ארגון הוצאות
היי...
אני התחלתי לשלם הרבה בכרטיס אשראי ואין לי עבודה. אני לא סידרתי תוכנית אשראי ולכן אני לא רוצה להגיע למינוס.
בגלל שהחיובים יורדים אחת לחודש אני רוצה שיהיה לי דרך ארגון להוצאות שאני לא אגיע למצא שאני אשלם עם כסף שאין לי.
אבא שלי אמר לי להשתמש באקסל אבל אני לא מסתדר טוב איתה.
יש לכם אולי תוכנה נורמלית פשוטה? שאני פשוט מכניס יתרה ואז פעולות שעשיתי בתאריך מסוים והיתרה מתעדכנת?
תודה
אני התחלתי לשלם הרבה בכרטיס אשראי ואין לי עבודה. אני לא סידרתי תוכנית אשראי ולכן אני לא רוצה להגיע למינוס.
בגלל שהחיובים יורדים אחת לחודש אני רוצה שיהיה לי דרך ארגון להוצאות שאני לא אגיע למצא שאני אשלם עם כסף שאין לי.
אבא שלי אמר לי להשתמש באקסל אבל אני לא מסתדר טוב איתה.
יש לכם אולי תוכנה נורמלית פשוטה? שאני פשוט מכניס יתרה ואז פעולות שעשיתי בתאריך מסוים והיתרה מתעדכנת?
תודה
שלום,
ראשית אני מאחל לך שמצבך ישתפר במהרה. על כל פנים, אם אתה חבר בבנק הפועלים, יש להם באתר שרות שנקרא : " ניהול תקציב " שזה בדיוק מה שהוא עושה : https://www.bankhapoalim.co.il/wps/port ... &proceed=1
ראשית אני מאחל לך שמצבך ישתפר במהרה. על כל פנים, אם אתה חבר בבנק הפועלים, יש להם באתר שרות שנקרא : " ניהול תקציב " שזה בדיוק מה שהוא עושה : https://www.bankhapoalim.co.il/wps/port ... &proceed=1
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אם אין לך כרגע עבודה , אל תשתמש כלל בכרטיס אשראי !
קבע לך תקציב שבועי , משוך אותו במזומן ותשתמש במה שיש לך .
עצה זו ניתנה לך ללא עמלה
קבע לך תקציב שבועי , משוך אותו במזומן ותשתמש במה שיש לך .
עצה זו ניתנה לך ללא עמלה
הקטע הוא שלפעמים אני משלם בכרטיס אשראי ומזמין דברים מהאינטרנט.geblig כתב:בדיוק מה שרונן הציע לך זה מה שהכי כדאי לך לעשות...
זה לא מתעדכן באופן יום יומי.moco כתב:למה שלא תיכנס פשוט פעם ביום לאתר של חברת האשראי שלך ותראה מה היתרה.
אני מניח שבמשך יום אחד תוכל לנהל את ההוצאות בראש....
שלא תבינו אותי לא נכון, אין לי בעיה לבזבז. אני לא חוסך או משהו.
אני סתם רוצה שתהיה לי בקרה כך שבכל רגע אני אוכל לדעת בדיוק כמה כסף יש לי.
עוד לא נתקלתי בכרטיס כזה.ZeppeliN כתב:אז זהו, זה מתעדכן פעם בחודש. זאת הבעיה.moco כתב:בסדר, אז במקום יום שיהיה יומיים. זה מתעדכן מספיק.
תהיה מודע להוצאות גדולות יחסית שעשית.......
זה משהו מיוחד לצעירים?
מה הם יכולים לחסוך במניעת התעדכנות החשבון באתר?
משה
לא יודע נראה לי זה ככה לכולם לא?moco כתב:עוד לא נתקלתי בכרטיס כזה.ZeppeliN כתב:אז זהו, זה מתעדכן פעם בחודש. זאת הבעיה.moco כתב:בסדר, אז במקום יום שיהיה יומיים. זה מתעדכן מספיק.
זה משהו מיוחד לצעירים?
מה הם יכולים לחסוך במניעת התעדכנות החשבון באתר?...
כאילו הייתי צריך לבחור מועד חיוב 2 או 10 לחודש. רק לאחר אותה בחירה זה מתעדכן, לא?
אתה כנראה לא הבנת את כוונתי.ZeppeliN כתב:לא יודע נראה לי זה ככה לכולם לא?moco כתב:עוד לא נתקלתי בכרטיס כזה.ZeppeliN כתב:אז זהו, זה מתעדכן פעם בחודש. זאת הבעיה.moco כתב:בסדר, אז במקום יום שיהיה יומיים. זה מתעדכן מספיק.
זה משהו מיוחד לצעירים?
מה הם יכולים לחסוך במניעת התעדכנות החשבון באתר?...
כאילו הייתי צריך לבחור מועד חיוב 2 או 10 לחודש. רק לאחר אותה בחירה זה מתעדכן, לא?...
אני לא מתכוון למתי זה יורד מחשבון הבנק שלך.
אני מתכוון לדו"ח החיובים העדכני על כרטיס האשראי.
בדרך כלל עבור רכישה בארץ, זה מתעדכן כבר למוחרת.
אני מדבר על האתר של חברת האשראי, לא של הבנק (למרות שבחלק מהבנקים, יש גישה לזה גם דרך האתר של הבנק, בתנאי שזה כרטיס אשראי של הבנק).
תגיד איזה חברת אשראי, ואגיד לך איזה קישור בתפריט אתה צריך.
משה