God of War Collection ב 30 דולר

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73276
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #1 

http://playstation.joystiq.com/2010/01/ ... on-amazon/

האוסף נמכר באמזון ב 30 דולר בלבד, בהחלט שווה קנייה. רלוונטי רק למי שיש לו משיהו שישלח לו מארה"ב לארץ. מי שמתעד לשחק ב GOW3 שיוצא בסוף מרץ ועדיין לא שיחק בשני הראשונים - זוהי ההזדמנות :wink:

BarBA
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
שם מלא: בר
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אין כמו לשחק בשני המשחקים המצוינים האלה ב720P ו60FPS(וגם לקבל על הדרך את הדמו של GOW3)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

קיבלתי כרגע את החבילה בדואר, נראה לי שאני כבר יודע איך אני מבלה את הסופ"ש :wink:

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

הובר, אשמח להתרשמויות, אני מתלבט אם לרכוש את המשחק :wink:

Newboy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 614 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #5 

יש לי את זה כבר כמה ימים. קניתי מהקנדים. זה בא עם קוד למשחק 3 שיצא בקרוב....

האפסקייל לHD (אני בתחילת המשחק הראשון כרגע) נראה מאוד יפה, אבל עדיין זה לא עומד בסטנדרטים של דברים שאנחנו מכירים היום למשל אנצ'רטד.....רואים עד כמה היתה התקדמות וגם זה מדהים

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

שיחקתי בסופ"ש בראשון (החלטתי להתחיל מהראשון, להתקדם לשני ורק בסוף להגיע לדמו של השלישי בשביל לא לגרום לעצמי לאכזבה אם הסדר יהיה הפוך) ובהחלט מרגישים שזהו לא משחק מהדור הנוכחי מבחינת הגרפיקה, מה שלא מנע ממני להינות ממנו ולהמליץ עליו למרות הכל.
Newboy כתב:יש לי את זה כבר כמה ימים. קניתי מהקנדים. זה בא עם קוד למשחק 3 שיצא בקרוב....
...
לא קוד למשחק, קוד לדמו של המשחק, הדמו שהיה זמין לבאי תערוכת E3.
Newboy כתב:האפסקייל לHD (אני בתחילת המשחק הראשון כרגע) נראה מאוד יפה, אבל עדיין זה לא עומד בסטנדרטים של דברים שאנחנו מכירים היום למשל אנצ'רטד.....רואים עד כמה היתה התקדמות וגם זה מדהים
...
מסכים לחלוטין, גם ה"דו מימדיות" בתנועה מדגימה על השיפור האדיר שהיה בדור האחרון. שוב - לא מנע ממני להינות מהמשחק :wink:

fddr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

(Y) שווה כל דולר/שקל

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #8 

קיבלתי גם אני היום את המשלוח הקנדי... מבין שניהם יצא לי לשחק בעבר רק בראשון ועכשיו אני מתחיל אותו שוב. מהמעט ששיחקתי עושה רושם שהמשחק עדין מהנה מאוד ואחרי הUPSCALE הגרפיקה סבירה לחלוטין גם בסטנדרטים של היום, אך שמתי לב שלפחות חלק מסרטוני המעבר נותרו ברזולוציה של הPS2 וזה קצת מאכזב. פעם ראשונה שגרפיקת המשחק טובה יותר מגרפיקת הסרטונים.

tiptipon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 360
שם מלא: גיא ברוך
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #9 

אני הזמנתי אתמול גם את החבילה וגם הזמנה מוקדמת לGOW3 והיום קיבלתי מייל מחברת VGP שכבר לא מחלקים שובר לדמו של GOW3 ) - :
יאללה מחכה בקוצר רוח שיגיע כבר ...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”