המצלה על ted - תוכנה להורדה אוטמטית של פרקי סדרות
היי, כל כמה זמן אני מחפש פתרון אוטומטי להורדה של פרקים חדשים של הסדרות שאני עוקב אחריהם ומוצא את עצמי מתעסק קצת עם RSS וכל מיני הגדרות מציקות עד שלבסוף הקוניפוגרציה מפשלת יותר מידי פעמים ואני חוזר להוריד ידנית.
למעשה גם כשעבד טוב הבעיה הכי גדולה שהיתה לי זה שאחרי תקופה שבה פרק של משהו לא ירד אני נכנס כל פעם ידנית ל IMDB או וויקפדיה כדי לבדוק אם הסדרה יצאה לפגרה ועד מתי.
בחודש וחצי האחרונים אני עובד עם תוכנה חינמית בשם ted : torrent episode downloader
אפשר להשיג אותה פה: http://www.ted.nu/ והאמת שאני נורא נהנה ממנה
פשוט בוחרים את הסדרות שאתם אוהבים, אומרים לה עד לאיזה פרק יש לכם והיא כבר דואגת לשאר ויושבת ברקע ומורידה כשיוצאים פרקים חדשים.
הבונוס הכי נחמד זה שבחלון של התוכנה הוא רושם מתי הפרק הבא שישודר ורק אחרי זה מתחיל לחפש אותו. כך שאתה יודע כשהסדרות שלך בפגרה.
תעיפו מבט בצילומי מסך באתר שלהם, מאוד ממליץ לנסות, חוסך לי די הרבה עבודה מעצבנת ואני תמיד יודע מתי הפרק הבא
למעשה גם כשעבד טוב הבעיה הכי גדולה שהיתה לי זה שאחרי תקופה שבה פרק של משהו לא ירד אני נכנס כל פעם ידנית ל IMDB או וויקפדיה כדי לבדוק אם הסדרה יצאה לפגרה ועד מתי.
בחודש וחצי האחרונים אני עובד עם תוכנה חינמית בשם ted : torrent episode downloader
אפשר להשיג אותה פה: http://www.ted.nu/ והאמת שאני נורא נהנה ממנה
פשוט בוחרים את הסדרות שאתם אוהבים, אומרים לה עד לאיזה פרק יש לכם והיא כבר דואגת לשאר ויושבת ברקע ומורידה כשיוצאים פרקים חדשים.
הבונוס הכי נחמד זה שבחלון של התוכנה הוא רושם מתי הפרק הבא שישודר ורק אחרי זה מתחיל לחפש אותו. כך שאתה יודע כשהסדרות שלך בפגרה.
תעיפו מבט בצילומי מסך באתר שלהם, מאוד ממליץ לנסות, חוסך לי די הרבה עבודה מעצבנת ואני תמיד יודע מתי הפרק הבא
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
תודה, אנסה את זה.
אני עובד עם RSSים ביוטורנט וזה עובד מדהים, במשך כמעט שנתיים לא קרה שפיספסתי אפילו פרק 1 בכמה (יותר מ 10) סדרות שאני עוקב.
אגב, TED מוריד מאתרים פומביים שבהם המהירות בד"כ איטית מאוד ,בעוד שאת ה UTORRENT אפשר לכוון לעבוד עם אתרים פרטיים ומהירים.
TED לא מצא לי אף פרק להורדה בגרסת HD
אני עובד עם RSSים ביוטורנט וזה עובד מדהים, במשך כמעט שנתיים לא קרה שפיספסתי אפילו פרק 1 בכמה (יותר מ 10) סדרות שאני עוקב.
אגב, TED מוריד מאתרים פומביים שבהם המהירות בד"כ איטית מאוד ,בעוד שאת ה UTORRENT אפשר לכוון לעבוד עם אתרים פרטיים ומהירים.
TED לא מצא לי אף פרק להורדה בגרסת HD
נערך לאחרונה על ידי staticx ב 07/01/2010 14:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
סדרות חדשות שמשודרות עכשיו? יורדות מהר מאוד עם טורנטים ציבוריים. מהירות מלאה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ted עובדת מול RSSים , אם תגדיר לשם RSS של אתר לא ציבורי אני מניח שעם קצת הגדרות זה יעבוד יפה
אגב, את ההורדה היא לא מבצעת בעצמה, היא פשוט מפעילה את הטורנט קליינט שלך
ומבחינתי היתרון הכי גדול של התוכנה הוא הידיעה מתי הפרק הבא של כל סדרה בחלון נח... אני יודע שזה אולי מטופש ובטח יש כל מיני אתרים שנותים לך אופציות דומות אבל עדיין נורא נח לי ככה
אגב, את ההורדה היא לא מבצעת בעצמה, היא פשוט מפעילה את הטורנט קליינט שלך
ומבחינתי היתרון הכי גדול של התוכנה הוא הידיעה מתי הפרק הבא של כל סדרה בחלון נח... אני יודע שזה אולי מטופש ובטח יש כל מיני אתרים שנותים לך אופציות דומות אבל עדיין נורא נח לי ככה
- staticx
- חבר מכור קשה

שבלול, אכן נוח מאוד שהיא מראה מתי הפרק הבא.
אבל מבחינת הורדה... לא משהו
גם אם נניח והצלחתי לגרום לזה לעבוד עם טראקר פרטי , או סתם שזה ימצא קבצי HD, עדיין זה מפנה אותי ליוטורנט ששם נפתח לי חלון סימון הקבצים, שלא נעלם ולא מתחיל להוריד עד שאני לא מאשר, לכן הורדה אוטומטית לא תהיה פה.
בשביל לגרום לזה לעבוד חלק, בהנחה ואני רוצה לעבוד עם יוטורנט, אני צריך להגדיר ב UT שלא תפתח לי את החלון של ההורדה.
גם אם נניח והצלחתי לגרום לזה לעבוד עם טראקר פרטי , או סתם שזה ימצא קבצי HD, עדיין זה מפנה אותי ליוטורנט ששם נפתח לי חלון סימון הקבצים, שלא נעלם ולא מתחיל להוריד עד שאני לא מאשר, לכן הורדה אוטומטית לא תהיה פה.
בשביל לגרום לזה לעבוד חלק, בהנחה ואני רוצה לעבוד עם יוטורנט, אני צריך להגדיר ב UT שלא תפתח לי את החלון של ההורדה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
staticx כתב:שבלול, אכן נוח מאוד שהיא מראה מתי הפרק הבא.
בשביל לגרום לזה לעבוד חלק, בהנחה ואני רוצה לעבוד עם יוטורנט, אני צריך להגדיר ב UT שלא תפתח לי את החלון של ההורדה....
אתה מצליח להגדיר הורדה אוטומטית ב-UT?
היה להם באג באחת הגרסאות והתכנה הייתה רק מציגה את ההורדה, אבל לא מורידה את הקובץ.
האם זה תוקן (מאז לא ניסיתי)?
למה מלכתיכלה מוגדר לך להציג את החלון ? אתה אי פעם עושה בו משהו חוץ מללחוץ OK ?staticx כתב:שבלול, אכן נוח מאוד שהיא מראה מתי הפרק הבא.
בשביל לגרום לזה לעבוד חלק, בהנחה ואני רוצה לעבוד עם יוטורנט, אני צריך להגדיר ב UT שלא תפתח לי את החלון של ההורדה....
- staticx
- חבר מכור קשה

theAman, זה עובד לי מעולה מאז גרסה 1.7.7
שבלול, המון פעמים אני בוחר רק חלק מהקבצים להורדה,
למשל כמעט תמיד אני מוריד את ה V מה SAMPLE או תמונות מצורפות
לפעמים מדובר ב PACK כלשהו ואני רוצה לבחור מה בא לי משם.
נכון שאפשר לעשות את הדברים האלה גם אחרי זה, אבל ככה זה פשוט נוח יותר.
נכון שאפשר לעשות את הדברים האלה גם אחרי זה, אבל ככה זה פשוט נוח יותר.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
staticx כתב:theAman, זה עובד לי מעולה מאז גרסה 1.7.7
נכון שאפשר לעשות את הדברים האלה גם אחרי זה, אבל ככה זה פשוט נוח יותר....
נראה לי שב-1.6.5 היה באג, מאז לא ניסיתי, היום נקנפג שוב.
עוד תוכנה שעושה משהו דומה היא TVTrigger.
מגיעה עם קליינט ביטורנט מובנה או אפשרות להורדה בקליינט לפי בחירה.
http://www.8yseven.com/TVTrigger/home.aspx
מגיעה עם קליינט ביטורנט מובנה או אפשרות להורדה בקליינט לפי בחירה.
http://www.8yseven.com/TVTrigger/home.aspx
אני עובד עם זאת כבר הרבה זמן - לא רעה בכלל (ל NZB)צפיד כתב:האם יש אפשרות למשהו דומה ב USENET?...
http://www.tvnzb.com/forum/viewtopic.php?t=52069
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אף אחד מהקישורים להורדה לא עובד.shlomico כתב:אני עובד עם זאת כבר הרבה זמן - לא רעה בכלל (ל NZB)צפיד כתב:האם יש אפשרות למשהו דומה ב USENET?...
http://www.tvnzb.com/forum/viewtopic.php?t=52069...
תוכל לתת הסבר מאיפה הוא מוריד את ה NZB?
איך קובעים את הפרמטרים למעקב/הורדה?
TVTrigger מאוד (!) מרשימה, אבל יש בה המון דברים שמפרעים לי, הנה כמה:
- לא מצאתי שום מסך נח שמציג לי מתי הפרק הבא והוא לא מסדר לי את הסדרות לפי זה)
- אין לחיצה ימנית בשום מקום, תוכנות כאלה מרגיזות אותי
-היא כבדה כזו... מגיבה לאט (בייחוד האשף של הוספת סדרה)
- למשל FlashForward שתחזור לשידור עוד 3 חודשים, מופיעה שם כאילו תשודר ביום חמישי, מעצבן מאוד
מה שכן, היא מאוד יפה ויש לה מאגר ענק שבהחלט יכול להיות שימושי אם בא לך לחפש סדרות חדשות לראות.
זה שהיא מורידה העצמה את התוכניות זה מעניין, פוטנציאל טוב לדעת מתי נגמרה ההורדה של פרק ומייד ללכת לחפש ולהתאים לו כתוביות, חבל שלא מצאתי שם את האפשרות.
אני עדיין מעדיף את ted הפשוטה, מצרף צילום מסך של 2 התוכנות אחת ליד השניה (מקווה שבקרוב אחת מהן גם תוסיף אפשרות להורדה של כתבויות וכו'):

- לא מצאתי שום מסך נח שמציג לי מתי הפרק הבא והוא לא מסדר לי את הסדרות לפי זה)
- אין לחיצה ימנית בשום מקום, תוכנות כאלה מרגיזות אותי
-היא כבדה כזו... מגיבה לאט (בייחוד האשף של הוספת סדרה)
- למשל FlashForward שתחזור לשידור עוד 3 חודשים, מופיעה שם כאילו תשודר ביום חמישי, מעצבן מאוד
מה שכן, היא מאוד יפה ויש לה מאגר ענק שבהחלט יכול להיות שימושי אם בא לך לחפש סדרות חדשות לראות.
זה שהיא מורידה העצמה את התוכניות זה מעניין, פוטנציאל טוב לדעת מתי נגמרה ההורדה של פרק ומייד ללכת לחפש ולהתאים לו כתוביות, חבל שלא מצאתי שם את האפשרות.
אני עדיין מעדיף את ted הפשוטה, מצרף צילום מסך של 2 התוכנות אחת ליד השניה (מקווה שבקרוב אחת מהן גם תוסיף אפשרות להורדה של כתבויות וכו'):

ניסתי כבר מקודם, זה לא מוצלח במיוחד, צריך ללחוץ על החץ הקטן, ואז הוא באמת מראה את כל הפרקים והתאריכים, אבל זה תופס יותר מידי מקום ואני לא צריך את כל זה. במה שקשור לתצוגה ted נותנת לי בדיוק את מה שאני צריך רק בצורה פחות סקסית.
תודה על ההמלצה -
האם זה עובד גם עם סרטים? - למשל אני רוצה להגיד לתוכנה שאני מעוניין ב סרט X והיא כבר תדאג להביא
זה עובד רק עם טורנט? יש אפשרות שזה יעבוד עם jdownloader?
אגב היה דיון דומה שדיבר על דרך פשוטה למצו סרטים ל- staticx היה שם חלק
היתה שם המלצה - אני לא מוצא, מישהו יודע מה היתה ההמלצה ?
האם זה עובד גם עם סרטים? - למשל אני רוצה להגיד לתוכנה שאני מעוניין ב סרט X והיא כבר תדאג להביא
זה עובד רק עם טורנט? יש אפשרות שזה יעבוד עם jdownloader?
אגב היה דיון דומה שדיבר על דרך פשוטה למצו סרטים ל- staticx היה שם חלק