שאלה לגבי כרטיס מסך
מה זו ההצהרה הזו ?! קירור פסיבי יכול להביא תוצאות מצויינות במארז עם זרימת אוויר סבירה. שנים שחקתי במחשב עם 8600GTS מקורר פסיבית וכמעט לכל צ'יפסט של כ.מסך טוב מתישהו גם יוצא מתישהו דגם מקורר פסיביתDimka כתב: מקורר פאסיבית? אז לא למשחקים....
מה שכן, geblig, למה שתבחר דווקא את הכרטיס הזה אם אתה רוצה למשחקים ? דווקא בגלל הקירור הפסיבי ?
בכל אופן ה 9400 יעשה עבודה טובה בהחלט אם אתה לא מחפש לשחק ב FULL HD או עם כל ההגדרות מאוד על ULTRA או משהו כזה.
assassin's creed הראשון רץ די טוב גם על כ.מסך הרבה יותר ישנים
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
1. תרגעו, לא רצחתי אף אחד עדיין.
2. קירור פסיבי יגרום לחום גבוה כשהוא ישחק משחקים, ולא הייתי ממליץ למטרת משחקים להשתמש בקירור פסיבי כלל זה הכל.
3. לפעמים עושים משהו לכרטיס כדי להאט אותו שלא יפלוט יותר מדי חום ושניתן יהיה לקרר אותו פסיבית, שוב, לא למשחקים...
2. קירור פסיבי יגרום לחום גבוה כשהוא ישחק משחקים, ולא הייתי ממליץ למטרת משחקים להשתמש בקירור פסיבי כלל זה הכל.
3. לפעמים עושים משהו לכרטיס כדי להאט אותו שלא יפלוט יותר מדי חום ושניתן יהיה לקרר אותו פסיבית, שוב, לא למשחקים...
לכל כ.מסך שתרצה לקנות תוכל למצוא בנצ'ים רלוונטים במשחקים ותוכל להשוות מול בנצ'ים של גרסות עם קירור אקטיבי, ההבדלים זניחים ולא תמיד לטובת הקירור האקטיבי.
כמו שאמרתי, במשך שנתיים ויותר שיחקתי המון עם 8600GTS מקורר פסיבית על מחשב עם מעבד מקורר פסיבית ולא היו לי בעיות שנבעו מחום. זה היה setup שקט ועד לפני שהמארז הנוראי שלי התחיל לזייף בקושי יכולת לשמוע את המחשב גם כששחקתי
כמו שאמרתי, במשך שנתיים ויותר שיחקתי המון עם 8600GTS מקורר פסיבית על מחשב עם מעבד מקורר פסיבית ולא היו לי בעיות שנבעו מחום. זה היה setup שקט ועד לפני שהמארז הנוראי שלי התחיל לזייף בקושי יכולת לשמוע את המחשב גם כששחקתי
-
geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
תודה.
למה דפקא אותו...? בוא נאמר שפשוט יש לי אותו ואני שוקל אם להחליף למשהו אחר או להשאיר אותו לטובת משחקים.
לפי מה שהבנתי ממכם הוא יתאים להרבה משחקים (אני לא ישחק ברזולוציות מקסימליות..לא נורא) וזה מספק אותי.
למה דפקא אותו...? בוא נאמר שפשוט יש לי אותו ואני שוקל אם להחליף למשהו אחר או להשאיר אותו לטובת משחקים.
לפי מה שהבנתי ממכם הוא יתאים להרבה משחקים (אני לא ישחק ברזולוציות מקסימליות..לא נורא) וזה מספק אותי.