E72 ו fring
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הי,
קיבלתי את ה E72, התקנתי fring ונרשמתי לשרות skype קיים.
אני יכול לבצע שיחות קוליות למנוי skype אחר אבל אופציית ה video call לא מופיעה בכלל ( בניגוד למה שכתוב ב pdf שלהם ).
אני עומד על השם של האדם אליו אני רוצה להתקשר ומופיע לי skype call, skype call out ו chat. אני יודע שאמורה להופיע אופציה של video call.
מה אני עושה לא נכון ? ( גם כשאני מנסה לשלוח וידאו ממחשב רגיל ל fring הוידאו לא מופיע - והשיחה לא מתנתקת אפשר להמשיך בשיחה קולית )
ליאור
קיבלתי את ה E72, התקנתי fring ונרשמתי לשרות skype קיים.
אני יכול לבצע שיחות קוליות למנוי skype אחר אבל אופציית ה video call לא מופיעה בכלל ( בניגוד למה שכתוב ב pdf שלהם ).
אני עומד על השם של האדם אליו אני רוצה להתקשר ומופיע לי skype call, skype call out ו chat. אני יודע שאמורה להופיע אופציה של video call.
מה אני עושה לא נכון ? ( גם כשאני מנסה לשלוח וידאו ממחשב רגיל ל fring הוידאו לא מופיע - והשיחה לא מתנתקת אפשר להמשיך בשיחה קולית )
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
נכון ששרות זה פועל במערכת הפעלה Symbian אך לפי אתר FRING כנראה שהדגם שלך "עדיין" לא תומך באופציה של וידאו. http://www.fring.com/versions
V 4.0 – 24/11/2009
Main features:
Skype video calls - Supported handsets: Nokia 5800, N97, N97 mini, X6, N95, N95 8 GB and N82
fring video calls - Supported handsets: Nokia 5800, N97, N97 mini, X6, N95, N95 8 GB and N82...
צבי וורובל
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

כרגיל,zviwr כתב:נכון ששרות זה פועל במערכת הפעלה Symbian אך לפי אתר FRING כנראה שהדגם שלך "עדיין" לא תומך באופציה של וידאו. http://www.fring.com/versionsV 4.0 – 24/11/2009
Main features:
Skype video calls - Supported handsets: Nokia 5800, N97, N97 mini, X6, N95, N95 8 GB and N82
fring video calls - Supported handsets: Nokia 5800, N97, N97 mini, X6, N95, N95 8 GB and N82......
אף פעם אני לא מצליח לקבל או לקנות משהו שעובד ב 100% ..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אני מקווה,zviwr כתב:לדעתימכשירך יופיע ברשימה הבאה
...
עכשיו גם גיליתי ש waze לא נתמך.
בקיצור .. מזל שאני לא משלם על המכשיר אחרת היתי ממש מתבאס.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי