שלום לכולם, ברשותי מסך פיוניר PDP-50MXE20 בן שנתיים וחצי לערך ממנו אני מאוד מרוצה עד היום.
אבל השדרגת בוערת בי לסדרה 9 המצויינת שגם תקציבית אין בעיה.
הבעיה היא שאני מעוניין למצוא עסקת טרייד אין שתעזור לי איכשהו גם "להיפטר" מהמסך הנוכחי.
האם לדעתכם אוכל לקבל עסקה כזאת? אם כן ממי וכמה אוכל לקבל זיכוי על המסך שלי כיום?
האם זה כדאי עכשיו או שכדאי לחכות קצת?
תודה מראש...
לשדרג או לא לשדרג.......זאת השאלה
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אם צחקת ובגלל שאני מת מעייפות אני לא קולט את זה, אז איתך הסליחה ותתעלם מהחלק הבא.anin17 כתב:תנסה לסחוב עם המסך עוד שנה ואז שדרג ל-3D...
ה-3D יכנס בספטמבר 2010 לפי מיקי מיורוקום, כלומר בעוד פחות משנה יהיו טלויזיות 3D - הם יהיו יקרות (כמו כל דור ראשון), עם המון באגים ותקלות יחסית (שוב דור ראשון) ועם מעט תוכן - עדיין אין אף רשת טלויזיה ואך ורק מספר מצומצם של מפיקי סרטים שמצלמים ב-3D.
כלומר תהיה לו טלוויזיה יקרה עם תקלות וכמעט לא יהיה מה לצפות בה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אני לא מבין מה רע במסך שכבר יש לך..
לאיפה אתה רוצה להשתדרג ? למסך FULL-HD ? גם ככה בצפייה רגילה (SD ו- HD המשודר) המסך שלך כנראה יהיה עדיף..
הייתי מחכה בלי קשר ל 3D לדור אחר של מסכים יביאו חידוש משמעותי אחר למשוואה.
לדוגמא, לחכות לדור הבא של מסכי LED ולראות מה יכניסו להם וכנראה שהמחיר שלהם רק יילך ויירד לעם.
לאיפה אתה רוצה להשתדרג ? למסך FULL-HD ? גם ככה בצפייה רגילה (SD ו- HD המשודר) המסך שלך כנראה יהיה עדיף..
הייתי מחכה בלי קשר ל 3D לדור אחר של מסכים יביאו חידוש משמעותי אחר למשוואה.
לדוגמא, לחכות לדור הבא של מסכי LED ולראות מה יכניסו להם וכנראה שהמחיר שלהם רק יילך ויירד לעם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".