סמסונג מציגה מחשב נייד עם מסך 14" OLED שקוף
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אני רוצה לראות מישהו אחד כאן שלא היה הורג בשביל כזה לפטופ...
האפליקציות מדהימות - תחשבו על המסכים השקופים בכל תוכניות ה-SCI FI, מפות בצבא, פרזנטציה (אלה שמולך רואים את המסך מהצד השני).
גדול ומדהים.
האפליקציות מדהימות - תחשבו על המסכים השקופים בכל תוכניות ה-SCI FI, מפות בצבא, פרזנטציה (אלה שמולך רואים את המסך מהצד השני).
גדול ומדהים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עופר - הבעייה היא שרוב המסכים שאני יכול לחשוב עליהם - כוללים טקסט - ובזה נגמר הסיפור של הצד השני...
מה שכן - אני יכול לחשוב דווקא על מולטי טאץ דו צדדי - בשביל משחקים מבוססי מגע לשניים, או סתם שימוש במחשב כשהוא על הברכיים שלך - סגור.
מה שכן - אני יכול לחשוב דווקא על מולטי טאץ דו צדדי - בשביל משחקים מבוססי מגע לשניים, או סתם שימוש במחשב כשהוא על הברכיים שלך - סגור.
לא יודע מה איתכם אבל לפחות מהווידאו נראה שהצבעים שם הם סוף הדרך . מה שאומר שאו שיש להם אפשרות לחסום את השקיפות , או שאם תרצו לראות סרט בהמתנה למשהו (ובמסך כזה זה כנראה תענוג ), כולם יראו שאתם לא בבורסה אלא רואים סרט
אם אין MASC לשקיפות לא קונה
אם אין MASC לשקיפות לא קונה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73268
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
הייתי מים את היד אבל אני לא חושב שזה עובד בפורוםoferlaor כתב:אני רוצה לראות מישהו אחד כאן שלא היה הורג בשביל כזה לפטופ...
גדול ומדהים....
אני אישית לא מבין איזה אדם שפוי ירצה לפטופ עם מסך שקוף. ברצינות. אולי יש לזה שימושים בתחומים אחרים כפי שציינת, אבל בנייד? מישהו יכול להסביר לי למה?