ebay - שיניתי את דעתי
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
לפני כמה שנים היו לי כמה נסיונות מאוד לא מוצלחים עם EBAY. דברים הגיעו (כשהגיעו) בד"כ לא בדיוק כמו שפורסמו ודי לא סבלתי את כל ההתנהלות.
לאחרונה הייתי צריך לרכוש מספר דברים שפשוט לא היו זמינים בדרכים אחרות.
דעתי על EBAY השתנתה ב-180 מעלות. למרות שלקח לחלק מהדברים שהזמנתי להגיע אחרי שבועיים ואפילו שלושה, הכל הגיע והגיע בדיוק 1:1 כמו שתואר. המחירים זולים להפליא והתחלתי לפתח תאבון...
בנושא הצעצועים הקטנים והאלקטרוניקה, אני משתדל לרכוש בעיקר מהמזרח הרחוק (טאיוון, והונג קונג), ואני מאוד מרוצה.
דעתי על EBAY השתנתה ב-180 מעלות. למרות שלקח לחלק מהדברים שהזמנתי להגיע אחרי שבועיים ואפילו שלושה, הכל הגיע והגיע בדיוק 1:1 כמו שתואר. המחירים זולים להפליא והתחלתי לפתח תאבון...
בנושא הצעצועים הקטנים והאלקטרוניקה, אני משתדל לרכוש בעיקר מהמזרח הרחוק (טאיוון, והונג קונג), ואני מאוד מרוצה.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
והכל מתחת ל 50$ או שאתה גם מתעסק עם מכס וכאילו?mp3lll כתב:אני רוכש קבוע מאיבאי הכל.
החל מבגדים ( נשבע כל הבגדים שלי משם) עד לכל דבר קטן.
לא קרה פעם אחת שמשהו לא היה כמו שצריך....
בסך הכל אני מרוצה, אך לאחרונה רכשתי משחק ל PS3 , כאשר הרכישה הייתה בתאריך 07.12.09 , על פי האתר המשחק נשלח אלי בתאריך 16.12.09 ועדיין לא הגיע.
האם עלי להתחיל לדאוג ?
האם עלי להתחיל לדאוג ?
נכון , שילמתי על פי דולר אוסטרלי והמוכר בהונג קונג.. מה זה אומר?ZeppeliN כתב:הזמנת את המשחק מהונג קונג, נכון?eyk77 כתב:בסך הכל אני מרוצה, אך לאחרונה רכשתי משחק ל PS3 , כאשר הרכישה הייתה בתאריך 07.12.09 , על פי האתר המשחק נשלח אלי בתאריך 16.12.09 ועדיין לא הגיע.
האם עלי להתחיל לדאוג ?......
הונג קונג בעיתיים במשלוח.eyk77 כתב:נכון , שילמתי על פי דולר אוסטרלי והמוכר בהונג קונג.. מה זה אומר?ZeppeliN כתב:הזמנת את המשחק מהונג קונג, נכון?eyk77 כתב:בסך הכל אני מרוצה, אך לאחרונה רכשתי משחק ל PS3 , כאשר הרכישה הייתה בתאריך 07.12.09 , על פי האתר המשחק נשלח אלי בתאריך 16.12.09 ועדיין לא הגיע.
האם עלי להתחיל לדאוג ?.........
לפי מה שהבנתי יוצא משלוח רק פעם בחודש לישראל משם.
אני חיכיתי חודש ושבוע לCOD MW2 משם. לעומת זאת חבר שלי הזמין FIFA משם קיבל אחרי שבוע.
תלוי מאוד אם מספיקים לשלוח לך בזמן למשלוח הקרוב.
בכל אופן אני משחקים הפסקתי להזמין משם, רק VGP.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני הזמנתי כמה פעמים מהונג קונג. המקסימום שחיכיתי היה שבועיים.
עכשיו היו החגים וזה בהחלט יכול לגרום לעיכוב בהגעה.
eyk77, אם הזמנת מוצר מעל 30$ דרוש מהמוכר מס' מעקב ותראה האם המשלוח עזב את הונג קונג (אפשר לקבל את הלינק לאתר דרך אתר דואר ישראל). אם כן, בדוק באתר דואר ישראל את סטטוס מס' המעקב. עד שהמוצר לא יתקבל במכס אצלנו זה עשוי לא להופיע בשני האתרים.
eyk77, אם הזמנת מוצר מעל 30$ דרוש מהמוכר מס' מעקב ותראה האם המשלוח עזב את הונג קונג (אפשר לקבל את הלינק לאתר דרך אתר דואר ישראל). אם כן, בדוק באתר דואר ישראל את סטטוס מס' המעקב. עד שהמוצר לא יתקבל במכס אצלנו זה עשוי לא להופיע בשני האתרים.
פעלתי לפי עצתך. ב מעקב אחר משלוח של דואר הונג קונג , החבילה יצאה לישראל בתאריך 18.12.09 כאשר חיפשתי את החבילה בדואר ישראל נכתב כי לא הגיע חבילה כזאת עדיין לארץ.smallville4r כתב:אני הזמנתי כמה פעמים מהונג קונג. המקסימום שחיכיתי היה שבועיים.
eyk77, אם הזמנת מוצר מעל 30$ דרוש מהמוכר מס' מעקב ותראה האם המשלוח עזב את הונג קונג (אפשר לקבל את הלינק לאתר דרך אתר דואר ישראל). אם כן, בדוק באתר דואר ישראל את סטטוס מס' המעקב. עד שהמוצר לא יתקבל במכס אצלנו זה עשוי לא להופיע בשני האתרים....
האם מדובר בזמנים סבירים ?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אכן, נתקעת בדיוק בתקופה שבה אין מידע בשני האתרים - באתר של הונג קונג כבר כתוב שיצא ובארץ לא כתוב כלום. הייתי נותן לכל היותר עוד כמה ימים ואז פונה שוב למוכר בטענה שהמוצר לא הגיע. אם המוצר מבוטח כדאי לבקש מהמוכר שאפילו ישלח לך שוב. הזמנים לא סבירים - אבל תקופת ה- XMAS ארוכה מאוד והיא נמשכת בדר"כ מה- 23.12 עד ה- 4.1.eyk77 כתב: פעלתי לפי עצתך. ב מעקב אחר משלוח של דואר הונג קונג , החבילה יצאה לישראל בתאריך 18.12.09 כאשר חיפשתי את החבילה בדואר ישראל נכתב כי לא הגיע חבילה כזאת עדיין לארץ.
האם מדובר בזמנים סבירים ?...
סוף סוף קיבלתי הודעה שהחבילה הגיעה ומחכה לי בדואר.תודה לכולם כאן על העצות המועילות.
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
שאלות ברשותך, עפרoferlaor כתב:לפני כמה שנים היו לי כמה נסיונות מאוד לא מוצלחים עם EBAY. דברים הגיעו (כשהגיעו) בד"כ לא בדיוק כמו שפורסמו ודי לא סבלתי את כל ההתנהלות.
בנושא הצעצועים הקטנים והאלקטרוניקה, אני משתדל לרכוש בעיקר מהמזרח הרחוק (טאיוון, והונג קונג), ואני מאוד מרוצה....
1. האם הסיבה שאתה מעדיף לרכובש אלקטרונה מהזרח הרחוק זה בגלל שגם באי-ביי המחירים שם נמוכים יותר או עקב סיבות אחרות?
2. אלא אם אתה רוכש ממקומות קבועים, כיצד אתה בטיח כעת את עצמך שלא יהי לך בעיות מהסוג שחווית בעבר? ואני שואלת זאת היות והנתי וכמה אנשים שרכשו מבעלי קרדיטים טובים כן נפלו.
3. אני מעריכה שברוב המקרים המשלוח עלייך, כיצד אתה מבקש שישלחו לך את המוצרים ומה העלויות בנושא?
תודה
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
בינתיים אני רוכש דברים שפשוט אי אפשר להשיג כאן.
אני רוכש ממוכרים שיש להם הרבה מאוד רכישות, ושאחוזי שביעות הרצון שואף ל 99.9%
אני רוכש ממוכרים שיש להם הרבה מאוד רכישות, ושאחוזי שביעות הרצון שואף ל 99.9%