שלום.
ברצוני לרכוש מחשב לסלון שיהיה HTPC ברוב זמנו, וכאשר הוא לא בשימוש שיהיה מסוגל לערוך ולעשות RENDERING לסרטי 1080P ב VEGAS/PERMIER.
המחשב יחובר ישירות ל LCD בחיבור HDMI בלי רסיבר.
התקציב הוא כ 3500-4000 ש"ח והמפרט שבניתי הוא זה:
מעבד Intel Core i5-660 Box
לוח אם Intel BLKDH55TC Tom Cove
כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB
זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws
צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD
מארז כולל ספק Antec NSK1380 350W
סה"כ מחיר לכל המוצרים:3256₪
מה דעתכם על המפרט,האם יהיה מסוגל לנגן את כל תכני ה HD בלי בעיות מיוחדות ולעשות גם רינדור לסרטים?
תודה.
מפרט שבניתי ל HTPC , מה דעתכם?
זה רק יצאה,ה-I5 החדשים משולב גרפיקה,וגם אני חושב שהתמחור שלהם לא ראלי (I3 סיפור אחר,ויש שאומרים שתמחור אגרסיווי מכת מוות ל-AMD),יש פה ביקורת
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/sh ... i=3704&p=1
מכוון שאתה צריך לרנדר,אז מן הסתם I3 לא יספיק.רק להזכירך הבקר הזיכרון החדש פחות יעיל
אחד הבעיות שאין מספיק לוחות,וגם אז וכבר הייתי לוקח H57,והייתי מצפה לקבל USB 3,SATA 3
אני אישית הייתי מתעפק ל-5350,כי שילוב של GA-P55A-UD3 + I750+HD5350 יהיה יותר מוצלח.
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/sh ... i=3704&p=1
מכוון שאתה צריך לרנדר,אז מן הסתם I3 לא יספיק.רק להזכירך הבקר הזיכרון החדש פחות יעיל
אחד הבעיות שאין מספיק לוחות,וגם אז וכבר הייתי לוקח H57,והייתי מצפה לקבל USB 3,SATA 3
אני אישית הייתי מתעפק ל-5350,כי שילוב של GA-P55A-UD3 + I750+HD5350 יהיה יותר מוצלח.
.The IMC is housed in the 45nm GMA die. It’s still on-package, but not on-die. The benefit is super fast memory access for the graphics core, but slower memory access for the CPU core. In fact, this is a derivative of the memory controller used in older Intel chipsets
The CPU connects to the GMA die using QPI, so bandwidth shouldn’t be as big of a problem. Latency is unfortunately hurt as a result. Access times can be longer than older LGA-775 processors thanks to this memory controller design being optimized for FSB architectures. Again, the problem goes away with Sandy Bridge, but today we’re faced with it.
ציטוט מהלינק שנתתי לך.
בקשר ל-HD5350 דובר סוף ינואר תחילת פברואר...
The CPU connects to the GMA die using QPI, so bandwidth shouldn’t be as big of a problem. Latency is unfortunately hurt as a result. Access times can be longer than older LGA-775 processors thanks to this memory controller design being optimized for FSB architectures. Again, the problem goes away with Sandy Bridge, but today we’re faced with it.
ציטוט מהלינק שנתתי לך.
בקשר ל-HD5350 דובר סוף ינואר תחילת פברואר...