pw8 - למה בעצם?
אחרי שהמלצתם על 42pw8 ועקב חוסר תקציב מצידי
מצאתי את ה-37pw8
ואש קראתי את המפרט שלו וראיתי שבנוגע לפרמטרים שאני מכירה הנתונים שלו פחות מרשימים מטלוויזיות אחרות לדוגמא:
ניגודיות 1:4,000
רזולוציה: 480X852
מה בנוגע עוצמת הארה
בטלוויזות טובות אחרות ראיתי פרמטרים:
יחס קונטרסט: 1:10,000
עוצמת הארה: 1500cd/m²
האמת שאני לא כל כך מתמצאת בנושא, אבל רציתי לדעת למה ה-pw8 כל כך מומלצת ? על איזה פרמטרים אני צריכה להסתכל?
ואם אפשר, אשמח גם הסבר על החיבורים. קראתי בהודעות קודמות ודי הסתבכתי
אני אשמח אם מישהו יעשה לי סדר
מצאתי את ה-37pw8
ואש קראתי את המפרט שלו וראיתי שבנוגע לפרמטרים שאני מכירה הנתונים שלו פחות מרשימים מטלוויזיות אחרות לדוגמא:
ניגודיות 1:4,000
רזולוציה: 480X852
מה בנוגע עוצמת הארה
בטלוויזות טובות אחרות ראיתי פרמטרים:
יחס קונטרסט: 1:10,000
עוצמת הארה: 1500cd/m²
האמת שאני לא כל כך מתמצאת בנושא, אבל רציתי לדעת למה ה-pw8 כל כך מומלצת ? על איזה פרמטרים אני צריכה להסתכל?
ואם אפשר, אשמח גם הסבר על החיבורים. קראתי בהודעות קודמות ודי הסתבכתי
אני אשמח אם מישהו יעשה לי סדר
ליאת
חשוב לדעת שהנתונים על הנייר חשובים אך צורך לייחס להם חשיבות יתר מאחר ורוב הפלזמות כיום הם בעלות אותם נתונים ולכן יש דברים חשובים שאינם נרשמים על הנייר שאותם רואים רק כאשר צופים בפלזמה כגון איכות מעבד התמונה, איזון הצבעים ועוד.
לגבי עניין המיגודיות אז כיום יש סוגי פנלים האחד מסוג ה 1:3000-4000 וסוג ה 1:10000 .
אמנם ב 1:10000 יש שחורים יפים אך יש להם בעיה ברמת האפור לעומת זאת ב 1:3000-4000 יש איזון טוב מאוד ( שוב תלוי בחברה ) בין השחורים לאפור.
לגבי הרמקולים של ה PW8 לא הבנתי את רוצה מקוריים או לא ?
חשוב לדעת שהנתונים על הנייר חשובים אך צורך לייחס להם חשיבות יתר מאחר ורוב הפלזמות כיום הם בעלות אותם נתונים ולכן יש דברים חשובים שאינם נרשמים על הנייר שאותם רואים רק כאשר צופים בפלזמה כגון איכות מעבד התמונה, איזון הצבעים ועוד.
לגבי עניין המיגודיות אז כיום יש סוגי פנלים האחד מסוג ה 1:3000-4000 וסוג ה 1:10000 .
אמנם ב 1:10000 יש שחורים יפים אך יש להם בעיה ברמת האפור לעומת זאת ב 1:3000-4000 יש איזון טוב מאוד ( שוב תלוי בחברה ) בין השחורים לאפור.
לגבי הרמקולים של ה PW8 לא הבנתי את רוצה מקוריים או לא ?
רמקולים טובים וזולים
1. אז בעצם 4000 לפעמים יותר טוב מ-10000?
2. מה בנוגע לעוצת הארה?
3. אתה יכול להסביר לי בבקשה על סוגי החיבורים
2 סלוטים / SCART / HDMI / הצפנה....
זה חלק מהמושגים שקראתי בהודעות קודמות
אני אשמח לקצת סדר
השימוש העיקרי הוא להוט דיגיטלי ו-dvd לפעמים
איזה חיבורים אני צריכה?
4. איך הדגם הנ"ל מול Philips 42PF7320 ? האם שווה להשקיע עוד קצת? (מגיע עם רמקולים)
2. מה בנוגע לעוצת הארה?
3. אתה יכול להסביר לי בבקשה על סוגי החיבורים
2 סלוטים / SCART / HDMI / הצפנה....
זה חלק מהמושגים שקראתי בהודעות קודמות
אני אשמח לקצת סדר
השימוש העיקרי הוא להוט דיגיטלי ו-dvd לפעמים
איזה חיבורים אני צריכה?
4. איך הדגם הנ"ל מול Philips 42PF7320 ? האם שווה להשקיע עוד קצת? (מגיע עם רמקולים)
1. הפנלים של 1:4000 נראים יותר טוב ויותר מאוזנים.
2. רוב הפלזמות עם אותה עוצמת הארה כך שכל מה שמעל 1000cd/m² זה בסדר.
3. לגבי כל סוגי החיבורים תעשי חיפוש דרך מילון מונחי אודיו\וידאו יש שם הסברים ברורים ודרך אגב סלוט זה לא חיבור אלא המקום שעליו יושב החיבור.
לגבי החיבורים של HOT אז זה תלוי במסך שתקני ובממיר שיש לך.
4.דגם קצת ישן כדאי ללכת מסכים מהדור החדש.
2. רוב הפלזמות עם אותה עוצמת הארה כך שכל מה שמעל 1000cd/m² זה בסדר.
3. לגבי כל סוגי החיבורים תעשי חיפוש דרך מילון מונחי אודיו\וידאו יש שם הסברים ברורים ודרך אגב סלוט זה לא חיבור אלא המקום שעליו יושב החיבור.
לגבי החיבורים של HOT אז זה תלוי במסך שתקני ובממיר שיש לך.
4.דגם קצת ישן כדאי ללכת מסכים מהדור החדש.