DLC חדש ל Dragon Age ב 16/3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73275
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #1 

http://www.gamespot.com/news/6244898.ht ... es;title;1

BioWare הודיעה שבמרץ ישוחרר ה DLC הראשון למשחק ה RPG שיצא ב 2009. מחירו של התוספת שתקרא Dragon Age: Origins - Awakening תעמוד על (תשבו רגע בבקשה לפני שאתם קוראים את המחיר) 40 דולר!!! להזכירכם המשחק המלא עולה 60 דולר...

ההרחבה תוסיף אפשרות להגיע לדרגה סופית גבוה יותר, מפלצות ואויבים חדשים, דמויות חדשות לחבורה, קסמים חדשים ותוספת לעלילה.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 06/01/2010 14:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

לא היו כבר שני DLC ל Dragon Age, שיצאו ממש ביחד עם המשחק?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

כן, כנראה בגלל שהם יצאו ביחד הם נחשבו כחלק ממנו ולא כחבילות הרחבה, כי לפי הפרסום הם קוראים לזה חבילת הרחבה הראשונה. בנוסף, חבילת ההרחבה שאמורה הייתה לצאת היום נדחתה בגלל בעיות טכניות.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

פה יש סירטון של ההרחבה:

http://www.joystiq.com/2010/01/05/drago ... -foretold/

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #5 

אני לא סגור על זה, אבל נדמה לי שההרחבה הזאת יוצאת על דיסק, ולא בתור DLC. אולי זאת הסיבה למחיר, ואולי גם אפשר יהיה להוריד אותה במחיר זול יותר, מי יודע.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

לא נראה לי, כתןב בחדשה שהיא תצא כגם על מדיה פיזית וגם בהפצה דיגיטלית ואז רשום מחיר 40 דולר. אם היה מחיר שונה להפצה דיגיטלית היו מציינים. אני אישית לא מתכוון לשלם 40 דולר על DLC אם הוא לא לפחות חצי מכמות שעות של המשחק המקורי (רצוי יותר עפי התמחור הזה). אני לא מבין מה עובר להם בראש האמת, לתמחר הרחבה בשני שליש מעלות של המשחק עצמו?

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

DLC = תוכן להורדה.
חבילת הרחבה = מגיע גם בהפצה "רגילה" בחנויות.
היתרון של חבילת הרחבה פיזית הוא שבניגוד לDLC אתה גם יכול למכור אותה אחר כך.

בעיקרון זה אמור להיות ההבדל היחיד, אבל מבחינה מסורתית הDLC הם דברים הרבה יותר קטנים שנמכרים במחירים הרבה יותר זולים, בעוד חבילת הרחבה מכילה הרבה יותר תוכן וגם נמכרת במחיר יותר גבוה (ולפעמים ניתן לשחק בה כStandalone).
למשל Oblivion: היו כל מיני תכני DLC כמו Knights of the Nine במחירים נמוכים, ואחר כך הגיעה חבילת ההרחבה Shivering Isles במחיר של 30$ (ובערך 30 שעות משחק...)
למשל GTA: יצאו שני פרקי DLC לגרסת הX360 ב20$ כל אחד. אחר כך יצאה חבילת ההרחבה Tales from Liberty City שפשוט הכילה את שני הDLC על דיסק עצמאי (שבניגוד לDLC לא מצריך את המשחק המקורי) ועלתה בדיוק כמו שני הDLC יחד.

אז Age: Origins - Awakening צריך לספק הרבה יותר תוכן מסתם DLC בשביל להצדיק את עצמו, ואני מניח שBioware יודעים את זה. אני גם לא אתפלא אם הוא יכיל בתוכו "על הדרך" גם את כל הDLC שיגיע עד אז.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

gulmer - איזה DLC יגיע עד אז? אתה מתכוון לאלו שיצאו עם השקת המשחק? הרי ה Return to Ostagar בוטל ואין לו כרגע תאריך שיחרור חדש.

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #9 

אני מניח שגם Return to Ostagar שהיה אמור לצאת השבוע ונדחה יגיע עד אז, ויש באמת גם את הDLC שיצאו עם השקת המשחק. אני לא אתפלא עם עד חודש מרץ יצא עוד DLC אחד לפחות, כי לBioware היו הרבה מאד תוכניות להזרמה שוטפת של DLC אחרי יציאת המשחק.

אבל בכל מקרה זה שההרחבה תכיל DLC היא סתם הימור שלא מבוסס על שום דבר אמיתי.

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #10 

נשמע לי מופרז לחלוטין. 40 דולר להרחיב משחק? אני במחיר הזה קונה משחק חדש. סתם לדוגמא, עכשיו באמאזון, חודשיים אחרי שיצא המשחק, הוא עולה 50 דולר. למי שלא לחוץ לשחק במשחק ביום שהוא יוצא, אפשר לחכות חודשיים ורוב המשחקים נמכרים בפחות (אני לא מדבר אפילו על לחכות שיהיו בני שנה+).
אני מאוד מרוצה מהמשחק, ומאוד מעריך את BIOWARE, אבל גם לDLC הזה אולי שווה לחכות שיזדקן וימכר בפחות (או שיראו שאף אחד לא קונה ויורידו במחיר)
וסתם לדוגמא - בנוב' הייתי בארה"ב, ובאותו מחיר של dragon age קניתי את fallout 3 game of the year edition. עלה 57 דולר + מס, וזה כולל את כל חבילות ההרחבה בפנים. כשאני אסיים את DA אני אמשיך עם FALLOUT - היה קשה לי לשחק בשניהם במקביל :)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”