יש אפשרות להרכיב מודול HDMI בפנסוניק 37PWD8?...
אני דיי נעול על הדגם הזה אך הייתי רוצה שתיהיה לי אפשרות להרכיב מתישהוא מודול HDMI.
יש אפשרות להרכיב מודול HDMI ע"י הוצאת מודול ה-PC ?
אפשרות אחרת במקרה שלא כרוכה בתשלום נוסף? (חוץ מהמודול עצמו כמובן)
יש אפשרות להרכיב מודול HDMI ע"י הוצאת מודול ה-PC ?
אפשרות אחרת במקרה שלא כרוכה בתשלום נוסף? (חוץ מהמודול עצמו כמובן)
נערך לאחרונה על ידי נדב ב 01/03/2006 0:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה מתכוון לחיבור הממיר ב-RGB באמצעות VGA?
תיכננתי לחבר את הממיר ב-Svideo, ה-DVD בקומפוננט וה-VGA למחשב אך קיוויתי שתיהיה לי אפשרות (במידה וארצה או אצטרך) להסיר מתישהוא את ה-PC ולשים HDMI, אני מניח שהדרך היחידה היא פשוט להוציא את המודול הכפול ולשים 2 מודולים חלופיים שאחד מהם הוא HDMI, את המודול הכפול אפשר למכור באיביי אני יודע ..
תיכננתי לחבר את הממיר ב-Svideo, ה-DVD בקומפוננט וה-VGA למחשב אך קיוויתי שתיהיה לי אפשרות (במידה וארצה או אצטרך) להסיר מתישהוא את ה-PC ולשים HDMI, אני מניח שהדרך היחידה היא פשוט להוציא את המודול הכפול ולשים 2 מודולים חלופיים שאחד מהם הוא HDMI, את המודול הכפול אפשר למכור באיביי אני יודע ..
קיבלת מודול כפול?
כי אם כן אופצינלי לבקש ולקבל בלי תוספת מחיר 2 מודולים בודדים. החסרון שלהם הוא שישנן רק 3 כניסות BNC ואז לא ניתן לחבר למשל כבל RGBCVS כי אין כניסת סנכרון רביעית!!!
אני קיבלתי תחילה 2 מודולים קטנים, ביקשתי את הכפול, והגיעו במיוחד להחליף לכפול בלי בעיות! אחלה שירות של יורוקום.
אני קיבלתי תחילה 2 מודולים קטנים, ביקשתי את הכפול, והגיעו במיוחד להחליף לכפול בלי בעיות! אחלה שירות של יורוקום.
אז אפשר בוודאות לבקש מודולים אחרים???
אחלה אז אני צריך:
1. מודול קומפוננט ל-DVD.
2. מודול SCART שיכול לשמש גם ל-RGB, קומפוזיט ו-Svideo.
מה עוד אני צריך בעצם? את יציאות האודיו במודול הכפול אני לא צריך, קומפוזיט בכלל לא נוגע..
ואגב אני חושב שיהיה הרבה יותר קל למכור מודול יחיד מאשר מודול כפול שנפוץ בהרבה פלזמות פנסוניק מהסוג הזה (ב-42 אינטש לא ניתן לשים 2 מודולים כפולים).
* אפשר אפילו לקחת מודול HDMI ואחד משני המודולים שציינתי?
* למה החלפת בכלל למודול הכפול?
אחלה אז אני צריך:
1. מודול קומפוננט ל-DVD.
2. מודול SCART שיכול לשמש גם ל-RGB, קומפוזיט ו-Svideo.
מה עוד אני צריך בעצם? את יציאות האודיו במודול הכפול אני לא צריך, קומפוזיט בכלל לא נוגע..
ואגב אני חושב שיהיה הרבה יותר קל למכור מודול יחיד מאשר מודול כפול שנפוץ בהרבה פלזמות פנסוניק מהסוג הזה (ב-42 אינטש לא ניתן לשים 2 מודולים כפולים).
* אפשר אפילו לקחת מודול HDMI ואחד משני המודולים שציינתי?
* למה החלפת בכלל למודול הכפול?
ישנם 3 טרמינלים למודולים בדדים
כאשר ניתן לשים כפול במקום 2 בודדים.
בכפול יש 5 כניסות BNC מה שאין בבודדים. אם אתה לא צריך 5 BNC לחיבור RGBCVS לדוגמא אלא מסתפק ב3 BNC לקומפוננט, אז זה לא משנה לך. את המודול של ה HDMI ניתן יהיה להרכיב בטרמינל הפנוי השלישי לכשתרצה, כנ"ל לגבי מודול SCART. ככה שהייתי ממליץ לבקש את הכפול ובעתיד להוסיף, כי בכל מקרה אם תוותר על אחד משני הבודדים הסטנדרטיים ותבקש להחליף אחד מהם במודול HDMI או SCART (אם יש ליורוקום בכלל כרגע SCART...) תצטרך להוסיף סכום לא מבוטל.
בכפול יש 5 כניסות BNC מה שאין בבודדים. אם אתה לא צריך 5 BNC לחיבור RGBCVS לדוגמא אלא מסתפק ב3 BNC לקומפוננט, אז זה לא משנה לך. את המודול של ה HDMI ניתן יהיה להרכיב בטרמינל הפנוי השלישי לכשתרצה, כנ"ל לגבי מודול SCART. ככה שהייתי ממליץ לבקש את הכפול ובעתיד להוסיף, כי בכל מקרה אם תוותר על אחד משני הבודדים הסטנדרטיים ותבקש להחליף אחד מהם במודול HDMI או SCART (אם יש ליורוקום בכלל כרגע SCART...) תצטרך להוסיף סכום לא מבוטל.
קצת סדר ברשותכם
Shay
אתה כנראה בעליה של ה- 42" ו- Ncoder הינו בעליה של ה- 37".
ההבדלים בין שני הפלסמות הם:
1. ב- 37 קיימים שני חריצים למודולים, ב- 42 קיימים שלושה.
2. ה- 37 מגיעה עם מודול כפול שתופס מקום של שני מודולים.
3. ה- 42 מגיעה עם מודול קומפוזיט/Svideo מותקן בחריץ מספר אחד ועם מודול RGB/Component בנפרד שיותקן בחריץ מספר שתיים או שלוש.
4. בשני המסכים כניסת ה- PC קבועה ( Build-In ).
5. הרכבת מודול נוסף (HDMi,Component,Composite ) ב- 42 הינו דבר פשוט ודורש רכישת המודול בלבד והתקנתו בחריץ השלישי הפנוי.
6. הרכבת מודול ב- 37 מחייבת הוצאת המודול הכפול והרכבת המודול החדש באחד מהחריצים הפנויים.
מסקנה,
אם אתה בעליה של 37" ויש לך אפשרות להחליף את המודול הכפול לשני מודולים נפרדים, אחד Composite/Svideo והשני Component/RGB אז לעניות דעתי, עדיף.
כך בעתיד בבואך להחליף מודול תצתרך לותר רק על מודול אחד.
בכל מקרה לשניכם אומר שיש לכם אחלה מסך.
נ.ב. גם לי
אתה כנראה בעליה של ה- 42" ו- Ncoder הינו בעליה של ה- 37".
ההבדלים בין שני הפלסמות הם:
1. ב- 37 קיימים שני חריצים למודולים, ב- 42 קיימים שלושה.
2. ה- 37 מגיעה עם מודול כפול שתופס מקום של שני מודולים.
3. ה- 42 מגיעה עם מודול קומפוזיט/Svideo מותקן בחריץ מספר אחד ועם מודול RGB/Component בנפרד שיותקן בחריץ מספר שתיים או שלוש.
4. בשני המסכים כניסת ה- PC קבועה ( Build-In ).
5. הרכבת מודול נוסף (HDMi,Component,Composite ) ב- 42 הינו דבר פשוט ודורש רכישת המודול בלבד והתקנתו בחריץ השלישי הפנוי.
6. הרכבת מודול ב- 37 מחייבת הוצאת המודול הכפול והרכבת המודול החדש באחד מהחריצים הפנויים.
מסקנה,
אם אתה בעליה של 37" ויש לך אפשרות להחליף את המודול הכפול לשני מודולים נפרדים, אחד Composite/Svideo והשני Component/RGB אז לעניות דעתי, עדיף.
כך בעתיד בבואך להחליף מודול תצתרך לותר רק על מודול אחד.
בכל מקרה לשניכם אומר שיש לכם אחלה מסך.
נ.ב. גם לי
לפי מה שהבנתי רק לאחרונה החלו לשווק מודולי SCART, הבנתי גם שהיה איזשהוא לחץ מצד סוחרים ו\או צרכנים למודול כזה.
אני לא חושב שקיים מודול יחיד קומפוננט\RGB כמו שיש בכפול (תקנו אותי אם אני טועה).
האמת, בהנחה שלא תיהיה אפשרות לבחור מודול HDMI, אם אני הולך על SCART + קומפוננט זה ממקסם לי את חיבורי הממיר וה-DVD, אך במודול הכפול ניתן לחבר את הממיר ב-Svideo וה-DVD בקומפונט ועדיין יישאר לי חיבור קופוזיט פנוי עבור איזה מצלמה או התקן אחר שאני יכול לחבר מידי פעם, אך כמובן שזה מודול כפול ולא יחיד... לא יודע איך להחליט..
נראה לי שהכי טוב זה ללכת על מודול קומפוננט + מודול קומפוזיט ו-Svideo כמו פה:
http://www.av-sales.co.uk/Panasonic-TY-42TM6AB-215-.htm
http://www.av-sales.co.uk/Panasonic-TY-42TM6V-215-.htm
מה דעתכם?
אגב תיכננתי להתקשר ליורוקום על מנת לדעת בוודאות אם אפשר בכלל להחליף אך איחרתי את המועד (הם עובדים עד 5), ננסה מחר .
אני לא חושב שקיים מודול יחיד קומפוננט\RGB כמו שיש בכפול (תקנו אותי אם אני טועה).
האמת, בהנחה שלא תיהיה אפשרות לבחור מודול HDMI, אם אני הולך על SCART + קומפוננט זה ממקסם לי את חיבורי הממיר וה-DVD, אך במודול הכפול ניתן לחבר את הממיר ב-Svideo וה-DVD בקומפונט ועדיין יישאר לי חיבור קופוזיט פנוי עבור איזה מצלמה או התקן אחר שאני יכול לחבר מידי פעם, אך כמובן שזה מודול כפול ולא יחיד... לא יודע איך להחליט..
נראה לי שהכי טוב זה ללכת על מודול קומפוננט + מודול קומפוזיט ו-Svideo כמו פה:
http://www.av-sales.co.uk/Panasonic-TY-42TM6AB-215-.htm
http://www.av-sales.co.uk/Panasonic-TY-42TM6V-215-.htm
מה דעתכם?
אגב תיכננתי להתקשר ליורוקום על מנת לדעת בוודאות אם אפשר בכלל להחליף אך איחרתי את המועד (הם עובדים עד 5), ננסה מחר .
s-video ו COMPOSITE
לא יכולים להיות מחוברים בו זמנית בלוח הכפול של ה 42PWD8. תברר את הנקודה הזאת אם אתה מליט על האופציה הזאת (מודול SVIDEO + COMPOSITE)
עדכון:
דיברתי עם יורוקום היום ואין להם מודול SCART אלא רק קומפוננט ו-Svideo\קומפוזיט, כלומר המודול הכפול מציע יותר ..
לא ניתן לקבל מודול HDMI, זה בנפרד ובתוספת תשלום.
הבטיחו לי שבכל מקרה ניתן יהיה להחליף לכל המודלים האחרים ללא תוספת תשלום.
בעייה ה-37.. רק 2 סלוטים פנויים..
דיברתי עם יורוקום היום ואין להם מודול SCART אלא רק קומפוננט ו-Svideo\קומפוזיט, כלומר המודול הכפול מציע יותר ..
לא ניתן לקבל מודול HDMI, זה בנפרד ובתוספת תשלום.
הבטיחו לי שבכל מקרה ניתן יהיה להחליף לכל המודלים האחרים ללא תוספת תשלום.
בעייה ה-37.. רק 2 סלוטים פנויים..