עזרה במערכת חדשה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
galzman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

צריך בבקשה עזרה בבחירת מערכת חדשה,מה צריך בישביל להרכיב מערכת טובה למוסיקה ? יש לי רסיבר של YAMAHA RX-V 465 ו4 רמקולים מדפיים ישנים שאני רוצה לזרוק.. האם אני צריך לקנות גם מגבר או שהרסיבר מספיק?ואיזה רמקולים כדאי לי לקנות עם תקציב של 10K לכל המערכת?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

יד שניה בא בחשבון ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

galzman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

כן עדיף.. אחרי שהתעמקתי קצת בעניין הבנתי שהרסיבר לא כל כך עוזר לי ואני צריך CD פלייר ומגבר 2 ערוצים נכון? השאלה היא איך לפזר את הכסף,יותר על הרמקולים יותר על המגבר...תודה על העזרה

shmilo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
שם מלא: מיכאל
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

10000 ש"ח סכום מכובד גם לציוד חדש.
ביד שנייה תשדרג את עצמך לרמות גבוהות הרבה יותר, וזה דורש ממך שיטוט והאזנה למספר מוצרים שתבחר, שזה חלק גדול מאוד של הכיף והחוויה.
בהצלחה .

galzman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

כן ברור לי שאני צריך לשמוע ולבדוק אופציות לפני שאני קונה אבל אני לא יודע איך לחלק את הכסף במה כדאי להשקיע יותר רמקולים מגבר קורא CD קבלים 8O איזה חברות טובות אני יכול להשיג במחירים האלה ביד שניה?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #6 

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

לגבי כבלים:
http://www.arama-audio.com/sg_product~000220~2~1.htm
http://www.arama-audio.com/sg_product~000263~2~5.htm

הערה: אל תתבייש להתמקח על המחיר, זה קצת מרגיז ולא נעים אבל מי שלא עושה את זה משלם יותר ממה שהוא צריך.

galzman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

חשבתי על משהו טיפה יותר מקצועי מבחינת הרמקולים לא עדיף לקנות יד שניה או ליבא מחול או משהו הכל נורא זול בEBAY?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

המוניטור אודיו RS 1 לא מקצועי :)? תגדיר לי מה נחשב כרמקול מקצועי אצלך? אפשר להזמין דברים מEBAY רק תזהר ממציאות ותבדוק את העבר של המוכר . אישית אני מעדיף לשמוע ולראות את מה שאני קונה ולקחת אותו ביד לאחר שאני משלם.

galzman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

אני אנסע לשמוע אותו ביום ראשון (RS1) אבל חשבתי על להוציא קצת יותר כסך ביד שניה ולקנות רמקול באיכות יותר טובה...שאלה קצת לא קשורה מה ההבדל בסאונד בין רמקולים מדפיים לרמקולים רצפתיים ? מבחינת המיקום והקיר, ברור לי שיש רמקולים מדפיים יותר טובים מרמקולים ריצפתיים ולהפך..
נערך לאחרונה על ידי galzman ב 08/01/2010 19:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

זה שאלה של טעם וגודל החדר שבו אתה הולך להאזין למוזיקה.תחשוב לרגע בהגיון, יותר יקר לייצר רמקול מרובה אלמנטים וכאשר התקציב קטן יהיו בו פשרות ברכיבים מסויימים שישפיעו לרעה על הסאונד בהשוואה לרמקול מדפי באותו מחיר. בעיקרון לרמקולים ריצפתיים יש יותר באס אבל הצליל של רמקול מדפי יותר מדוייק (זה נכון ברוב המקרים לרמקולים ברמת כניסה, ברמקולים ברמת HIGHEND הסיפור שונה לגמרי). אי אפשר לבוא ולהגדיר מראש מה יהיה המיקום של הרמקולים מבלי לדעת באיזה רמקול מדובר. אישית אני מעדיף רמקול מדפי גדול שנותן סאונד מאוזן בכל התדרים, מבלי שתדר מסויים כגון הבאס יהיה דומיננטי. אני מציע לך לשמוע עוד רמקולים כדי שתוכל להעריך את האיכות של הRS1 , לדעתי בסופו של דבר אתה תעדיף אותו על פני השאר. אם אתה קונה אותו אל תשכח לקבל הנחה על המעמדים התואמים.

galzman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

והמגבר כשרשום 3490 כמה המחיר במציאות? אני יודע שיש חנויות אודיו שרושמות 3500 וימכרו לך גם ב 1500...

ברקצ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 252
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

המערכת שעליה המליץ ZEEV78 מעולה ללא ספק (היתה לי דומה). ממליץ אולי להחליף את ה CDP בממיר DACMAGIC - תוכל לחבר אותו למחשב וזה ללא ספק העתיד - כלומר האזנה מקבצים ולא מ CD. המוניטור אודיו טובים ואם תרצה תבדוק גם את ה EPOS שיש להם שם. בהחלט לא חייב רצפתיים אם החדר לא גדול ואתה יושב קרוב.

לגבי יד2 - אין ספק שתמיד עדיף - הבעייה שלא תמיד יש משהו שימצא חן בעינייך ובטווח המחיר שלך. אם תרצה להוציא 12-14,000 ש"ח ראיתי בלוחות רמקולים מצויינים. לכן - אלטרנטיבה טובה היא לקנות יד2\טרייד אין\מתצוגה אצל היבואנים. בדוק באתרים של כולם. הנה דוגמה :
http://www.aufi.co.il/ser/index.php?second

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #14 

אהבת את הסאונד של ימהה ?

galzman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

לא שמעתי עדיין את הרמקולים שלהם...יש לי רסיבר שלהם ושתי גיטרות אבל לא רמקול... חשבתי על הרמקול vienna acoustics haydn grand ביד שניה..ואם התכוונת אם אני אוהב את הסאונד של הרסיבר? בכל מקרה הרמקולים שלי עכשיו באיכות גרוע אז אי אפשר ממש לדעת..

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #16 

תבקר בכמה חנויות לפני שאתה מגבש החלטה ...
מה שחשוב מכל - תשמע מערכתית (כלומר הכל ביחד) כי ממילא אתה הולך לרכוש מערכת שלמה (או שאני טועה).
ב 10K אתה יכול להשיג מערכת מצויינת (גם לא יד 2).
בהתאם למקום מגורך יכוונו אותך אנשי פורום לחנויות שאפשר להתרשם בהם.
כך תגבש גם הכיוון.

galzman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

אני גר באיזור המרכז..יש לי תקציב של 10K +- אני רוצה את האמת להשקיע גם קצת באקוסטיקה...כדאי לא?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

בהמשך לשיחתנו היום יש מודעה ביד שנייה שיכולה לעניין אותך: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32619, שווה בדיקה. אם תרצה אותו תגיד לי ואני אעזור לך במשא ומתן.

galzman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

מה אתה אומר בין mordaunt short aviano 8 לRS6 ? האקוסיטיקה אצל אמנון הייתה הרבה יותר טובה מאיפה שהייתי היום אז קצת קשה לדעת איזה רמקול מבינהם עדיף..הB&W נשמע מעניין מאוד אני אתקשר אליהם מחר ואלך לשמוע תודה רבה זאב

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”