עזרה עם POHD
שלום לכולם!
רכשתי לאחרונה POHD ויש לי מספר שאלות:
1. רכשתי דונגל אלחוטי ואני מעוניין להתחבר למחשב הביתי או למדיה סנטר שברשותי ולראות ולהעביר תכנים לתוך ה-POHD, כיצד אני עושה את זה? כל מה שניסיתי לא הולך...
מה הדרך הכי פשוטה?
האם למישהו יש ניסיון מוצלח עם מכשיר זה?
אשמח להסבר מפורט (למאותגרים טכנית)...
2. לגבי תוכן בעברית שהועבר למכשיר, חוץ משם השיר כל המידע מופיע בג'יבריש (הקושחה האחרונה מותקנת), יש פיתרון?
3. האם ניתן להאזין לתחנות רדיו ישראליות דרך המכשיר?
תודה!
1. רכשתי דונגל אלחוטי ואני מעוניין להתחבר למחשב הביתי או למדיה סנטר שברשותי ולראות ולהעביר תכנים לתוך ה-POHD, כיצד אני עושה את זה? כל מה שניסיתי לא הולך...
מה הדרך הכי פשוטה?
2. לגבי תוכן בעברית שהועבר למכשיר, חוץ משם השיר כל המידע מופיע בג'יבריש (הקושחה האחרונה מותקנת), יש פיתרון?
תודה!
1. אם אין לך הצפנה אז זה מאד פשוט. לך לתפריט SETUP - רשת - הגדרות רשת אלחוטית, ותמשיך לפי ההנחיות. המכשיר אמור לזהות את הרשתות הזמינות ולתת לך לבחור מרשימת SSID (בהנחה שמוגדר אצלך בראוטר שיפרסם את ה SSID - לרוב כן). במקרה שלי מול ראוטר של אורנג' זה היה תהליך של 3 דקות והכל עבד.nof כתב:שלום לכולם!
מה הדרך הכי פשוטה?
תודה!...
אישית לא יצא לי לראות מה קורה מול רשת מוצפנת, אני מציע להעזר בפורום של המוצר, www.acryan.com/forums
2. כן ידוע לנו, תודה. נעדכן את היצרן ונקווה לתיקון במהרה בימינו אמן.
3. לא שידוע לי.
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל