סוללות
איפה הכי משתלם לקנות סוללות AA ו AAA - בעיקר לכל משחקי הילדים שזוללים סוללות חבל"ז.
ניסיתי להעזר בנטענות אבל המצב רק החמיר, מוביילים וכל מיני צעצועים הורגים את הנטענות, תכיפות ההטענה עולה והם מתות די מהר.
למדי להעריך סוללות חד פעמיות טובות שמאריכות ימים יחסית
השאלה איפה קונים אותם כי 30 שח ל 4-6 סוללות בסופר נשמע לי יקר רצח
תודה מראש,
שח
ניסיתי להעזר בנטענות אבל המצב רק החמיר, מוביילים וכל מיני צעצועים הורגים את הנטענות, תכיפות ההטענה עולה והם מתות די מהר.
למדי להעריך סוללות חד פעמיות טובות שמאריכות ימים יחסית
השאלה איפה קונים אותם כי 30 שח ל 4-6 סוללות בסופר נשמע לי יקר רצח
תודה מראש,
שח
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
קודם כל באיקאה יש מארזים של 10 או 12 סוללות (של וורטה) במחירים זולים
שנית אני לא הייתי מרים ידיים לגבי סוללות נטענות וקונה סוללות בעלות קיבול גדול ומטענים מהירים שתוך שעתיים נןתנים לך סוללה מלאה לגמרי. אני בטוח ע"פ התאור שלך שאחרי זמן לא ארוך הקנייה תשתלם
שנית אני לא הייתי מרים ידיים לגבי סוללות נטענות וקונה סוללות בעלות קיבול גדול ומטענים מהירים שתוך שעתיים נןתנים לך סוללה מלאה לגמרי. אני בטוח ע"פ התאור שלך שאחרי זמן לא ארוך הקנייה תשתלם
ראיתי מטען מהיר של פיליפס עם ארבע סוללות ב 250. סביר?קרוקס44 כתב:קודם כל באיקאה יש מארזים של 10 או 12 סוללות (של וורטה) במחירים זולים
שנית אני לא הייתי מרים ידיים לגבי סוללות נטענות וקונה סוללות בעלות קיבול גדול ומטענים מהירים שתוך שעתיים נןתנים לך סוללה מלאה לגמרי. אני בטוח ע"פ התאור שלך שאחרי זמן לא ארוך הקנייה תשתלם...
כל האחרים צריכים כ 15 שעות
יש פירמות מומלצות לסוללות נטענות ומטענים?
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
הסוללות של GP מצוינות. לצערי קניתי גם מהרבה פירמות אחרות שהתיימרו לקיבולת 2700mh ואפילו קצת יותר, ובכל"ז רובן לא הצליחו להפעיל את המצלמה שלי ליותר מכמה תמונות בודדות.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אם אתה נוסע לארה"ב, אז אפשר לקנות מארזים של Rayovac (סוללות מעולות) במחירים מגוחכים.
אני קונה בסביבות 10$ מארז של 30 סוללות AA.... (לפעמים אפשר להשיג מארזים של 36 סוללות במחיר דומה).
יש גם מארזים של יותר סוללות, למשל ב-Fry's או ב-Costco, אבל מבחינת cost-effective אני ממליץ על ה-Rayovac (אותם ניתן להשיג בכל חור, כולל רשת Target).
אני קונה בסביבות 10$ מארז של 30 סוללות AA.... (לפעמים אפשר להשיג מארזים של 36 סוללות במחיר דומה).
יש גם מארזים של יותר סוללות, למשל ב-Fry's או ב-Costco, אבל מבחינת cost-effective אני ממליץ על ה-Rayovac (אותם ניתן להשיג בכל חור, כולל רשת Target).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
איינשטין. במחיר הזה אתה בטוח שמדובר בסוללות נטענות?
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא לא, מדובר בסוללות חד פעמיות.
עדיף משמעותית מ-4 עד 6 סוללות ח"פ ב-30 ש"ח.
לדעתי גם עדיף מסוללות נטענות כי הן מחזיקות יותר זמן. הן גם 1.5 וולט ולא 1.2 וולט כמו הסוללות הנטענות...
עדיף משמעותית מ-4 עד 6 סוללות ח"פ ב-30 ש"ח.
לדעתי גם עדיף מסוללות נטענות כי הן מחזיקות יותר זמן. הן גם 1.5 וולט ולא 1.2 וולט כמו הסוללות הנטענות...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אני גם כן ממליץ על GP 2700 אחרי שניסיתי כל מיני סוגים אחרים אבל יש לי הערה לגבי המטענים המהירים, הם לא מטעינים את הסוללות באותו האופן כמו בהטענה איטית כך שכפתרון מהיר זה מצויין אבל כשצריך קיבולת מלאה למשל לצילום עם הרבה פלאש עדיף להטעין במטען רגיל.
בנוסף אין ספק שמטען מהיר מקצר משמעותית את חיי הסוללות.
אפשר למצוא מטען מהיר עם 4 סוללות 2700 של GP באזור ה- 160 ש"ח, לרוב אלו דגמים שגם מגיעים עם חיבור לרכב ואז זה טוב לטיולים.
בנוסף אין ספק שמטען מהיר מקצר משמעותית את חיי הסוללות.
אפשר למצוא מטען מהיר עם 4 סוללות 2700 של GP באזור ה- 160 ש"ח, לרוב אלו דגמים שגם מגיעים עם חיבור לרכב ואז זה טוב לטיולים.