CES2010: גם סוני חושפת נגן בלוריי 3D
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מאז שסוני הוציאה את נגן הבלוריי הראשון שלה, היא דיי פיגרה מאחור בכל מה שנוגע לפיצ'רים בנגני הבלוריי שלה.
אבל כל זה משתנה היום, עם השקת הטופ אוף דה ליין של נגני הבלוריי שלה - BDP-S770.
הנגן הזה לא רק כולל תמיכה ב-3D (כאילו דהההה....) אלא גם כולל WIFI, שליטה דרך iPhone/iPod Touch (בנוסף לשלט הרגיל כמובן).
הנגן כולל יכולות סטרימינג רבות ומגוונות כמו Netflix, Amazon ועוד.
מקור: Engadget
אבל כל זה משתנה היום, עם השקת הטופ אוף דה ליין של נגני הבלוריי שלה - BDP-S770.
הנגן הזה לא רק כולל תמיכה ב-3D (כאילו דהההה....) אלא גם כולל WIFI, שליטה דרך iPhone/iPod Touch (בנוסף לשלט הרגיל כמובן).
הנגן כולל יכולות סטרימינג רבות ומגוונות כמו Netflix, Amazon ועוד.
מקור: Engadget
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני עוד משלם תשלומים עבור ה BDP-S550 Sony וכבר יוצא משהו חדש 
אני עד עכשיו לא רואה טעם לקנות נגן בלוריי של סוני כשיש בשוק אלטרנטיבות זולות יותר ומשתלמות יותר, פה אתה נטו משלם על המדבקה של סוני...
וחבל שהם די מפגרים פה מאחור גם,
ולגבי המזרים מדיה, אם הם הוסיפו את הפיצ'ר הזה לPS3, אז אין שום סיבה שהם לא יוסיפו אותו לנגן כזה או אחר, הם פשוט רוצים לסחוט עוד קצת כסף ולהוציא את זה כעוד נגן מאוחר יותר.
וחבל שהם די מפגרים פה מאחור גם,
ולגבי המזרים מדיה, אם הם הוסיפו את הפיצ'ר הזה לPS3, אז אין שום סיבה שהם לא יוסיפו אותו לנגן כזה או אחר, הם פשוט רוצים לסחוט עוד קצת כסף ולהוציא את זה כעוד נגן מאוחר יותר.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אכן !
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשומת הלב - גם בPS3 - ההזרמת מדיה היא לא של קבצים "פיראטיים". מה שכן - יש תוכנה שלמעשה עושה DECODING במחשב ומזרימה לPS3 - שוב עדיין - הPS3 לא יודע להסתדר עם הקבצים הפיראטיים כמו שהם.
עם מחשב מספיק חזק וחיבור חוטי, הוא מבצע את אותה העבודה כמו כל מזרים מדיה אחר כיום,
ובתכל'ס נראה לי גם סוני יודעים מה הם עושים,
בפרסומות של הPS3 בארה"ב כתוב "זה לא רק נגן", אם הם יוסיפו יותר מידי פיצ'רים בנגנים הרגילים שלהם, זה עלול לפגוע להם במכירות של הPS,
שכן הקהל יעד בארה"ב לא מבין יותר מידי...
ובתכל'ס נראה לי גם סוני יודעים מה הם עושים,
בפרסומות של הPS3 בארה"ב כתוב "זה לא רק נגן", אם הם יוסיפו יותר מידי פיצ'רים בנגנים הרגילים שלהם, זה עלול לפגוע להם במכירות של הPS,
שכן הקהל יעד בארה"ב לא מבין יותר מידי...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מזרימדיה יכול להעזר במחשב חלש מאוד. אני תמיד נגד השימוש בPS3 כמזרימדיה בדרך זו - לקחת BMW ומרצדס בשביל לעשות משהו שגם פיאט פנדה עושה
ההשוואה שלך היא לא כל כך נכונה, מפני שמזרים מדיה במקרה הזה זה המכשיר היקר, וPS3 הוא מאוד זול, 350$ לנגן בלוריי בין הטובים, קונסולה ומזרים ממש לא רע, זאת נראית לי עסקה ממש טובה, וגם ככה לרוב האנשים בבית יש מחשב עם 2 ליבות, רוב המכשירים הבסיסיים נמכרים כיום עם מעבדים כאלו,
ולכן כמעט כל מחשב ביתי היום מסוגל להזרים 1080P אל הPS3...
ככה שאתה משתמש במכשיר שגם ככה יש לך (המחשב עם 2 ליבות)+ מכשיר מאוד משתלם
או שאתה קונה נגן סוני במקרה הזה + מזרים מדיה מאוד מאוד יקר, שבנינו, מזרים נורמאלי עולה כמו PS3...
ולכן כמעט כל מחשב ביתי היום מסוגל להזרים 1080P אל הPS3...
ככה שאתה משתמש במכשיר שגם ככה יש לך (המחשב עם 2 ליבות)+ מכשיר מאוד משתלם
או שאתה קונה נגן סוני במקרה הזה + מזרים מדיה מאוד מאוד יקר, שבנינו, מזרים נורמאלי עולה כמו PS3...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מזרימדיה החדש המחליף של הA110 עולה 179$.... זה חצי ממחיר PS3.
כמה עולה הC200 - משהו כמו 300$? תוסיף כונן בלוריי תגיע למחיר PS3 זה נכון...
כמה אנשים באמת מנגנים בלוריי מדיסק? בארץ?
יש לי PS3 - ולדעתי - חוץ מה-3 שקיבלתי עם הPS3 שקנו לי בחו"ל לא ראיתי בלוריי אחר.
בכל מקרה, זה וויכוח לשרשור אחר - PS3 או מזרימדיה.
יש לי חבר - ששולט על שני מזרימדיות של אבא שלו ושל אחיו מרחוק - אין להם בכלל מחשב קשור למזרימדיות - הכל נעשה מרחוק - מהבית שלו.
יש לך דרך לעשות את זה עם PS3?
ומה עם בלוריי RIP מלא? מה עושים אז? ופורמטים חדשים?
כמה עולה הC200 - משהו כמו 300$? תוסיף כונן בלוריי תגיע למחיר PS3 זה נכון...
כמה אנשים באמת מנגנים בלוריי מדיסק? בארץ?
יש לי PS3 - ולדעתי - חוץ מה-3 שקיבלתי עם הPS3 שקנו לי בחו"ל לא ראיתי בלוריי אחר.
בכל מקרה, זה וויכוח לשרשור אחר - PS3 או מזרימדיה.
יש לי חבר - ששולט על שני מזרימדיות של אבא שלו ושל אחיו מרחוק - אין להם בכלל מחשב קשור למזרימדיות - הכל נעשה מרחוק - מהבית שלו.
יש לך דרך לעשות את זה עם PS3?
ומה עם בלוריי RIP מלא? מה עושים אז? ופורמטים חדשים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
רונן,
חחח - תמיד בינואר מכריזים על משהו חדש... בספטמבר יש תמיד הכרזות בתחום המקרנים וה-CUSTOM INSTALLERS ובינואר כל ה-CONSUMER ELECTRONICS... ככה זה עובד.
חחח - תמיד בינואר מכריזים על משהו חדש... בספטמבר יש תמיד הכרזות בתחום המקרנים וה-CUSTOM INSTALLERS ובינואר כל ה-CONSUMER ELECTRONICS... ככה זה עובד.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
כיום התמיכה של ה PS3 היא בפורמטים "חוקיים" בלבד, אין שום תמיכה ב MKV לדוגמא ככה שהוא בלי שום ספק לא מזרימדיה מושלם/מלא. נכון שיש דרכים לעקוף את זה, אבל עצם העובדה שזה לא נתמך במכשיר עצמו ישירות ושצריך לעקוף את זה הופך אותו כמכשיר בודד למזרימדיה חלקי בלבד. לא כל אחד יכול להחזיק מחשב חזק קרוב לקונסולה (וזה מה שצריך בשביל להזרים 1080P מניסיון, חייב מחשב די חדש/חזק וחיבור חוטי ולא אלחוטי, מה שאומר מחשב די חזק שישב די קרוב לקונסולה), ככה שה PS3 הוא בהחלט לא פיתרון אידיאלי ללא מעט אנשים. מי שיש לו כבר PS3 ומחשב מספיק חזק באיזור הקונסולה בהחלט יכול לוותר על רכישת מזרימדיה, כל השאר לא כ"כ ברי מזל.Erdinger כתב:ולגבי המזרים מדיה, אם הם הוסיפו את הפיצ'ר הזה לPS3, אז אין שום סיבה שהם לא יוסיפו אותו לנגן כזה או אחר, הם פשוט רוצים לסחוט עוד קצת כסף ולהוציא את זה כעוד נגן מאוחר יותר....
כמו שכבר ציינו פה, לסוני אין שום אינטרס שבעולם לתמוך בתקניפ פיראטיים ולכן לדעתי האישית לעולם לא נראה תמיכה ב MKV ב PS3, מה שאומר שה PS3 לעולם לא יהיה מזרימדיה אידאלי.