G41 On-board
שלום לחברי הפורום הנכבד.
בניתי משהו קטן וחמוד לסלון שמבוסס על לוח ASUS עם G41 HDMI על הלוח. WINXP MCE
אולם אני לא מרוצה מאיכות התמונה או שהטלוויזיה שלי (טושיבה 32WL66) לא מקבלת אותו יפה.
יש לי לאפטופ שמצויד ב HDMI ותמונה שלו הרבה יותר יפה. מאידך הוא מצויד ב ATI 3400 .
השאלה היא כזאת. האם יש מה לעשות בנידון עם כרטיס קיים על הלוח. (דרייברים אחרונים משפרים קלות אבל רחוק ממה שלאפטופ נותן).
חבר שיש לו טלויזיה כזאת מחוברת למחשב רגיל, אומר שמעבר לWIN7 שיפר את חדות התמונה.
אולי מכאן תבוא הגאולה?
אשמח להמלצות.
תודה.
בניתי משהו קטן וחמוד לסלון שמבוסס על לוח ASUS עם G41 HDMI על הלוח. WINXP MCE
אולם אני לא מרוצה מאיכות התמונה או שהטלוויזיה שלי (טושיבה 32WL66) לא מקבלת אותו יפה.
יש לי לאפטופ שמצויד ב HDMI ותמונה שלו הרבה יותר יפה. מאידך הוא מצויד ב ATI 3400 .
השאלה היא כזאת. האם יש מה לעשות בנידון עם כרטיס קיים על הלוח. (דרייברים אחרונים משפרים קלות אבל רחוק ממה שלאפטופ נותן).
חבר שיש לו טלויזיה כזאת מחוברת למחשב רגיל, אומר שמעבר לWIN7 שיפר את חדות התמונה.
אולי מכאן תבוא הגאולה?
אשמח להמלצות.
תודה.
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
מחלונות 7 לא תבוא הגאולה, זה לא המשיח.
כשאתה אומר התמונה לא יפה, אתה מתכוון למראה או שהיא מקרטעת?
צבעים וניגודיות ניתן לכוונן, אולי גם המקודד לא משהו, היה לי מקודד שהיה גורם לתמונה להראות גרועה יותר (כאילו איכות הסרט לא טובה).
אם התמונה מקרטעת ונתקעת לפעמים, מדובר במשהו אחר, כי המחשב אולי לא מסוגל על הסרט, לדוגמה 1080P שזה HD מלא, הכרטיס מסך שלך לא עוזר בניגון שלו.
בתור התחלה נסה להשתמש ב-Media player classic, תחפש בגוגל תחת השם MPC-HC. יש לו מקודדים משלו, שיכולים לתת לך אינדיקציה אם הבעיה במקודד.
אם אתה כבר משתמש בו, אז תוריד את התוכנות הבאות:
ffdshow
MatroskaSplitter
תתקין ותפעיל עם מדיה פלייר של חלונות.
אחרי זה תחזור ותגיד אם התמונה השתפרה או לא השתנתה ונמשיך הלאה
כשאתה אומר התמונה לא יפה, אתה מתכוון למראה או שהיא מקרטעת?
צבעים וניגודיות ניתן לכוונן, אולי גם המקודד לא משהו, היה לי מקודד שהיה גורם לתמונה להראות גרועה יותר (כאילו איכות הסרט לא טובה).
אם התמונה מקרטעת ונתקעת לפעמים, מדובר במשהו אחר, כי המחשב אולי לא מסוגל על הסרט, לדוגמה 1080P שזה HD מלא, הכרטיס מסך שלך לא עוזר בניגון שלו.
בתור התחלה נסה להשתמש ב-Media player classic, תחפש בגוגל תחת השם MPC-HC. יש לו מקודדים משלו, שיכולים לתת לך אינדיקציה אם הבעיה במקודד.
אם אתה כבר משתמש בו, אז תוריד את התוכנות הבאות:
ffdshow
MatroskaSplitter
תתקין ותפעיל עם מדיה פלייר של חלונות.
אחרי זה תחזור ותגיד אם התמונה השתפרה או לא השתנתה ונמשיך הלאה
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
זה הדרייבר האחרון שיצא ל-XP, נסה להוריד אותו ולהשתמש בו אם אתה חושב שזו בעיית דרייבר.
http://downloadcenter.intel.com/Detail_ ... 8&lang=eng
http://downloadcenter.intel.com/Detail_ ... 8&lang=eng