שלום רב, הנני מחפש סאב איכותי מיד שניה עד 500 ש"ח.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אלו הם הדגמים שכבר נמצאו:
1) יש את סאב ה-MOVISTAR שאני אישית לא שמעתי עליהם אבל נראה סאב סביר.
2) " PURE ACUSTICS דגם DREAM 10 אינץ'.
3) " JBL ATX1000.
4) " sp-208w של SHERWOOD.
5) " סאב כלשהו של מרנץ' ללא שם הדגם.

אשמח לקבל חוות דעת, מה לדעתכם הסאב שהכי מתאים בשבילי (בתקציב הזה).
אל תשכחו שיד שניה זה בעייתי, ושלא אוכל להתרוצץ בין ערים בשביל להקשיב לכל סאב עם תנאים לא אידיאלים מבחינת החדר של אותו אדם וכו'.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10106
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 615 פעמים

שליחה #2 

אין באפשרותך למתוח את התקציב קצת?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #3 

מה שאר חלקי המערכת שלך?

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

שאר חלקי המערכת שלי כרגע הם: רסיבר KENWOOD 4 ערוצים בלבד, קדמיים שניים שהם פירלס ישנים, תקינים וסבירים, שניים אחוריים AIWA.
המערכת היא פחות מבינונית, בטח לרמה שלכם, זה בטוח.
בסה"כ הסופי, אני אוהב מאוד מוזיקה רוק/ראפ/פופ וסאונד של סרטים באופן מטורף.
מה שבאמת מגביל אותי בכל הסיפור זה כסף והרבה כסף.
בנוגע למתיחת התקציב.. למתוח אותו עד לאן? ומה אקבל בתמורה, אשמח לשמוע...
לגבי שאר חלקי המערכת שלי פירטתי, אך יש לציין כי אני הולך לרכוש כנראה את רסיבר הימאה 5.1 ערוצים (RXV363) או דגמים דומים במחירים זהים, זאת כבר אבדוק בפיוז, אם יש לכם חנויות לא פחות טובות מאיזור מרכז, אני פ"ת, אשמח לדעת.
בנוגע לרמקולים, הציעו לי בכתחילה לרכוש שניים קדמיים בסכום של עד 1000 ש"ח ולשדרג הלאה עם אחוריים, סנטר וסאב..
אני חושב אחרת, אני מוכן להשקיע 550 שקלים על מערכת מלאה 5 רמקולים של פירלס, דגם יותר חדש ממה שקיים אצלי כרגע, ברור שהוא לא יפיק את מיטב הסאונד.. אבל זה מספק אותי כרגע, מה גם שאני מתגייס דיי בקרוב והכסף אצלי לא מי יודע מה משתולל לו בבנק, אם כבר כלפי מטה.
סאב הוא חלק בלתי נפרד מחיי המוזיקה שלי, הוא כל כך חסר שזה מחרפן.. אם זה במוזיקה/סרטים.
תודה לכל המגיבים!! מה גם שיעשה לי טוב על הלב אם אוכל לקבל כתובת מסנג'ר או דרכי התקשרות אחרים, על מנת לקבל תשובות יותר מיידיות ואולי אף לקנות יחד את הרסיבר לפחות :/ .

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

לאחר שפרטת את המערכת שלך, אני ממליץ לך להתמקד ביד 2 .....
לא הייתי מציע לך להשקיע כסף נוסף ל 5 רמקולים של פירלס. הם לא ייתנו לך שדרוג בסאונד.

ארז

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

עזוב אותי מיד שניה, אני מיואש.. פעמיים כבר ניסיתי לרכוש שם רמקולים.
אלה שבאמת זולים, הרמקולים שלהם מחורבנים!!
נסעתי עד למקום שנקרא "שטחים" ליד בית שמש.. הגעתי ל-"שטחים" בשומרון בשביל זה..
הרמקולים לא היו רמקולים, סתם רהיטים מעץ עם כמה חוטים.
אני מעדיף חדש.. ואם פירלס לא יתנו לי שדרוג בסאונד, למרות שלדעתי כן, גם אם זה בקטנה.. זה עדיין שדרוג בעבורי, לפחות לתקופה הקרובה- 2-3 שנים.. האמת שיש לי סאב בבית של סוני, אבל הוא דיי קטן בגודלו ועוצמתו. הוא מסט בדגם שקרוי:ss ws300
http://nodevice.in/images/sm/big/2008_0 ... 7481_1.jpg

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

שכחתי לציין, חדרי הוא חדר קטן, מה גם שהוא עמוס בארון בגדים גדול, עם מיטה זוגית באמצע, ושידה עם מחשב.
יש בחדר רצפה ריקה משהו כמו 2.5 מטר רבוע מקס' שלא לדבר על הקירות שכמעט ולא רואים צבע =] אז יכול להיות שאני צריך להסתפק בסאב שיש לי כרגע שהוא פסיבי, ואין לו אף חיבור/יציאה מאחורה? עד כמה שאני מבין, לא..
חוות דעת נוספות יתקבלו בברכה

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10106
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 615 פעמים

שליחה #8 

בוא נתחיל מזה שעדיף לצנזר במילים כמו שרשמת בהודעה #6, זה לא לאתר הזה.
דבר שני, התקציב שלך מאוד מוגבל, תתמקד ברסיבר, לאחר מכן תרכוש זוג רמקולים ולא פירלס.
יש מציאות בשוק, וכן יד שניה, אם אתה מעוניין במערכות משולבות זה כבר משהו אחר, הכל יתן לך את אותה תמורה.
סאב? קודם תרכיב את המערכת, אחרי זה נחשוב על זה.
אגב, לסאב פסיבי אתה צריך מגבר.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #9 

אישית הייתי יורד מהעניין וחוסך כסף בצד למטרה.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

FULLAUDIO כתב: אני מעדיף חדש.. ואם פירלס לא יתנו לי שדרוג בסאונד, למרות שלדעתי כן, גם אם זה בקטנה.. זה עדיין שדרוג בעבורי, לפחות לתקופה הקרובה- 2-3 שנים
...
יודע מה?
גם אני מעדיף להיות צעיר, בריא ועשיר....

אם אתה משוכנע שזה ייתן לך שדרוג (מקווה שלפחות שמעת אותם אחרת אתה קונה חתול בשק...), אז קנה ותהנה.

נדמה לי שקיבלת המלצה די ברורה גם מחברים אחרים, אבל אתה, כמובן, רשאי לנהוג כרצונך.

אה, עוד משהו - אם אתה רק רוצה להשלים סאב למערכת שיש לך כעת, תיקח את הסאב בעל העוצמה הגבוהה ביותר.
סאונד איכותי ממילא לא יהיה עם ההגברה שיש לך ועם הרמקולים שלך אז לפחות שזה יהיה חזק מספיק בשביל סרטים...

ארז

ארז

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

FULLAUDIO כתב: יש לציין כי אני הולך לרכוש כנראה את רסיבר הימאה 5.1 ערוצים (RXV363) או דגמים דומים במחירים זהים, זאת כבר אבדוק בפיוז, אם יש לכם חנויות לא פחות טובות מאיזור מרכז, אני פ"ת, אשמח לדעת.
.
...
אם אתה מתכוון לרכוש רסיבר שלא תומך בפורמטי הסאונד החדשים (ולפי הדגם שציינת אז התשובה היא שזה אכן כך), מומלץ לך שוב להתמקד ברסיבר מיד 2 .
הסיבה היא שבמחיר שאתה קונה חדש רסיבר בסיסי ביותר אתה יכול לקבל רסיבר מיד 2 שיש לו הגברה איכותית בהרבה.

זה מה שאני מציע לאדם עם תקציב מוגבל בעל טעם עשיר....

לשיקולך.
ארז

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

מהם פורמטי הסאונד הישנים, מהם החדשים? ריפרפתי קצת בפורום, ראיתי שיש ימאה שכחתי את מספר הדגם שעולה סביב ה2000 והיא תומכת בפורמט, איני זוכר מה.
אבל אשמח אם אקבל הסבר גם בנושא זה.
NBA רציתי לצנזר, אבל לא יכולתי, זה היה כל כך נדרש..
אני לא חושב שיש מציאות דיי טובות מבחינת רמקולים ביד שניה, כי רוב הרמקולים שאני מחפש במחירים שלי הם רמקולים בינוניים במקס' שאנשים רגילים משתמשים בהם, פותחים אותם, שוטפים אותם. בגדול, מתחזקים אותם בצורה קלוקלת ולכן גם אין פלא שכשאני מגיע לביתם ורואה ושומע, הכל מסריח...<>
לגבי רסיבר, אני בהחלט חושב שיש על מה לדבר ביד שניה, הבעיה היא שוב, שלא אקבל רסיבר במחירים שלי שקורא תפורמטים החדשים ואז שוב לא עשיתי פה כלום, אולי חסכתי כמה שקלים אבל זה טירטור שלי אליו ולך תדע, אם כמה טרנזיטורי הגברה שם לא תקינים, אם נשרף שם חלק וזה עדיין איכשהו עובד.
אני לא מספיק מבין בזה. אגב, חיפשתי בעבר הלא רחוק רסיברים ביד שניה, לא מצאתי משהו מתקדם ויחסית טוב במחירים שלי.
ארז, אם אתה מוצא הודעת יד שניה עם רסיבר שנראה לך איכותי וטוב, אני מוכן להתקדם הלאה בעניין. סתם לזרוק באוויר שיש הכל ביד שניה זה ידוע, זה קיים, השאלה מה זה באמת שווה :/ אני אחד המאוכזבים מיד שניה, לא ממש פונקציה לעודד אותו לקנות שם, תודה בכל זאת ארז.

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

בגדול אני אומר, אם ומישהו מוצא הודעה מיד שניה, מאיזור מרכז, במחירים שהקצבתי לרסיבר/רמקולים, אשמח לקבל לינקים לאותו אתר/הודעה.
תודה מראש לכל העוזרים!

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

מישהו יכול להמליץ על חנות טובה, איכותית, אמינה וותיקה מלבד פיוז/סטריאו סטאר?

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

FULLAUDIO כתב:מישהו יכול להמליץ על חנות טובה, איכותית, אמינה וותיקה מלבד פיוז/סטריאו סטאר?
...
העולם הדיגיטלי ברמת השרון.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

רסיברים מיד 2 בתקציב של עד 1500 ש"ח (ושלדעתי בעלי איכות הגברה טובה יותר מימהה 363 ):

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32511

גם זה יכול להתאים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32447

ועוד אחד:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32232

הפורמטים החדשים הם אלה שמתלווים לסרטי HD . אם אתה לא מתכוון לראות סרטים ב HD (באמצעות נגן בלו ריי, סטרימר או שידורי HD של יס/הוט שאני לא בטוח אם משדרים אותם עם הפורמטים החדשים...) אז אין לך צורך ברסיבר שתומך בזה.
פורמטי הסראונד המתקדמים הם: Dolby Digital Plus,Dolby Digital TrueHD
DTS-HD High Resolution Audio ,DTS-HD Master Audio

ארז

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

מה אתם אומרים X510 של JAMO מיד שניה 500 שקלים
או TLX 600 JBL יד שניה 600 שקלים
או ששניהם לא שווים בכלל, קראתי על ה-TLX הספציפים שהם חסרי מיד, הם גם לא בעלי הספק אפקטיבי גבוה בשביל רמקולים קדמיים, למרות שאמרו שיש לו סאב טוב בעקבות הוופר 10 אינץ' כמדומני שישנו לו שם למטה...
לגבי הJAMO לא קראתי משהו ספציפי כך שאין משהו שמעיד אם הוא טוב או רע, אז לפני שאני יוצא למסע בדיקות אשמח לשמוע שוב את חוות דעתם של המומחים.
ותודה שוב ארז על שם החנות בהוד השרון, לפי האתר שלהם הם נראים וואחד רציניים.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #18 

הסאב הכי טוב שתוכל למצוא ב500 שקל הוא הJPW SW250 שנמכר מתצוגה בסטריאו שופ.

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #19 

תודה רבה זאב, אני מקווה שאוכל להאזין לדגם סאב זה בחנות במרכז ואז להזמין מהם, כי להגיע לחיפה קצת בעייתי, חבל שלא דיברנו קצת קודם, הייתי שם במקרה השנה (פעם ראשונה בחיים).
שוב תודה ארז, על הפירוט הנדיב.

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #20 

ארז, שלושת הרסיברים שהצעת לי, הם בעלי הגברה איכותית יותר, זה לא אומר שהם בעלי עוצמה יותר גבוהה, או קוראים פורמטים חדשים כמו שתיארת, נכון?
לדעתי אחד מהם או שניים, אפילו לא קוראים פורמטים בינוניים, רק את הישנים, תקן אותי אם אני טועה.
האונקיו שמתקן שגיאות סאונד בחדר, הוא נשמע טוב למרות שהוא חורג מהתקציב.
חשוב שתדע, שאני חששן מקנייה ביד שניה ואני מעדיף שמישהו שמבין בתחום יגיע איתי להאזין ולבדוק הרסיבר/רמקול, הבעיה היא שאין כזה!
לכן רק חנויות שמתמחות וגם מוכרות מתצוגה/יד שניה עם אחריות מקוצרת לפחות, יורידו לי אבן מהלב.
זה לא פלאפון שאני קונה ב-300 שקל, זה מעל 1000, מבחינתי זו השקעה לא קטנה.

אגב, זאב, אתה אישית ממליץ לי על הסאב הזה? או שעשית חיפוש אינטרנטי שהוביל אותך אליו ואז הצעת אותו..

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”