כונן פנימי 2.5 אינץ' ל-c-200
בעקבות הגעתו של ה-c-200 לביתי, אני רוצה לרכוש כונן פנימי 2.5 אינץ' בנפח של 500 ג'יגה להתקנה בו.
חיפוש ב-זאפ העלה רק כונן אחד:
Western Digital Scorpio Blue 500GB WD5000BEVT .
ועתה שאלותיי:
1. האם כונן זה מתאים לc-200?
2. האם יש כוננים אחרים (בגודל ובנפח שצוינו) העדיפים עליו? ואם כן, התוכלו בבקשה למסור את שמותיהם.
3. האם יש חנות מומלצת לרכישת הכונן בה?
תודה למשיבים.
חיפוש ב-זאפ העלה רק כונן אחד:
Western Digital Scorpio Blue 500GB WD5000BEVT .
ועתה שאלותיי:
1. האם כונן זה מתאים לc-200?
2. האם יש כוננים אחרים (בגודל ובנפח שצוינו) העדיפים עליו? ואם כן, התוכלו בבקשה למסור את שמותיהם.
3. האם יש חנות מומלצת לרכישת הכונן בה?
תודה למשיבים.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... SATA_disks
כן, תומך.
Western Digital Scorpio Blue 5000BEVT 500GB 8Mb 02-01-090904-19-POP-408 OK Formatted and works fine (tested by dc11ab, cheaper_popcorn)
כן, תומך.
Western Digital Scorpio Blue 5000BEVT 500GB 8Mb 02-01-090904-19-POP-408 OK Formatted and works fine (tested by dc11ab, cheaper_popcorn)
תודה רבה Irus.
התוכל לפרט, מהו הדגם של כונן הסיגייט שלך?
האם הוא נמנה עם רשימת הכוננים שנקבעו כמתאימים לשימוש ככוננים פנימיים
ב-c-200?
דרך אגב, ראיתי תשובה שלך למעלה, שבה דיברת על כך שיש לך כונן 3.5 אינץ'
ב- c-200 שלך? יש לך 2 כוננים פנימיים במכשיר שלך?
ולשאר בעלי ה-c200 בפורום, התואילו לומר באיזה כונן פנימי אתם משתמשים?
אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי בבחירת הכונן המתאים.
תודה, צביקה.
האם הוא נמנה עם רשימת הכוננים שנקבעו כמתאימים לשימוש ככוננים פנימיים
ב-c-200?
דרך אגב, ראיתי תשובה שלך למעלה, שבה דיברת על כך שיש לך כונן 3.5 אינץ'
ב- c-200 שלך? יש לך 2 כוננים פנימיים במכשיר שלך?
ולשאר בעלי ה-c200 בפורום, התואילו לומר באיזה כונן פנימי אתם משתמשים?
אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי בבחירת הכונן המתאים.
תודה, צביקה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
את כונן ה-2.5" קניתי לסטרימר אחר, למרות שבקרוב אזדקק לאחד כזה גם בפופקורן (בנוסף)...
בפופקורן יש לי כונן 3.5" "ירוק" SEAGATE BARRCUDA LP 1.5TB. רציתי לקנות נפח גדול יותר, אך לפי המחירים בשוק, זה הכי השתלם (עד היום). במחיר של כונן 2TB ניתן לרכוש 2 כונני 1.5TB (בארץ)...
כמובן שלגבי ההבדלים במחיר בין כונני ה-2.5" ל-3.5" אין צורך להסביר...
כמובן שאם אתה מתכנן להתקי כונן בלו-ריי במכשיר, אז תהיה חייב 2.5" (רשמית...).
היום הכונן נמצא ברשימה, כשקניתי אותו הוא לא הופיע.
בפופקורן יש לי כונן 3.5" "ירוק" SEAGATE BARRCUDA LP 1.5TB. רציתי לקנות נפח גדול יותר, אך לפי המחירים בשוק, זה הכי השתלם (עד היום). במחיר של כונן 2TB ניתן לרכוש 2 כונני 1.5TB (בארץ)...
כמובן שלגבי ההבדלים במחיר בין כונני ה-2.5" ל-3.5" אין צורך להסביר...
כמובן שאם אתה מתכנן להתקי כונן בלו-ריי במכשיר, אז תהיה חייב 2.5" (רשמית...).
היום הכונן נמצא ברשימה, כשקניתי אותו הוא לא הופיע.
נערך לאחרונה על ידי Irus ב 10/01/2010 8:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה? אפשר כונן בלו ריי + דיסק קשיח 3.5''
אפשר לראות פה:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... 00_Modding
אפשר לראות פה:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... 00_Modding
אני קצת שמרן, בגלל זה מפחיד אותי להתקין בכל כך צמוד עוד כונן 3.5
גם לי יש C200, התקנתי BD ROM ולמרות שהיה לי כונן חדש של 1TB של WD בגודל 3.5 מהסידרה הירוקה.
העדפתי ללכת ולקנות כונן 2.5.
אבל קח בחשבון שיש לי גם NAS, ועוד 2 מחשבים נייחים שמחוברים בכבל רשת שאחד מהם משמש נטו להורדות.
בקיצר כל אחד והחלטות שלו, מקווה שלא ביאסתי אותך.
גם לי יש C200, התקנתי BD ROM ולמרות שהיה לי כונן חדש של 1TB של WD בגודל 3.5 מהסידרה הירוקה.
העדפתי ללכת ולקנות כונן 2.5.
אבל קח בחשבון שיש לי גם NAS, ועוד 2 מחשבים נייחים שמחוברים בכבל רשת שאחד מהם משמש נטו להורדות.
בקיצר כל אחד והחלטות שלו, מקווה שלא ביאסתי אותך.
תודה רבה Irus.
ronen61, התואיל לומר לי מהו דגם הדיסק של 2.5 אינץ' שהתקנת ב-c-200 שלך?
האם הוא עדיף מה- Western Digital Scorpio Blue 500GB WD5000BEVT שאותו הזכרתי קודם כאופציה להתקנה?
ולכל החברים, האם יש דיסק מסוים (2.5 אינץ', כאמור), שמומלץ על-ידיכם (כלומר שיש לו עדיפות על-פני היתר, וכדאי לקנות אותו יותר משכדאי לקנות את האחרים?).
תודה רבה לכל אלה שהשיבו עד כה ולמשיבים העתידיים,
צביקה
האם הוא עדיף מה- Western Digital Scorpio Blue 500GB WD5000BEVT שאותו הזכרתי קודם כאופציה להתקנה?
ולכל החברים, האם יש דיסק מסוים (2.5 אינץ', כאמור), שמומלץ על-ידיכם (כלומר שיש לו עדיפות על-פני היתר, וכדאי לקנות אותו יותר משכדאי לקנות את האחרים?).
צביקה
ברשותכם, עוד שאלה.
האם יש משמעות מעשית לעובדה שכונן ה-2.5 אינץ' סובב במהירות 5400 סל"ד "בלבד", בעוד כונני ה-3.5 אינץ' סובבים במהירות של 7200 סל"ד.
האם יש להפרש מהירויות זה השפעה משמעותית בתחום כלשהו של פעילות המזרימדיה (גרימה לקרטועם של סרטים, קצב העברה איטי של נתונים מהמחשב לדיסק וכד')?
תודה למשיבים,
צביקה
האם יש להפרש מהירויות זה השפעה משמעותית בתחום כלשהו של פעילות המזרימדיה (גרימה לקרטועם של סרטים, קצב העברה איטי של נתונים מהמחשב לדיסק וכד')?
תודה למשיבים,
צביקה
Re: תודה רבה Irus.
zvib4 כתב:ronen61, התואיל לומר לי מהו דגם הדיסק של 2.5 אינץ' שהתקנת ב-c-200 שלך?
צביקה...
אני קניתי מאותה סידרה של WD רק 320GB. אני משתמש איתו בעיקר כדי לראות ריפים מלאים של סרטים.
למרות שלפעמים אני רואה את אותם סרטים דרך הNAS, הסיבה העיקרית שקניתי אותו היא בגלל אפלקציות של NMT.
תודה רבה.
קניתי את ה-Western Digital Scorpio Blue 500GB WD5000BEVT.
עתה נותרו 2 דברים שאני צריך לעשות בעניינו:
א. להתקינו מכנית ולחברו חשמלית.
ב. להכשיר אותו לעבודה (לפרמט/ להתקין בו תוכנה או מערכת הפעלה כלשהי/ לעשות משהו אחר שאיני יודע אפילו לנקוב בשמו.
התוכלו לעזור לי בעצה: איך לעשות מה.
תודה למשיבים.
עתה נותרו 2 דברים שאני צריך לעשות בעניינו:
א. להתקינו מכנית ולחברו חשמלית.
ב. להכשיר אותו לעבודה (לפרמט/ להתקין בו תוכנה או מערכת הפעלה כלשהי/ לעשות משהו אחר שאיני יודע אפילו לנקוב בשמו.
התוכלו לעזור לי בעצה: איך לעשות מה.
תודה למשיבים.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
יש לך בורג אחד לפתוח ולהסיר את המכסה העליון של המכשיר.
אתה מחבר את הכונן לצמה הפנויה (מונחת למטה, מתחת לתא), יש שם חיבור חשמל ו-SATA.
לאחר החיבור והסגירה, אתה מדליק את המכשיר, נכנס להגדרות מהתפריט הראשי, משם נכנס לתפריט האחרון (אחזקה), ושם תהיה לך אופציה להתקין את ה-NMT APPS (המכשיר יפרמט את הדיסק ל-EXT3 ויתקין הכל באופן אוטומטי).
לאחר פעולה זו תוכל לראות את הדיסק ולגשת אליו מהתפריט הראשי, וכמובן להעביר/להעתיק תוכן אליו וממנו.
בהצלחה.
אתה מחבר את הכונן לצמה הפנויה (מונחת למטה, מתחת לתא), יש שם חיבור חשמל ו-SATA.
לאחר החיבור והסגירה, אתה מדליק את המכשיר, נכנס להגדרות מהתפריט הראשי, משם נכנס לתפריט האחרון (אחזקה), ושם תהיה לך אופציה להתקין את ה-NMT APPS (המכשיר יפרמט את הדיסק ל-EXT3 ויתקין הכל באופן אוטומטי).
לאחר פעולה זו תוכל לראות את הדיסק ולגשת אליו מהתפריט הראשי, וכמובן להעביר/להעתיק תוכן אליו וממנו.
בהצלחה.