התלבטות בבחירת נייד ברשת אורנג

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73299
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים.

במסגרת השידרוג העיסקי שהוצע לחברה בה אני עובד הוצע לנו כל מכשיר מהקטלוג של אורנג (לא כולל אייפון) לבחירה, מה שמכניס אותי לדילמה - איזה מכשיר לבחור?

הפרמטרים שחשובים לי הם יכולת לשירות GPS, זמן סוללה סביר, אמינות וזהו בעצם. אני גם מעדיף מכשירים נוחים לתפעול ואין לי צורך במכשיר כגון הבלאקברי (להיפך, אני אעדיף מכשיר ללא מקלדת פיזית). יש למישהו רעיונות/הצעות?

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #2 

הייתי אומר, גלקסי של סמסונג וN97 של נוקיה

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

לא יאשרו לי 2 מכשירים :lol:

מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם? מה אתה היית לוקח ולמה?

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #4 

השוואה ראש בראש
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2615

תוכל למצוא די ויותר ביקורות ברשת אם תחפש, אישית הייתי הולך על הגלקסי (אני מחבב אנדרואיד)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

תבדוק אם יש להם את הAINO או ANIO - תוכל לגשת לPS3 מרחוק ולנגן תכנים שיש לך עליו...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

ההשוואה הזו רק עשתה לי כאב ראש, אלוהים כמה תכונות 8O

מה קרה למכשיר שמוציא ומקבל שיחות?! :lol:

פתאום הנוקיה 6500 שלי נראה כמו משהו מתקופת האבן... :roll:

טוב, אני גם נוטה לכיוון האנדרואיד, אבל אם אני אציין שאיכות המצלמה (יוצא לי הרבה לצלם את הילדה במצלמה של הפלאפון) ואיכות ה GPS קריטיים לי, זה ישנה? בנוסף, אשמח אם המכשיר ידע לנגן ווידאו/יחליף לי את נגן הווידאו הנוכחי שלי (ארקוס 605), קרי יוכל לנגן סרטי DIVX (זה אפשרי בכלל במכשירים הללו?).

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

Itay_Pollak כתב:תבדוק אם יש להם את הAINO או ANIO - תוכל לגשת לPS3 מרחוק ולנגן תכנים שיש לך עליו...
...
ה AINO מכשיר מאוד בינוני, קראתי עליו וקיבלתי עליו חווד ממשיהו שעובד באורנג. לא רלוונטי. תודה בכל מקרה.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #8 

Huber כתב:
Itay_Pollak כתב:תבדוק אם יש להם את הAINO או ANIO - תוכל לגשת לPS3 מרחוק ולנגן תכנים שיש לך עליו...
...
ה AINO מכשיר מאוד בינוני, קראתי עליו וקיבלתי עליו חווד ממשיהו שעובד באורנג. לא רלוונטי. תודה בכל מקרה.
...
הוא לא בינוני, הוא נוראי והורידו אותו מהמדפים באנגליה ובאירופה.
אם אתה רוצה מכשיר עם מצלמה טובה ומע"ה יחסית ידידותית אז לך על Sony Ericsson W995. יש לו מצלמה ממש טובה והמכשיר עצמו לא מגושם מדי. בנוסף יש לו אופציית DLNA שמאפשרת העברת נתונים פשוטה בין PC, PS3 והסלולרי באמצעות WiFi. מניסיון, מדובר ב killer feature. נגן המוזיקה שלו הוא גם ממש לא רע וגם הסאונד סביר מאוד + (ויש גם מחבר אוזניות תקני)
ה T707 של SE הוא גם מכשיר סביר אבל המצלמה שלו פחות איכותית מ W995.
Nokia E52 הוא גם מכשיר חביב אבל הוא מומלץ לאנשים שמכירים את סימביאן על יתרונותיו וחסרונותיו.
Need more cowbell

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

פאבל - שונא את הממשק של סוני אריקסון. היה לי מכשיר שלהם לפני כשנתיים ונתתי אותו מתנה. שאר המכשירים שהצעת נראים די פשוטים בהשוואה ל2 שהתלבטנו לגביהם, יש סיבה לרדת ברמה? אני כנראה אלך על האנדרואיד, יש לך משהו רע להגיד עליו? לא בחירה טובה?

ציינת DLNA, איזה נתונים אני ארצה להעביר בין ה PS3 לסלולרי? :oops:

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #10 

Huber כתב:פאבל - שונא את הממשק של סוני אריקסון. היה לי מכשיר שלהם לפני כשנתיים ונתתי אותו מתנה. שאר המכשירים שהצעת נראים די פשוטים בהשוואה ל2 שהתלבטנו לגביהם, יש סיבה לרדת ברמה? אני כנראה אלך על האנדרואיד, יש לך משהו רע להגיד עליו? לא בחירה טובה?

ציינת DLNA, איזה נתונים אני ארצה להעביר בין ה PS3 לסלולרי? :oops:
...
אני גם לא במועדון המעריצים של SE אבל מדובר במכשיר פשוט מוצלח ושאפילו זכה בפרסים בינלאומיים.
לגבי אנדרואיד, תשמע אני לא יודע. אני מסתובב עם HTC Magic שהוא מכשיר אנדרואיד ואומנם יש בו המון המון פלוסים אבל הוא לא יציב בשיט ולפעמים אני מקבל שם שגיאות פשוט מפחידות כמו "phone process is shutting down" שזאת לא הודעה שאתה רוצה לקבל תאמין לי. עד הגעת מכשירי Android 2.0 מבחינתי כל המכשירים האלה הם בגדר ניסוי על חשבון המשתמשים. ה N97 הוא פשוט מכשיר מאכזב וה touch שלו הוא אומנם לא גרוע כמו בכל מיני מכשירי WinMo ישנים אבל הרבה הרבה פחות טוב ממכשירי Android ו iPhone.
Need more cowbell

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”