האם רפורמת ה-DTT של משרד התקשורת נכשלה? "ציפינו לנטישה של 3%-10%. בפועל, המ

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
TalKazmir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה

האם רפורמת ה-DTT של משרד התקשורת נכשלה? "ציפינו לנטישה של 3%-10%. בפועל, המספר קטן עד גיחוך"
כך אומר האנליסט צחי אברהם מכלל פיננסים; מעלה את המלצת ההשקעה במניית HOT ל"תשואת יתר"

אברהם מנמק את ההמלצה שלו ב-4 סיבות: הראשונה, הצרכן הישראלי לא מסתער על חבילת החינם בממירי העיד"ן (DTT): "אנחנו מעלים את מחיר היעד של HOT על בסיס אדישות של הצרכן הישראלי שמפנה את גבו להצעה החינמית של השידורים הקרקעיים. היה אפשר לצפות שהשידורים הקרקעיים יובילו לאובדן של 3%-10% ממנוי הטלוויזיה הרב ערוצית לאורך זמן אבל בפועל, עם תחילת השירות, מספרי הנטישה לערוצים אלו קטנים עד כדי גיחוך. הציבור הישראלי אוהב להתלונן על שירות הלקוחות ועל המחירים שגובים HOT ו-yes אבל למעשה לא מוכן לסכן את הבילוי מול ערוצי הבידור הספורט. אנחנו מורידים בצורה חדה את הציפיות שלנו לפגיעה במספר הלקוחות של HOT במהלך 2010"לל פיננסים; מעלה את המלצת ההשקעה במניית HOT ל"תשואת יתר"

http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 100105_002

תגובות...?

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223

Re: האם רפורמת ה-DTT של משרד התקשורת נכשלה? "ציפינו לנטישה של 3%-10%. בפועל

שליחה

TalKazmir כתב:האם רפורמת ה-DTT של משרד התקשורת נכשלה? "ציפינו לנטישה של 3%-10%. בפועל, המספר קטן עד גיחוך"
כך אומר האנליסט צחי אברהם מכלל פיננסים; מעלה את המלצת ההשקעה במניית HOT ל"תשואת יתר"

אברהם מנמק את ההמלצה שלו ב-4 סיבות: הראשונה, הצרכן הישראלי לא מסתער על חבילת החינם בממירי העיד"ן (DTT): "אנחנו מעלים את מחיר היעד של HOT על בסיס אדישות של הצרכן הישראלי שמפנה את גבו להצעה החינמית של השידורים הקרקעיים. היה אפשר לצפות שהשידורים הקרקעיים יובילו לאובדן של 3%-10% ממנוי הטלוויזיה הרב ערוצית לאורך זמן אבל בפועל, עם תחילת השירות, מספרי הנטישה לערוצים אלו קטנים עד כדי גיחוך. הציבור הישראלי אוהב להתלונן על שירות הלקוחות ועל המחירים שגובים HOT ו-yes אבל למעשה לא מוכן לסכן את הבילוי מול ערוצי הבידור הספורט. אנחנו מורידים בצורה חדה את הציפיות שלנו לפגיעה במספר הלקוחות של HOT במהלך 2010"לל פיננסים; מעלה את המלצת ההשקעה במניית HOT ל"תשואת יתר"

http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 100105_002

תגובות...?
...
מעניין.
הוא מסיק מסקנות נמהרות למדי לגבי שירות, שעדיין נמצא בחיתוליו. מעניין אם אברהם זוכר את מספר המנויים של הוט לאחר שלושת החודשים הראשונים שלהם. מעניין אם הוא זוכר את קצב ההתחברות להוט.

כל שירות חדש חינמי ופשוט סובל מבעיות. אי אפשר גם לשכוח את העובדה שאף אחד לא מפרסם את השירות החדש, והשמועה עוברת מפה לאוזן.

אסור גם לשכוח שקהל היעד של השירות הזה הוא לא כלל עם ישראל. השירות נועד לנישות מאד ספציפיות באוכלוסיה, ומלכתחילה לא נועד "לפגוע" בהוט או יס. ניתן ליחס גם את אי הצטרפותו של הערוץ הרוסי לחבילה באחוז האימוץ הקטן ( בתחילה קם קול צעקה, ניסו לשנות משהו אבל המאמץ גווע די מהר).

חן

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

הוא שוכח / לא יודע דבר פשוט - בכלל לא היה איזה קמפיין או משהו דומה - וזה יותר עובר מפה לאוזן - מאשר הגיע לכלל עם ישראל.
שמעתם מישהו מדבר על זה?

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן

שליחה

צריך איזה כתבה על הנושא ב"תוכנית חיסכון" של ערוץ 2...

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299

שליחה

דווקא היתה כתבה בתוכנית חיסכון של ערוץ 2. ועדיין אחוזי הנטישה נמוכים.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803

שליחה

ברוב המקרים זה לא מסתיים רק בממיר אלא גם דורש התקנה של אנטנה חיצונית.

לרוב פלחי האוכלוסייה שלשם היה אמור להגיע ה-DTT אין שמץ של מושג כיצד להתעסק עם זה...
נערך לאחרונה על ידי dodi88 ב 05/01/2010 23:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

אני לא יודע כלום לגבי הנושא המדובר , אני רק יודע דבר אחד ויחיד . חברות ענק , הרבה יותר גדולות מהוט ויס גם יחד , נפלו לאחר המון זמן שבו הם זילזלו בלקוחותיהם . הכתובת רשומה על הקיר . מתי החברות האלו יפלו ? לא יודע . אבל שאם לא יקרה משהו מאוד מהותי , גם הפראיירים בישראל שחרדת הנטישה של המסך הופכת אותם למפוחדים , בסוף ינטשו אותם .
במיוחד כשהתופעה של שידורים דיגיטאליים חינאמיים יגיעו לכולם . אני גם לא בטוח שלא תראו מפרסמים שם שינטשו את הוט ויס

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673

שליחה

TalKazmir,
הסר דאגה מליבך.
א. אנליסטים לא עוסקים במדעים מדוייקים.
ב. לאנליסטים יש אינטרסים והם בדרך כלל פועלים ע"פ האינטרסים שלהם ושל בית ההשקעות שלהם, אז ככלל, אל תקח את מה שהם ממליצים כמובן מאליו.
ג. אנליסטים בד"כ ממליצים לקנות, גם שצריך למכור, רק שהם לא יודעים להמליץ על כך בד"כ.
ד. לעניין האנליסט שמוזכר בכתבה, אני בטוח שאין לו דרך להעריך כמה התחברו ל DTT, מספרי הנטישה עוד לא פורסמו וגם בהם בטח יהיו "שינויים", ונטישה לא קשורה באופן ישיר למספר המצטרפים ל DTT,
ה. אי אפשר להכריז שמשהו הוא כשלון אם לא קבעת יעדים.
ונניח שנקבעו יעדים, אני לא חושב שאחרי ארבעה חודשים של שידורי נסיון וללא קמפיין ארצי, אפשר להגיד שיש כשלון.
אני חושב ש 4% זו הצלחה, ובחודש הבא, אחרי עניין הולמרק, זה יקפוץ בלפחות אחוז.
ו. בוא נדבר שוב, שלוש שנים מהיום, אני מהמר על בין 30%-40% אחוזים אם לא יותר בארץ.

לעניין ההמלצה?
הוט סובלת מספר רבעונים מנטישת מנויים שעשויה להתגבר בעקבות הקיצוץ המתוכנן בתוכן. כמו כן, ההכרזות על שיפור בשירות התגלו כהבטחות שווא ומכאן שיש לצפות להתגברות נטישת המנויים, במיוחד כעת שקיימת אלטרנטיבה.
החברה עומדת להכנס למאבק שליטה בדירקטוריון בין בעלי המניות הקיימים לבעל המניות החדש וסביר שמאבקי שליטה אלו יביאו לשיתוק החברה בתקופה הקרובה.
העליה במחיר המניה בחודשים האחרונים נבעה מרכש ונסיון השגת השליטה של דרהי ולא משיפור בתוצאות הכספיות של הוט.
ההשקעה בתשתיות תגרום, בטווח הקצר, לעליה משמעותית בהוצאות, והעמקת ההפסדים ולכן ההמלצה שלי היא...
מכור

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

Nissim כתב:TalKazmir,
הסר דאגה מליבך.
א. אנליסטים לא עוסקים במדעים מדוייקים.
ב. לאנליסטים יש אינטרסים והם בדרך כלל פועלים ע"פ האינטרסים שלהם ושל בית ההשקעות שלהם, אז ככלל, אל תקח את מה שהם ממליצים כמובן מאליו.
ג. אנליסטים בד"כ ממליצים לקנות, גם שצריך למכור, רק שהם לא יודעים להמליץ על כך בד"כ.
ד. לעניין האנליסט שמוזכר בכתבה, אני בטוח שאין לו דרך להעריך כמה התחברו ל DTT, מספרי הנטישה עוד לא פורסמו וגם בהם בטח יהיו "שינויים", ונטישה לא קשורה באופן ישיר למספר המצטרפים ל DTT,
ה. אי אפשר להכריז שמשהו הוא כשלון אם לא קבעת יעדים.
ונניח שנקבעו יעדים, אני לא חושב שאחרי ארבעה חודשים של שידורי נסיון וללא קמפיין ארצי, אפשר להגיד שיש כשלון.
אני חושב ש 4% זו הצלחה, ובחודש הבא, אחרי עניין הולמרק, זה יקפוץ בלפחות אחוז.
ו. בוא נדבר שוב, שלוש שנים מהיום, אני מהמר על בין 30%-40% אחוזים אם לא יותר בארץ.

לעניין ההמלצה?
הוט סובלת מספר רבעונים מנטישת מנויים שעשויה להתגבר בעקבות הקיצוץ המתוכנן בתוכן. כמו כן, ההכרזות על שיפור בשירות התגלו כהבטחות שווא ומכאן שיש לצפות להתגברות נטישת המנויים, במיוחד כעת שקיימת אלטרנטיבה.
החברה עומדת להכנס למאבק שליטה בדירקטוריון בין בעלי המניות הקיימים לבעל המניות החדש וסביר שמאבקי שליטה אלו יביאו לשיתוק החברה בתקופה הקרובה.
העליה במחיר המניה בחודשים האחרונים נבעה מרכש ונסיון השגת השליטה של דרהי ולא משיפור בתוצאות הכספיות של הוט.
ההשקעה בתשתיות תגרום, בטווח הקצר, לעליה משמעותית בהוצאות, והעמקת ההפסדים ולכן ההמלצה שלי היא...
מכור
...

אין ניטשת מנויים ,אם הצטרפו 15,000 לשירות הטלפון והאינטרנט שהם מכניסים לא פחות מטלוויזיה אז אין נטישה .

2,000 מנויים בטלוויזיה זה 0.2% זה כלום ,מצד שני הם העלו את המחיר הממוצע של מנוי כבלים ו יותר מ 120 אלף מנויים ל HD .

הקטע הוא שביזבזו מיליונים על תוכן מיותר וטלאנטים ישראלים והשידרוג ל UFI שהוא יתרון

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979

שליחה

משיחות עם אנשים רבים למדי, במשך הזמן, אני מגיע למסקנה שרוב הישראלים פשוט לא מודעים לקיום אופציות אחרות על כבלים או לווין, ופשוט לא מוכנים להתעסק בזה.
לפני עיד"ן, צלחת פרטים נראתה לרבים עימם שוחחתי כמדע בדיוני.
כעת, עם עיד"ן שלא מפורסם כלל, המצב עוד גרוע יותר- לפעמים אני מקבל מבטי ניחום, כאשר אני מציין שאני משתמש רק בממיר של עיד"ן.
לכן לחברות הכבלים והלווין אין מה לחשוש- הישראלי הממוצע ימשיך להתלונן - ולשלם, עוד שנים רבות

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789

שליחה

ה-dtt זה שדרוג לאנשים שקודם צפו באמצעות אנטנה בערוצים 1 - 2. אני לא רואה סיבה למנוי של טלוויזיה רב ערוצית לרדת ברמה. זה נשמע לא רציני להגיד שאנשים שילמו 200 ש"ח בחודש רק בשביל ערוץ 10 ועכשיו כשיש את זה ב - dtt הם יעברו.

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

amir073 כתב:ה-dtt זה שדרוג לאנשים שקודם צפו באמצעות אנטנה בערוצים 1 - 2. אני לא רואה סיבה למנוי של טלוויזיה רב ערוצית לרדת ברמה. זה נשמע לא רציני להגיד שאנשים שילמו 200 ש"ח בחודש רק בשביל ערוץ 10 ועכשיו כשיש את זה ב - dtt הם יעברו.
...
אמיר,
למה זה נשמע לך כל כך מופרך ? למה זה לא רציני?

במקומות רבים אין אנטנה מרכזית על הגג, או שהיא לא תקינה. ייתכן גם שאיכות הקליטה באיזורים מסוימים היתה כל כך גרועה שלא איפשרה קליטת ערוצים 1 ו 2 דרך אנטנה. בנוסף, ערוץ 10 ניתן היה לקליטה עד ה DTT רק דרך לוויין.

אם תאסוף את כל הבעיות שציינתי לעיל, תראה שאנשים רבים שרצו לצפות רק בערוץ 1,2 , או כל אחד שרצה גם את ערוץ 10, היה מחויב להתחבר ליס או להוט, כי לא היתה קיימת אלטרנטיבה אחרת, ולכן גם האילוץ לשלם כ200 שקלים רק על ערוצים 1 2 ו 10.

היום, בעידן ה DTT, ניתן בעלות אפסית להתחבר ולראות את כל הערוצים באיכות העולה על האיכות המשודרת דרך יס והוט (פשוט כי הדחיסה ב DTT טובה יותר מהדחיסה בהוט ויס), כך שאין ירידה ברמה, אלא רק עליה.

תוסיף לזה את האנשים שמאסו בכך שהם משלמים על עשרות ערוצים בלי שהם צופים בהם כלל.

אלטרנטיבה ראויה, אם כי קצת טכנית מדי להרבה מאד אנשים, וזה ניתן לפתרון קל יחסית.

עכשיו אתה רואה את הסיבות?

חן

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

יש כאן כמה נקודות.

בזמנו יצרו איתי קשר מכמה מקורות שונים לקראת מאמר שהיה אמור לצאת בגלובס על נושא הכישלון של ה-DTT (כך זה הוגדר).

לרוע המזל, לאף אחד (אבל אני מתכוון לאף אחד, כולל לרשות השניה) אין שמץ של מושג כמה אנשים רכשו ממירים. היחידים שיודעים את המספרים זה המשווקים וגם הם לא מספרים תוצאות אמיתיות.

רבים רכשו את הממירים, החזירו אותם וכו'. קשה מאוד לדעת מה המספרים האמיתיים (רק הלמ"ס יודע אותם בגלל החיבור עם כל מחלקות היבוא).

חוץ מזה, מישהו בכלל פרסם את ה-DTT? ראיתם פרסומת כלשהי לזה? כלומר, כל הכישלון הזה הוא בעצם תוצר של שני מאמרים בטלויזיה (בערוץ 10 וערוץ 2) ועוד כמה כתבות קטנות בחדשות. בהחלט לא משהו רציני.

ולמה לא מפרסמים? כי חוששים שאם יפרסמו, ירכשו רבים את הממיר ואז יתאכזבו מאיכות הקליטה.

צריך לזכור, השירות לא יצא מ-BETA, יש עדיין בעיות עם ה-EPG ובעיות קשות בקליטה שהפיתרון שלהן יקח זמן. עד שלא יפתרו אותן, עושה רושם שהרשות לא תקח סיכון ולא תפרסם את השירות.

השאלה היא האם תהיה נטישה משמעותית יותר כאשר השירות יפורסם?

קשה מאוד לדעת. לדעתי כמו שרבים ציינו כאן, יש פוטנציאל נטישה גדול מאוד (אנשים כמו ההורים שלי שבקושי רואים טלויזיה ומשלמים לטלויזיה רב ערוצית אלפי שקלים בכל שנה על שירות שהם בפועל לא משתמשים בו). השאלה הגדולה היא האם הם ידעו על השירות. אם יהיה קמפיין פרסומי ממוקד וחזק, זה יפגע מאוד בהוט וביס לדעתי כי כאמור יש פוטנציאל נטישה לשירות כזה.

מצד שני, לדעתי המספרים בפועל יהיו לא מאוד גדולים כי הוט ויס ערוכים לתת תשובות ללקוחות (הקלטה, דברים חינם, מנוי מוזל וכו').

אלמנט נוסף הוא העובדה שלקוחות רבים כלואים בהתחייבות רב שנתית (שלוש שנים חוזה בד"כ). לא כולם יודעים שבמקרים מסויימים הם יכולים לצאת ללא קנס, ופשוט מחכים לסיום החוזה (לעיתים קרובות הם ירכשו עוד שירות כזה במהלך שלוש השנים ויחוייבו לעוד שלוש שנים).

יס והוט למדו לא מעט עם הנושא של HALLMARK ולדעתי הם למדו את לקחם וכאשר ה-DTT יפורסם הם ימנעו מצב כזה של יציאה מחוזה ללא קנס על ידי הצבת ערוצים אלטרנטיביים לכל ערוץ שיסגר ובכך יסגרו את הפרצה.

TalKazmir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה

אני חושב שיש עתיד מאוד גדול לDTT, אך, מ1001 סיבות שונות ומשונות מחליטים כרגע להשאיר את הפרויט בעלטה או פשוט לא להשקיע מספיק על מנת שיכול לחדור למספר רב של בתי-אב.
הפוטנציאל הוא אדיר, האיכות של השידורים גם הם באיכות טובה מאוד, ככה שאין שום סיבה לצאת בהכרזה כזו בשלב זה של הפרויקט.

הדעות באמת חלוקות לגבי האם תהיה נטישה אדירה או גדולה מאוד מהחברות, אך מה שכן בטוח, כיום, בעידן האינטרנט והמחשב, שבו ניתן ביתר קלות לצפות בתכנים אינסופיים בעזרת רשת האינטרנט ובחינם, תוסיף לזה את ערוץ 11,22,10 ויש לך מתוכן מנצח, היא בהחלט תתקים.

לא מספיק אנשים חשופים לשני האלמנטים הללו, אך אני בטוח שבמרוץ הזמן ופיכחותם של האנשים, בהחלט תהיה נטישה.

אני יכול לציין, באופן אישי, שאצלי בבית, הערוץ הנצפה ביותר הוא התוכן של האינטרנט ולאחר מכן ערוץ2.... אחוז הצפיה בערוצי ה'תוכן' הוא נמוך מאוד. :roll:

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

TalKazmir כתב:אני חושב שיש עתיד מאוד גדול לDTT, אך, מ1001 סיבות שונות ומשונות מחליטים כרגע להשאיר את הפרויט בעלטה או פשוט לא להשקיע מספיק על מנת שיכול לחדור למספר רב של בתי-אב.
הפוטנציאל הוא אדיר, האיכות של השידורים גם הם באיכות טובה מאוד, ככה שאין שום סיבה לצאת בהכרזה כזו בשלב זה של הפרויקט.

הדעות באמת חלוקות לגבי האם תהיה נטישה אדירה או גדולה מאוד מהחברות, אך מה שכן בטוח, כיום, בעידן האינטרנט והמחשב, שבו ניתן ביתר קלות לצפות בתכנים אינסופיים בעזרת רשת האינטרנט ובחינם, תוסיף לזה את ערוץ 11,22,10 ויש לך מתוכן מנצח, היא בהחלט תתקים.

לא מספיק אנשים חשופים לשני האלמנטים הללו, אך אני בטוח שבמרוץ הזמן ופיכחותם של האנשים, בהחלט תהיה נטישה.

אני יכול לציין, באופן אישי, שאצלי בבית, הערוץ הנצפה ביותר הוא התוכן של האינטרנט ולאחר מכן ערוץ2.... אחוז הצפיה בערוצי ה'תוכן' הוא נמוך מאוד. :roll:
...
קח לובי מאד מאד חזק של יס והוט בקרב מקבלי ההחלטות, הוסף לכך "פס רחב" מצחיק במחירים מטורפים, הוסף לכך קשיים טכניים ותקלות בשירות החינמי,חוסר ידע וחוסר יכולת לתמוך מצד הרשות השניה במתחברים ל DTT, ומה קיבלת? מוצר עם המון פוטנציאל שלא מתרומם לשום מקום, רק בקרב אלו שיודעים קצת, ומסוגלים לתפעל את העסק בעצמם.

מדוגמא אישית - כדי לודא שיש קליטה אצלי באיזור הייתי להפעיל את ועד הבניין שיזמין טכנאי אנטנות על מנת להכשיר את האנטנה והקומות לקליטה מרכזית, לגשת לחנות מחשבים ולרכוש ממיר, לחבר אותו לבד ולסרוק תחנות לבד, להוריד עדכון קושחה שמתקן בעיות שונות בממי ולהוריד את הסדרות האהובות עלי מהרשת באופן עצמאי.

השווה את זה לפשוט החיבור ליס והוט - מרימים טלפון, ואחרי כמה ימים אתה צופה בטלויזיה בלי שום כאבי ראש, הגדרות ובעיות, עם טכנאי שבא עד הבית ומחבר את הכל. זה אמנם עולה יותר, אבל אנשים מפחדים מבעיות ולכן יהיו מוכנים לשלם יותר.

חן

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

oferlaor,
אני מניח שאתה כבר למדת זאת בעבר והבנת זאת טוב יותר עם מקרה נענע10 ונטוויזן, שבערוצי החדשות והעיתונים לא תמיד האמת היא מורת הדרך.
הרבה אנשים היו רוצים להגדיר את ה DTT ככישלון, כך הם יוכלו לחיות טוב יותר בלילה שהסיוטים יעלמו, אז אני מציע לא להאמין לכל אחד שאומר שזה כשלון כי אתה בעצמך מעיד ומחזק את דברי שלא יודעים בדיוק כמה אנשים רכשו את הציוד.
היום ובעתיד, יס והוט ילחמו בנטישת הלקוחות ואני מקווה שיעשו זאת באמצעים שתארת ולא באמצעות תירוצים כמו: "זה לא עובד", "הממירים מפיצים קרינה", "אנשים התלוננו שהממיר הרס להם את הטלוויזה" (אמיתי לגמרי).
נכון, אנשים עצלנים, אבל גם לעצלנים יש סף, וככל שתעלה החדירה, תעלה גם המודעות (אף אחד לא רוצה לצאת פראייר בישראל, נכון? אז ברגע שהשכן שלו יגיד "כ ברור, אבל אם הבנתי נכון, אתה טוען שגיוס המנויים בטלפון הקוי ובאינטרנט מפצה על אובדן ההכנסה ממנויי הטלוויזיה.
אני מסכים שזה פיצוי אבל כנראה חלקי, החבילה עכשיו מורכבת רק משני אלמנטים ולכן קשה יותר לסבסד שירות אחד ע"י השני. אני מניח שההכנסה הממוצעת ירדה בלפחות 100~120 ש"ח למנוי, וזוהי ירידה משמעותית, מה שכן, הלקוחות נאנסים להתחייב לתקופה ארוכה יותר.
נערך לאחרונה על ידי Nissim ב 06/01/2010 21:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

ד"א - לחברים שקוראים פה - יש היום המון דברים שאתם בעצמכם יכולים לעזור - הפיצו את הקישור למאמרים ו/או שרשורי DTT כאן - למען ייראו וייראו.

SoMe1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה

חכמולוג האנליסט... בלי לפגוע.

קודם כל זאת מדינת החלטורה: שום דבר לא נעשה פה כמו שצריך.
ברגעים אלה ממש יש 0 קליטה בשידורים החינמיים. רשלנות.

מעבר לזה, למה הוא מצפה בדיוק כשיש רק 2 ערוצים לצפיה.
הרי בערוץ 1, 33 והכנסת מי צופה, גימלאים וערבים אולי.

הצרכן רוצה תוכן טוב, לא בלי תוכן בכלל.
אם היה גם ערוץ 24, ערוץ הילדים, ולפחות ספורט5, הרבה מאוד לקוחות היו נפרדים לשלום מיס והוט ומחבקים בחום את השידורים החדשים.
אבל הלובי של חברות הכלבים לא ייתן שנקבל ערוצים שיקרצו לנו.
איזה משפחה עם ילד קטן תתנתק מיס/הוט ותוותר על ערוץ הילדים?
כמה גברים מוכנים לוותר על ערוצי הספורט?

ובל נשכח שלא היה מסע פרסומי לשידור החדש.
מי ששמע עליו זה אנשים צעירים וכאלה שבתחום.
סבתא שלי, ועוד רבים, לא מבינים איך אפשר לצפות בטלויזיה בלי להיות מנוי של יס והוט.
סבא שלי, משלם קרוב ל200 שקל בחודש להוט בשביל לראות את רצועת החדשות בערוצים 1-2 מ-7-7 וחצי עד אחרי "מבט".
כשיהיה פרסום, תהיה נהירה. עד אז, הוט ויס יכולים לישון בשקט.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

SoMe1 כתב:חכמולוג האנליסט... בלי לפגוע.

קודם כל זאת מדינת החלטורה: שום דבר לא נעשה פה כמו שצריך.
ברגעים אלה ממש יש 0 קליטה בשידורים החינמיים. רשלנות.
...
זה ממש לא נכון, יש קליטה בחלקים נרחבים בארץ, עדיין יש מקום לשיפור רב.
SoMe1 כתב: מעבר לזה, למה הוא מצפה בדיוק כשיש רק 2 ערוצים לצפיה.
הרי בערוץ 1, 33 והכנסת מי צופה, גימלאים וערבים אולי.
...
יש עוד הרבה שצופים בערוץ 1, פחות מערוצים 2 ו 10
SoMe1 כתב: אם היה גם ערוץ 24, ערוץ הילדים, ולפחות ספורט5, הרבה מאוד לקוחות היו נפרדים לשלום מיס והוט ומחבקים בחום את השידורים החדשים.
...
בפלטפורמה יש מקום לערוצים ציבוריים, לא פרטיים, לכן אל תבנה על ערוצים כאלו
SoMe1 כתב: אבל הלובי של חברות הכלבים לא ייתן שנקבל ערוצים שיקרצו לנו.
איזה משפחה עם ילד קטן תתנתק מיס/הוט ותוותר על ערוץ הילדים?
כמה גברים מוכנים לוותר על ערוצי הספורט?
...
יש לא מעט, לא חושב שאין תחליף לערוץ הילדים.
SoMe1 כתב: סבתא שלי, ועוד רבים, לא מבינים איך אפשר לצפות בטלויזיה בלי להיות מנוי של יס והוט.
סבא שלי, משלם קרוב ל200 שקל בחודש להוט בשביל לראות את רצועת החדשות בערוצים 1-2 מ-7-7 וחצי עד אחרי "מבט".
...
אז אולי תספר להם שיש אלטרנטיבה, לא חבל לך על הכסף שלהם?

SoMe1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה

...זה ממש לא נכון, יש קליטה בחלקים נרחבים בארץ, עדיין יש מקום לשיפור רב.
...
קלטתי מצוין בחודשיים האחרונים, אבל כנס לפה
http://www.hometheater.co.il/vt102941
תקלה רצינית.
...יש עוד הרבה שצופים בערוץ 1, פחות מערוצים 2 ו 10
...
הרוב לא צופים, על זה יש הסכמה?
...בפלטפורמה יש מקום לערוצים ציבוריים, לא פרטיים, לכן אל תבנה על ערוצים כאלו
...
ספורט 5 וערוץ הילדים יכלו לשנות מתכונת. שהמדינה תשקיע קצת ותיתן להם את החסות שהוט ויס מספקים.
אם הערוצים הלא מסחריים ישארו כמו שהם, אז בעצם מה המדינה חשבה? שתהיה מהפכה עם 3 ערוצים?
ממש פגיעה באינטליגנציה...
...יש לא מעט, לא חושב שאין תחליף לערוץ הילדים.
...
לדעתי (ואין לי ילדים) אין ערוץ שמהווה תחליף לערוץ הילדים.
יש "הופ" לצוציקים, וערוץ הילדים למי שיודע כבר 1+1, ואיך להכין סנדוויץ' לבד.
...אז אולי תספר להם שיש אלטרנטיבה, לא חבל לך על הכסף שלהם?
...
קשה להם כל השינויים האלה בטכנולוגיה.
לוקח להם זמן עד שהם קולטים איך להפעיל כל דבר.
מה גם שעם הבעיות הקטנות שיש עדיין,
הם רק יצטערו.
כסף לא חסר להם ברוך השם, אבל הם דוגמא לאנשים שמשלמים הון בשביל טיפה קטנה.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”