כיצד להפעיל EPG בפיליפס 8404?
או קיי אז ככה
קודם כל כשאתה סורק את הערוצים תכוון על מדינה UK
אבל, שים לב , היות וה EPG בינתיים רק בעברית אז אתה תראה רק ג'יבריש היות ולצערנו הפיליפס אינה תומכת בשפה העברית
נקווה שבעתיד יצא עדכון גירסה שיתן תמיכה לבעברית
או לחילופין מה שיותר סביר מאד שיהיה EPG גם באנגלית . כמו שניתן לבחור ב YES ו HOT 3 שפות עברית אנגלית ורוסית.
קודם כל כשאתה סורק את הערוצים תכוון על מדינה UK
אבל, שים לב , היות וה EPG בינתיים רק בעברית אז אתה תראה רק ג'יבריש היות ולצערנו הפיליפס אינה תומכת בשפה העברית
נקווה שבעתיד יצא עדכון גירסה שיתן תמיכה לבעברית
או לחילופין מה שיותר סביר מאד שיהיה EPG גם באנגלית . כמו שניתן לבחור ב YES ו HOT 3 שפות עברית אנגלית ורוסית.
לפני חודשיים כבר פניתי לפיליפס העולמית בנושא ה-EPG בעברית.
כעבור כמה ימים קיבלתי תשובה לקונית מנציג פיליפס בישראל, שכרגע העברית אינה נתמכת.
אשמח אם משתתפים נוספים יפנו גם כן, וזאת כדי לייצר מודעות לבעיה שכרגע, כנראה, לא ממש מטרידה שם אף אחד.
להלן פרטי ההתקשרות:
Stav Dayan
Office Assistance
Philips Electronics (Israel) Ltd.
Tel: +972-9-9702609, Fax: +972-9-9600909
e-mail: [email protected]
כעבור כמה ימים קיבלתי תשובה לקונית מנציג פיליפס בישראל, שכרגע העברית אינה נתמכת.
אשמח אם משתתפים נוספים יפנו גם כן, וזאת כדי לייצר מודעות לבעיה שכרגע, כנראה, לא ממש מטרידה שם אף אחד.
להלן פרטי ההתקשרות:
Stav Dayan
Office Assistance
Philips Electronics (Israel) Ltd.
Tel: +972-9-9702609, Fax: +972-9-9600909
e-mail: [email protected]
לא הבנתי איך אני מציג את ה-EPG ב-8404.
לא מצאתי אפשרות בסריקה הדיגיטלית לסרוק לפי UK. ואיפה בדיוק אני צריך ללחוץ כדי לראות את ה-EPG? לחיצה על ה- guide לא מביאה לכלום...
לא מצאתי אפשרות בסריקה הדיגיטלית לסרוק לפי UK. ואיפה בדיוק אני צריך ללחוץ כדי לראות את ה-EPG? לחיצה על ה- guide לא מביאה לכלום...
תלחץ על info ותקבל חיווי על איכות הקליטה, עובד בגרסה האחרונה.יהודהב כתב:האם יש אפשרות לראות בדגם זה את איכות הקליטה?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
בנתיים קיבלתי את התגובה הבאה מפיליפס ישראל:oferlaor כתב:אני יודע שפיליפס עובדים על זה לעתיד, אבל כרגע EPG אינו בעברית....
שלום רב,
תודה על פנייתך לפיליפס.
אין תמיכה בלוח שידורים בעברית לסדרת מסכים זו, ולא צפויה תוכנית עתידית.
בברכת כל טוב,
.......