ככל הנראה אפשר לגבות משחקי PS3...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תאמין לי במחירים של חלק מהמשחקים היום - לא נראה לי ששווה להתעסק עם זה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איפה אתה חי? כנס ל videogamesplus.ca/
תראה איזה מחירים יש בעולם.
כמובן שאני לא מתייחס למשחקים החדשים... הם באמת בשוד - אבל גם בד"כ בסביבות ה-50$...
תראה איזה מחירים יש בעולם.
כמובן שאני לא מתייחס למשחקים החדשים... הם באמת בשוד - אבל גם בד"כ בסביבות ה-50$...
ראשית, אני חייב לומר שלא ממש מפריע לי לקנות משחקים לPS3.. המחירים בחו"ל סבירים בדר"כ, וזה באמת מאפשר להנות מכל משחק במקום להוריד עשרות משחקים ולדלג ביניהם.
אני פשוט חושב שחברה חייבת לתת לצרכנים שלה יכולת גיבוי של המשחקים שהם רכשו. הרי קנייה של משחק היא רכישה של קניין רוחני ולא של הדיסק הפיזי, אבל אם הדיסק הפיזי נהרס בצורה כזו או אחרת, איבדת את הזכות החוקית לשחק במשחק וזה כבר לא בסדר בעיניי.
אני פשוט חושב שחברה חייבת לתת לצרכנים שלה יכולת גיבוי של המשחקים שהם רכשו. הרי קנייה של משחק היא רכישה של קניין רוחני ולא של הדיסק הפיזי, אבל אם הדיסק הפיזי נהרס בצורה כזו או אחרת, איבדת את הזכות החוקית לשחק במשחק וזה כבר לא בסדר בעיניי.
אתה צודק במאה אחוז, בשביל זה המציאו את ה"מפתחות" , אותם סיריאל נאמברים שצריך להזין פעם אחת וככה לגבות את המשחק על הקונסולה אבל מצד שני אני יכול להבין את סוני, הרי בדיוק לאחר שעה כבר ימצאו דרך לעקוף בקלות את העניין ולגבות על אינסוף מכשירים, בסופו של דבר ה"כסף" של סוני הוא לא על הקונסולה אלא על כל האביזרים הנלווים כולל משחקים.קרמריקה כתב:ראשית, אני חייב לומר שלא ממש מפריע לי לקנות משחקים לPS3.. המחירים בחו"ל סבירים בדר"כ, וזה באמת מאפשר להנות מכל משחק במקום להוריד עשרות משחקים ולדלג ביניהם.
אני פשוט חושב שחברה חייבת לתת לצרכנים שלה יכולת גיבוי של המשחקים שהם רכשו. הרי קנייה של משחק היא רכישה של קניין רוחני ולא של הדיסק הפיזי, אבל אם הדיסק הפיזי נהרס בצורה כזו או אחרת, איבדת את הזכות החוקית לשחק במשחק וזה כבר לא בסדר בעיניי....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
90 אחוז מהמשחקים שלי (ויש לי לא מעט) עלו מתחת ל 150 שחshay820 כתב:אל איזה מחירים אתה מדבר? פחות מי 200 שקלים למשחק אני לא ריאתי!...
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
FAKE
ככה לפחות אומרים ב-MAXCONSOLE
ככה לפחות אומרים ב-MAXCONSOLE