XTREAMER נתקע לעיתים במהלך ניגון סרטים
אהלן,
באופן עקרוני הכל עובד מצויין.
הגדרתי את הכל לפי הסרטון ביוטיוב וה NFS, כל התיקיות נקראות כמו שצריך.
הבעיה - לפעמים במהלך ניגון סרטים התמונה קופאת, וכל המכשיר נתקע.
אני צריך להוציא את כבל החשמל באופן ידני בשביל לשחרר את המכשיר, ואז לוקח לא מעט זמן עד שהסטרימר מצליח לקרוא את הקבצים שוב, משהו כמו 10 דקות. בזמן הזה מופיעות התיקיות הראשיות, רק ריקות.
אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני הצלחתי לגרום לו לקרוא את הקבצים שנית רק אחרי שהערתי את המחשב שנכנס למצב שינה (אבל עדיין פועל).
מישהו נתקל בבעיה? מכיר? מבחינת עדכוני תוכנה, לא עשיתי כלום עד היום, אני בגרסא 2.02, הבנתי שהיא הכי יציבה.
תודה מראש
אני צריך להוציא את כבל החשמל באופן ידני בשביל לשחרר את המכשיר, ואז לוקח לא מעט זמן עד שהסטרימר מצליח לקרוא את הקבצים שוב, משהו כמו 10 דקות. בזמן הזה מופיעות התיקיות הראשיות, רק ריקות.
אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני הצלחתי לגרום לו לקרוא את הקבצים שנית רק אחרי שהערתי את המחשב שנכנס למצב שינה (אבל עדיין פועל).
מישהו נתקל בבעיה? מכיר? מבחינת עדכוני תוכנה, לא עשיתי כלום עד היום, אני בגרסא 2.02, הבנתי שהיא הכי יציבה.
תודה מראש
בכוונה לא שידרגתי את הגרסה כי קראתי פה שהגרסה שלי הכי יציבה.
תמיד, כי הוא נכנס למצב שינה אחרי 10 דקות, אבל זה ממש לא תמיד קורה כשהוא במצב שינה, לכן אני לא ממהר להסיק.
אתמול סרט נתקע לי 3 פעמים, לפני יומיים כלל לא.
אני מחובר חוטית, והראוטר פועל כל הזמן, לא נפל. בדקתי עכשיו, הוא מחובר כבר הרבה זמן רצוף.
מערכת הפעלה ווינדואז 7. אם יש לך המלצה לדרך טובה יותר להזרים מאשר NFS אני אשמח, זו פשוט הדרך היחידה שמצאתי, ולא ראיתי שום מדריך לגבי הזרמת מדיה בדרך אחרת
תמיד, כי הוא נכנס למצב שינה אחרי 10 דקות, אבל זה ממש לא תמיד קורה כשהוא במצב שינה, לכן אני לא ממהר להסיק.
אתמול סרט נתקע לי 3 פעמים, לפני יומיים כלל לא.
אני מחובר חוטית, והראוטר פועל כל הזמן, לא נפל. בדקתי עכשיו, הוא מחובר כבר הרבה זמן רצוף.
מערכת הפעלה ווינדואז 7. אם יש לך המלצה לדרך טובה יותר להזרים מאשר NFS אני אשמח, זו פשוט הדרך היחידה שמצאתי, ולא ראיתי שום מדריך לגבי הזרמת מדיה בדרך אחרת
כשגרסה שאנשים אמרו לך שהיא יציבה לא יציבה אצלך זה הזמן להתעלם מדיעות של אנשים.
אני עם 2.1.3 ומרוצה
איזה ראוטר ? בדקת כמה ימים עברו מאז האתחול האחרון שלו ?
למרות שזה באמת לא נשמע כמו בעיה שקשורה למצב שינה מציע לך לכבות את עניין השינה כשאתה מנסה לפענח את הבעיה...
אני מזרים רגיל, שיתוף תיקיות, לא התקנתי כלום כדי לעבוד ב NFS, לא ראיתי סיבה.
לא ממש צריך מדריך, משתפים את התיקיות ונכנסים בXT לnetwork shares , אם הוא לא רואה את התיקיות ממליץ להעיף מבט שחשבון Guest לא מנטורל במחשב ולהוסיף ל share גישה למשתמש Guest . לא זוכר איך הגעתי לזה, אני חושב שזה היה בהסברים בחוברת המתורגמת של באג לאקסטרימר
תתקין 2.1.3 , תראה אם זה עזר במשהו, אם לא תמיד תוכל לחזור ל 2.0.2.
אחרי שאתה מוציא מהחשמל והכל זה נתקע באותו מקום או במקום שונה ? אם אתה מנגן את הסרט מכונן USB הכל עובד בסדר ?
אני עם 2.1.3 ומרוצה
איזה ראוטר ? בדקת כמה ימים עברו מאז האתחול האחרון שלו ?
למרות שזה באמת לא נשמע כמו בעיה שקשורה למצב שינה מציע לך לכבות את עניין השינה כשאתה מנסה לפענח את הבעיה...
אני מזרים רגיל, שיתוף תיקיות, לא התקנתי כלום כדי לעבוד ב NFS, לא ראיתי סיבה.
לא ממש צריך מדריך, משתפים את התיקיות ונכנסים בXT לnetwork shares , אם הוא לא רואה את התיקיות ממליץ להעיף מבט שחשבון Guest לא מנטורל במחשב ולהוסיף ל share גישה למשתמש Guest . לא זוכר איך הגעתי לזה, אני חושב שזה היה בהסברים בחוברת המתורגמת של באג לאקסטרימר
תתקין 2.1.3 , תראה אם זה עזר במשהו, אם לא תמיד תוכל לחזור ל 2.0.2.
אחרי שאתה מוציא מהחשמל והכל זה נתקע באותו מקום או במקום שונה ? אם אתה מנגן את הסרט מכונן USB הכל עובד בסדר ?
התופעה קורית גם אצלי בגרסה 2.1.3 אני ב Wifi N - אין קשר לראוטר (אצלי) זה פשוט התוכנה שלהם לא מספיק יציבה ל Wifi עדיין, אתחול מהחשמל פותר לי את זה (ולכן אין קשר לראוטר) בנוסף אני מנסה מכמה ראוטרים ומקבל את התופעה, צריך להמתין לגרסה הבאה,
דרך אגב, מיד ניתן לשדרג מטה, כלומר אם הגרסה 2.1.3 לא מצאה חן בענייך פשוט תוריד ותתקין שוב את 2.0.2, שהיא באמת נשמעת הכי יציבה לפי דיווחים בפורום של XT, מה עוד שבגרסה זו ה UPNP עובד חלק ובגרסה החדשה יש שם באגשגורם למכשיר לקרוס ולאתחל את עצמו.
XTREAMER - תתרחקו ממנו,
שי.
דרך אגב, מיד ניתן לשדרג מטה, כלומר אם הגרסה 2.1.3 לא מצאה חן בענייך פשוט תוריד ותתקין שוב את 2.0.2, שהיא באמת נשמעת הכי יציבה לפי דיווחים בפורום של XT, מה עוד שבגרסה זו ה UPNP עובד חלק ובגרסה החדשה יש שם באגשגורם למכשיר לקרוס ולאתחל את עצמו.
XTREAMER - תתרחקו ממנו,
שי.
HTPC זה לא במבה!
הגירסא הכי יציבה לצערי היא עדיין 1.0.3.1 הישנה והטובה יש לי את האקסטרימר מהמשלוח הראשון ומאז שהדכנתי קושחה זו לא ניתקלתי בבעיות של מכשיר נתקע או נכבה ומצליח להזרים קבצים 720P ברשת אלחוטית (G) ללא בעיהליאורד כתב:אהלן,
תודה מראש...
ליאורד כתב:אהלן,
תודה מראש...
ממליץ כבלים הכי טוב הכי פשוט ועובד
חבל חבל חוץ מאשר להיות משועבד לכוון את הסטרימר
בעיות רבות בניגון H264 בעיקר
בעיות איכות של קבצים מנוגנים לעומת כבל טוב
קרינה של מכשיר
שום דבר טוב לא טוב בסטרימר
תעשבה טבלה כמה שעות אתה צריך לחשוב על הסטרימר ולהשקיע לכוון אותו ותבין שאתה משועבד
בעיות רבות בניגון H264 בעיקר
בעיות איכות של קבצים מנוגנים לעומת כבל טוב
קרינה של מכשיר
שום דבר טוב לא טוב בסטרימר
תעשבה טבלה כמה שעות אתה צריך לחשוב על הסטרימר ולהשקיע לכוון אותו ותבין שאתה משועבד