מה עדיף רסיבר 1610 או 1909
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
לפני שאתה ממהר להגיב תבדוק את עצמך שוב ותעשה שיעורי בית .ה1909 לא תומך בפורמטי אודיו החדשים ולדעתי לא רלוונטי כיום בתחום רסיברי הכניסה....
הפורמטים החדשים הרלוונטים הינם Dolby THD ו DTS HD MASTER .שניהם נתמכים דרך כניסות HDMI
הפורמט החדש שפחות רלוונטי הוא Dolby PL2z שרק לאחרונה מתחיל להיות נפוץ יותר ברסיברים מיצרנים שונים וחלקם אפילו לא מכלילים אותו מראש בידיעה שהפורמט לא כזה מלהיב.
ה 1610 תומך בכולם כולל החדש ויתרון נוסף הינו MCH Audio דרך כניסות HDMI מה שלא היה קיים באף דגם פתיחה אצל אף יצרן אחר .
2 הרסיברים האלה על הפנים, אישית אני לא מתקרב לרסיברים הזולים של דנון, סאונד יבש וחסר נפח....
עניין של טעם אישי ידידי , עובדתית ה 1909 הוכתר כבחירת העורכים לרסיבר הטוב ביותר בקטגוריה .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
Analizer כתב:לפני שאתה ממהר להגיב תבדוק את עצמך שוב ותעשה שיעורי בית .ה1909 לא תומך בפורמטי אודיו החדשים ולדעתי לא רלוונטי כיום בתחום רסיברי הכניסה....
הפורמטים החדשים הרלוונטים הינם Dolby THD ו DTS HD MASTER .שניהם נתמכים דרך כניסות HDMI
הפורמט החדש שפחות רלוונטי הוא Dolby PL2z שרק לאחרונה מתחיל להיות נפוץ יותר ברסיברים מיצרנים שונים וחלקם אפילו לא מכלילים אותו מראש בידיעה שהפורמט לא כזה מלהיב.
ה 1610 תומך בכולם כולל החדש ויתרון נוסף הינו MCH Audio דרך כניסות HDMI מה שלא היה קיים באף דגם פתיחה אצל אף יצרן אחר .2 הרסיברים האלה על הפנים, אישית אני לא מתקרב לרסיברים הזולים של דנון, סאונד יבש וחסר נפח....
עניין של טעם אישי ידידי , עובדתית ה 1909 הוכתר כבחירת העורכים לרסיבר הטוב ביותר בקטגוריה ....
גם אקוסטיק אנרגי (סידרת הEVO) הוכתר כבחירת העורכים בWHAT HI FI , מאז ששמעתי אותו הפסקתי להתייחס לכל מיני פירסומים. איך בכלל נתנו לו כוכב אחד? סאונד כזה גרוע לא שמעתי בחיים שלי. לגבי הטעם אני מסכים איתך, אישית שאני שומע את הסאונד של דנון אני מקבל פריחה
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
יפה , ולכן אמרתי עניין של טעם נטו אין אמת אחת אבסולוטית . ישנם אנשים שאוהבים את אופי הסאונד "הבהיר" לקצב ה "אומצה אומצה" ....מאז ששמעתי אותו הפסקתי להתייחס לכל מיני פירסומים. איך בכלל נתנו לו כוכב אחד?...
סאונד טוב לא מחפה על shit music !