אז איזה משחקים יוצאים בינואר?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
http://www.joystiq.com/photos/bayonetta-360-ps3-jan-5/
בלינק הבא תוכלו למצוא רשימה של משחקים שיוצאים החודש. למי שלא שם לב, החודש הינו עמוס בשיחרורים איכותיים. אני אישית מצפה לכותרים הבאים:
Darksiders
Army of Two: The 40th Day
Dark Void
Mass Effect 2
בלינק הבא תוכלו למצוא רשימה של משחקים שיוצאים החודש. למי שלא שם לב, החודש הינו עמוס בשיחרורים איכותיים. אני אישית מצפה לכותרים הבאים:
Darksiders
Army of Two: The 40th Day
Dark Void
Mass Effect 2
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
איפה זה היה כתוב? בשום מקום לא ראיתי את זה. בוויקיפדיה כתוב בפירוש רק בוקס ופיסי.TANDBERG כתב:Mass Effect 2 (360, PS3, PC)....gorelshv כתב:mass effect לא יוצא בסוף ל-PS3, נכון?......
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני חושב שבאופן כללי עצוב למשחקי המחשב. רוב המשחקים הטובים יוצאים לקונסולות, ומשחקים כמו MW2 נפגעו קשות ב PC.
מצד שני, תוכל לשחק ב Mass Effect 2.
מצד שני, תוכל לשחק ב Mass Effect 2.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מאפא זה? גם אני לא מצאתי שום איזכור לגירסה ל PS3. אשמח אם אני טועה.TANDBERG כתב:Mass Effect 2 (360, PS3, PC)....gorelshv כתב:mass effect לא יוצא בסוף ל-PS3, נכון?......
-
Huber
- חבר במועדון HT

חודש? נסה שנה ואולי אפילו שנתייםשבלול כתב:חודש קצת עצוב למשחקי המחשב...
-
Huber
- חבר במועדון HT

Pavelz - טוב שציינת את זה, הורדתי את הדמו והוא תקע לי את ב PS3 (המשחק/דמו הראשון שגרם לכזו תופעה מאז שיש לי את המכשיר), ככה שלא יצא לי להתנסות בו. ציפיתי לו כי נהניתי מהראשון וכי בסירטונים השני נראה טוב. נחכה ונראה מה הביקורות אומרות.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
גם לי נתקע פעמיים. אבל התעקשתי להמשיך לבזבז על זה את הזמן שליHuber כתב:Pavelz - טוב שציינת את זה, הורדתי את הדמו והוא תקע לי את ב PS3 (המשחק/דמו הראשון שגרם לכזו תופעה מאז שיש לי את המכשיר), ככה שלא יצא לי להתנסות בו. ציפיתי לו כי נהניתי מהראשון וכי בסירטונים השני נראה טוב. נחכה ונראה מה הביקורות אומרות....
Need more cowbell
לא יודע איך אפשר לקרוא לחודש שבו יוצא Mass Effect 2 "חודש קצת עצוב".שבלול כתב:חודש קצת עצוב למשחקי המחשב...
אגב: בניגוד למה שכתוב בקישור, גם Dark Void מגיע לPC. למרות שכרגע קשה לי להתרשם לטובה מהמשחק, והוא נראה לי בעיקר כמו רעיון מגניב שעדיין לא ברור לי אם הוא יכול להחזיק משחק שלם. אני עד עכשיו לא בטוח עד כמה קאפקום השקיעו במשחק הזה בהשוואה למשחקים אחרים שלהם.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

GOW3 זה כבר Q2 - הוא יוצא בתחילת אפריל (וגם אם לא, עד שהוא יגיע מהחנויות בהונג קונג/קנדה, זה יהיה תחילת אפריל) 
המשחק יוצא ב-31 במרץ שזה עדיין Q1Malcontent כתב:GOW3 זה כבר Q2 - הוא יוצא בתחילת אפריל (וגם אם לא, עד שהוא יגיע מהחנויות בהונג קונג/קנדה, זה יהיה תחילת אפריל)...
(בלי להיות קטנוני)
http://www.amazon.com/God-War-III-Plays ... 333&sr=8-1
אני מתכנן להיות בארהב בתקופה הזו ככה שבתקווה אני לא אצטרך לחכות
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.metacritic.com/games/platfor ... wrathofwarUriDrori כתב:DarkSiders מקבל בינתיים ביקורות לא רעות בכלל. נראה מעניין....
ממוצע ציונים של 85 בלי דמו? לא נראה לי שאפילו אשקול את המשחק בלי המלצות חמות ממישהו שאני יודע שיש לו טעם דומה לשלי במשחקים
BOOYA - מצפים לעידכון
DarkSiders משחק נחמד מאוד - גרפיקה לא מדהימה אבל עדיין כיף לשחק בו.
בוא נאמר שמבחינת המשחקים שמשתחררים החודש (בתחום ה H&S) - ביונטה לוקחת בגדול.
פשוט משחק מטורף שמתחיל קצת רע לטעמי אבל מתפתח לאחד המשחקים המעניינים (מבחינת משחקיות) שיצא לי לשחק בהם.
בוא נאמר שמבחינת המשחקים שמשתחררים החודש (בתחום ה H&S) - ביונטה לוקחת בגדול.
פשוט משחק מטורף שמתחיל קצת רע לטעמי אבל מתפתח לאחד המשחקים המעניינים (מבחינת משחקיות) שיצא לי לשחק בהם.