מבקש יעוץ לשידרוג מסך
- erezha
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
פיליפס 9704 מצויינת אתה יכול לקרוא עליה עופר ערך לה סקירה באתר ממש לאחרונה.
קצת חורגת לך מהתקציב (בסביבות ה15) אבל אני מציע לך למתוח קצת את התקציב כדאי ללכת על אחד המסכים הכי טובים שיצאו לשוק לטעמי וגם ככה 13 זה תקציב מכובד מאוד.
קצת חורגת לך מהתקציב (בסביבות ה15) אבל אני מציע לך למתוח קצת את התקציב כדאי ללכת על אחד המסכים הכי טובים שיצאו לשוק לטעמי וגם ככה 13 זה תקציב מכובד מאוד.
- erezha
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
טכנולוגיות שונות ועניין של טעם וכמה אתה רוצה להשקיע. כמובן שמצב השוק היום מסכי הLED הטובים יותר (עם התאורה האחרית המלאה ולא ההיקפית..) לדעתי ברמה גבוהה מאוד ומחירם גבוה (שוב עבורך נדרשת מתיחה קלה לתקציב). אם אתה רוצה ללכת על LED אז אל תתפשר עם הסמסונג למרות שיש המון שמאוד מרוצים ממנה. אני אישית לא התרשמתי ביחס למתחרות שעושות עבודה טובה יותר (הטושיבה, שארפ ופיליפס).
המלצה אמיתית תראה מה אתה מחפש בטלויזיה ולך לראות מספר דגמים בעיניים. לכל מסך יש את הפיצרים והיתרונות שלי.
המלצה אמיתית תראה מה אתה מחפש בטלויזיה ולך לראות מספר דגמים בעיניים. לכל מסך יש את הפיצרים והיתרונות שלי.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אם אתה רואה הרבה תכני HD - 46 או 52 טובים, 52 תראה טוב יותר את תוכן הHD.
לגבי הפיליפס - לפני שאתה נבהל ממחיר של 15 אלף, תעשה סקר שוק, אני בטוח שתמצא אותה במחיר טוב.
לגבי כל הדגמים שהמליצו לך עליהם - חשוב מאוד לבדוק אותם לפני שתתחיל לחפש מחירים.
לגבי הפיליפס - לפני שאתה נבהל ממחיר של 15 אלף, תעשה סקר שוק, אני בטוח שתמצא אותה במחיר טוב.
לגבי כל הדגמים שהמליצו לך עליהם - חשוב מאוד לבדוק אותם לפני שתתחיל לחפש מחירים.
Vocare Ad Regnum