האוסף נמכר באמזון ב 30 דולר בלבד, בהחלט שווה קנייה. רלוונטי רק למי שיש לו משיהו שישלח לו מארה"ב לארץ. מי שמתעד לשחק ב GOW3 שיוצא בסוף מרץ ועדיין לא שיחק בשני הראשונים - זוהי ההזדמנות
God of War Collection ב 30 דולר
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
http://playstation.joystiq.com/2010/01/ ... on-amazon/
האוסף נמכר באמזון ב 30 דולר בלבד, בהחלט שווה קנייה. רלוונטי רק למי שיש לו משיהו שישלח לו מארה"ב לארץ. מי שמתעד לשחק ב GOW3 שיוצא בסוף מרץ ועדיין לא שיחק בשני הראשונים - זוהי ההזדמנות
-
Huber
- חבר במועדון HT

קיבלתי כרגע את החבילה בדואר, נראה לי שאני כבר יודע איך אני מבלה את הסופ"ש 
יש לי את זה כבר כמה ימים. קניתי מהקנדים. זה בא עם קוד למשחק 3 שיצא בקרוב....
האפסקייל לHD (אני בתחילת המשחק הראשון כרגע) נראה מאוד יפה, אבל עדיין זה לא עומד בסטנדרטים של דברים שאנחנו מכירים היום למשל אנצ'רטד.....רואים עד כמה היתה התקדמות וגם זה מדהים
האפסקייל לHD (אני בתחילת המשחק הראשון כרגע) נראה מאוד יפה, אבל עדיין זה לא עומד בסטנדרטים של דברים שאנחנו מכירים היום למשל אנצ'רטד.....רואים עד כמה היתה התקדמות וגם זה מדהים
-
Huber
- חבר במועדון HT

שיחקתי בסופ"ש בראשון (החלטתי להתחיל מהראשון, להתקדם לשני ורק בסוף להגיע לדמו של השלישי בשביל לא לגרום לעצמי לאכזבה אם הסדר יהיה הפוך) ובהחלט מרגישים שזהו לא משחק מהדור הנוכחי מבחינת הגרפיקה, מה שלא מנע ממני להינות ממנו ולהמליץ עליו למרות הכל.

לא קוד למשחק, קוד לדמו של המשחק, הדמו שהיה זמין לבאי תערוכת E3.Newboy כתב:יש לי את זה כבר כמה ימים. קניתי מהקנדים. זה בא עם קוד למשחק 3 שיצא בקרוב.......
מסכים לחלוטין, גם ה"דו מימדיות" בתנועה מדגימה על השיפור האדיר שהיה בדור האחרון. שוב - לא מנע ממני להינות מהמשחקNewboy כתב:האפסקייל לHD (אני בתחילת המשחק הראשון כרגע) נראה מאוד יפה, אבל עדיין זה לא עומד בסטנדרטים של דברים שאנחנו מכירים היום למשל אנצ'רטד.....רואים עד כמה היתה התקדמות וגם זה מדהים...
קיבלתי גם אני היום את המשלוח הקנדי... מבין שניהם יצא לי לשחק בעבר רק בראשון ועכשיו אני מתחיל אותו שוב. מהמעט ששיחקתי עושה רושם שהמשחק עדין מהנה מאוד ואחרי הUPSCALE הגרפיקה סבירה לחלוטין גם בסטנדרטים של היום, אך שמתי לב שלפחות חלק מסרטוני המעבר נותרו ברזולוציה של הPS2 וזה קצת מאכזב. פעם ראשונה שגרפיקת המשחק טובה יותר מגרפיקת הסרטונים.