תקיעות בממיר HOT HD
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
שלום
בשידור חי בערוץ הספורט יש לי כל הזמן "תקיעות" בממיר HOT HD מרגיזות כל כמה שניות. ניתוק הממיר מחשמל לדקה והדלקה פותרים את הבעיה למספר דקות. הבעיה רק בשידורים בערוץ הספורט וברוב המקרים בשידורים חיים. האם הבעיה בממיר או בערוץ ?
בשידור חי בערוץ הספורט יש לי כל הזמן "תקיעות" בממיר HOT HD מרגיזות כל כמה שניות. ניתוק הממיר מחשמל לדקה והדלקה פותרים את הבעיה למספר דקות. הבעיה רק בשידורים בערוץ הספורט וברוב המקרים בשידורים חיים. האם הבעיה בממיר או בערוץ ?
פה זה לא מוקד טכני ,לא פותרים פה בעיות מסוג זה ,תתקשר למי שצריך.efi1965 כתב:שלום
בשידור חי בערוץ הספורט יש לי כל הזמן "תקיעות" בממיר HOT HD מרגיזות כל כמה שניות. ניתוק הממיר מחשמל לדקה והדלקה פותרים את הבעיה למספר דקות. הבעיה רק בשידורים בערוץ הספורט וברוב המקרים בשידורים חיים. האם הבעיה בממיר או בערוץ ?...
פתיחת אשכול בפעם השלישית גלידה.
ב
שאלת פעם אחת באשכול ,ענו לך ,בפעם השנייה מן הראוי באופן טבעי שתפנה למוקד טכני שיפתור לך את הבעייה
הרי שם יודעים יותר טוב מכולם אצל מי הבעייה וזה תפקידם ,אתה מזכיר את אלה שאומרים להם הבנק סגור ,אבל
הם עולים מדרגות ומנסים לפתוח את הדלת או לשכנע את אלה שבפנים לפתוח .
שורה תחתונה במקרה הזה אף אחד אינו יכול לעזור למעט מוקד טכני והתעקשות לנסות את השאלה באשכול חדש
בפעם השלישית מיותרת.
מקווה שהבעיות תפתרנה במהרה בשבילך ובחינם 1801700700 חינם .
אני יסביר יותר לאט את עצמי .efi1965 כתב:NEW_WAVE........
לא ביקשתי מאף אחד שיפתור לי בעיה אלא אני בודק האם זו בעיה אופיינית של הממירים או בעיה בשידורים.
רצוי לענות רק אם יש לומר משהו חכם............
שאלת פעם אחת באשכול ,ענו לך ,בפעם השנייה מן הראוי באופן טבעי שתפנה למוקד טכני שיפתור לך את הבעייה
הרי שם יודעים יותר טוב מכולם אצל מי הבעייה וזה תפקידם ,אתה מזכיר את אלה שאומרים להם הבנק סגור ,אבל
הם עולים מדרגות ומנסים לפתוח את הדלת או לשכנע את אלה שבפנים לפתוח .
שורה תחתונה במקרה הזה אף אחד אינו יכול לעזור למעט מוקד טכני והתעקשות לנסות את השאלה באשכול חדש
בפעם השלישית מיותרת.
מקווה שהבעיות תפתרנה במהרה בשבילך ובחינם 1801700700 חינם .
-
efi1965
-
- חבר ותיק

אין צורך שתסביר לאט..............גם מהר אני מבין
בעתיד כדאי שתבדוק לפני שאתה עונה מי שואל ומה הוא שואל באשכול.............. לשמחתי אני עדיין לא סנילי.
בכל מקרה טוב שיש כמה שמוכנים לענות כמו שצריך, תודה לכם......
בעתיד כדאי שתבדוק לפני שאתה עונה מי שואל ומה הוא שואל באשכול.............. לשמחתי אני עדיין לא סנילי.
בכל מקרה טוב שיש כמה שמוכנים לענות כמו שצריך, תודה לכם......
יש מצב שטעיתי ,כי יש פה מתחזים ,לקחתי את דבריי בחזרהefi1965 כתב:אין צורך שתסביר לאט..............גם מהר אני מבין
בכל מקרה טוב שיש כמה שמוכנים לענות כמו שצריך, תודה לכם.........
-
efi1965
-
- חבר ותיק

הכל ברוח טובה ............NEW_WAVE כתב:יש מצב שטעיתי ,כי יש פה מתחזים ,לקחתי את דבריי בחזרהefi1965 כתב:אין צורך שתסביר לאט..............גם מהר אני מבין
בכל מקרה טוב שיש כמה שמוכנים לענות כמו שצריך, תודה לכם..........
...