אבל הרבה דברים שם לא הבנתי בגלל חוסר ידע.
ומבחינת היגיון, חברה X שמציעה אוזניות מותאמות אישית היא מן הסתם חברה בעלת אוזניות איכותיות. כי אוזניות שמותאמות אישית הן אוזניות לבעלי הכסף העודף שמוכנים ללכת עד הסוף. מה שאני מנסה להגיד זה שאולי על הנייר זה רק נוחות אבל בפועל הן איכותיות יותר. (מקווה שהבנת את מה שניסיתי להגיד)
ומבחינת היגיון, חברה X שמציעה אוזניות מותאמות אישית היא מן הסתם חברה בעלת אוזניות איכותיות. כי אוזניות שמותאמות אישית הן אוזניות לבעלי הכסף העודף שמוכנים ללכת עד הסוף. מה שאני מנסה להגיד זה שאולי על הנייר זה רק נוחות אבל בפועל הן איכותיות יותר. (מקווה שהבנת את מה שניסיתי להגיד)
אוזניות מותאמות אישית לוקחות את מבנה האוזן שלך ומתאימות את האוזניה לאוזן . המשמעות היא התאמה יותר גדולה ולכן המוסיקה יותר טובה וגם ההשתקה של רעשים מבחוץ היא יותר טובה . אני מניח שיש גם אפקט של נוחות.
ליוסי , מה זה ניקוי אוזניים ? האם זה הניקוי שנעשה אצל כול רופא אף אוזן וגרון או שזה ניקוי מיוחד כדי לקבל התאמה מירבית ?
ומה זה ה75 שהזכרת קודם ?
ליוסי , מה זה ניקוי אוזניים ? האם זה הניקוי שנעשה אצל כול רופא אף אוזן וגרון או שזה ניקוי מיוחד כדי לקבל התאמה מירבית ?
ומה זה ה75 שהזכרת קודם ?