palyon!hd שאלמ newb בנוגע לזיהוי ספריות רשת בתוך ה mediaLibrary וזיהוי תגי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
mati פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

ID3.

שלום לכולם,

קיבלתי את המכשיר, והתחלתי לשחק עמו מעט כדי להתרשם.
חובר לרשת קוית, זוהה מיד, ואני גם רואה ספריות משותפות על מחשב ברשת (דרך ה workgroup).
אני יכול לגלול לבחור ספריה, לראות את התוכן שלה ואפילו לנגנו (שירים + סרטים).

כשאני מקיש על home בשלט, ומקבל את מסך הבית יש את mediaLibrary שאינטואיטיבית אמור להיות המסך הראשי, ממנו ניגשים לתכנים. הבעיה שהוא לא מראה לי את התכנים ברשת.... גם אחרי update.

ניסיתי להעתיק ספריה של שירים לכונן הפנימי. כעת אני רואה כן את התוכן דרך ה mediaLibrary, אבל רק דרך צפיית all . במידה ואני בוחר דרך אמן/סגנון וכו', איני רואה דבר. המוזר הוא שהמכשיר מראה כאילו לשירים אין תגי ID3 (מה שמסביר את התופעה), למרות שיש להם (עובדה שה SB3 מכיר אותם). האם עצם זה שהתגים בעברית גורם לתופעה?

שאלות לסיכום:
1) איך אני גורם לספריות שרשת להיראות בספרית המדיה שלי, ולא רק דרך ה browser?
2) סוגיית ה ID3. מה קורה כאן?
3) האם יש יתרון, בהתקנת שרת UPNP על מחשב ברשת, בהשוואה לפתיחה דרך ה file browser בתפריט ה network?

תודה ויום טוב.
מתי

mati פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

מספר תובנות...

שליחה #2 

1) ה media library יודע לסרוק רק את הדיסק המקומי. לא ניתן לחפש מבצע/סגנון מוזיקה במקורות רחוקים.
2) שירים שיש להם תג אך הם בפורמט ogg-vorbis ה POH לא יודע כיצד לאכול אותם, ומבחינתו אין להם תג.
3) שירים בפורמט MP3 עם תגים יוצגו כאשר ינוגנו, אבל לא ניתן לגלול לפי התגים (מבצע/סגנון מוזיקה), במידה והם בעברית. זה מופיע כגיבריש - למרות שכאמור בשעת הניגון, המידע מופיע בעברית ובצורה תקינה.

מענין אם הנ"ל יסודר בגרסאות הקושחה הבאות :מבולבל:

mediaplay
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 253
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 15 פעמים

Re: מספר תובנות...

שליחה #3 

mati כתב:1) ה media library יודע לסרוק רק את הדיסק המקומי. לא ניתן לחפש מבצע/סגנון מוזיקה במקורות רחוקים.
2) שירים שיש להם תג אך הם בפורמט ogg-vorbis ה POH לא יודע כיצד לאכול אותם, ומבחינתו אין להם תג.
3) שירים בפורמט MP3 עם תגים יוצגו כאשר ינוגנו, אבל לא ניתן לגלול לפי התגים (מבצע/סגנון מוזיקה), במידה והם בעברית. זה מופיע כגיבריש - למרות שכאמור בשעת הניגון, המידע מופיע בעברית ובצורה תקינה.

מענין אם הנ"ל יסודר בגרסאות הקושחה הבאות :מבולבל:
...
אכן, ה media library יודע לעבוד רק עם דיסק פנימי (התקן בשם "HDD").

לגבי (2) + (3), נעביר ליצרן, ונקווה שמתישהו ימצאו זמן לטפל בזה.
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”