חושב לעבור מיס להוט - פרטי המבצע שקיבלתי בהוט, יש משהו טוב יותר?
שלום לכולם,
התקשרתי להוט היום וקיבלתי את המבצע הבא כלקוח חדש שלהם:
218 שח לחודש בהתחייבות לשלוש שנים ולמחיר
חבילת TOP (כל הערוצים ללא ערוצי הפרימיום)
התקנה חינם
2 ממירי HD
1 ממיר מג'יק
VOD חינם לחצי שנה
(ללא ממיר המג'יק, 194 שח)
מה דעתכם על המבצע? יש יותר זול מזה?
בעקרון אני ביס היום עם ממיר יס מקס אחד וממיר רגיל אחד, חבילת TOP ורוצה לשדרג ליס מקס HD
אני משלם 234 לחודש והציעו לי מבצע של 249 לחודש כדי להחליף את המקס במקס HD פלוס 159 שח התקנה
אני אשמח להשאר ביס אבל השאלה האם ניתן לקבל משהו דומה למחיר של הוט ולשדרג ליס מקס HD?
אשמח לעזרתכם המהירה!
תודה ויום טוב, יניב
התקשרתי להוט היום וקיבלתי את המבצע הבא כלקוח חדש שלהם:
218 שח לחודש בהתחייבות לשלוש שנים ולמחיר
חבילת TOP (כל הערוצים ללא ערוצי הפרימיום)
התקנה חינם
2 ממירי HD
1 ממיר מג'יק
VOD חינם לחצי שנה
(ללא ממיר המג'יק, 194 שח)
מה דעתכם על המבצע? יש יותר זול מזה?
בעקרון אני ביס היום עם ממיר יס מקס אחד וממיר רגיל אחד, חבילת TOP ורוצה לשדרג ליס מקס HD
אני משלם 234 לחודש והציעו לי מבצע של 249 לחודש כדי להחליף את המקס במקס HD פלוס 159 שח התקנה
אני אשמח להשאר ביס אבל השאלה האם ניתן לקבל משהו דומה למחיר של הוט ולשדרג ליס מקס HD?
אשמח לעזרתכם המהירה!
תודה ויום טוב, יניב
אם כבר עברת להוט תברר כמה יעלה לך להתחבר לאינטרנט ,אני מוסיף 10 שקלים בתוך טריפל עבור 2.5 מגה .
לדעתי השאלה היא לא 20 ש"ח לפה או לשם ,השאלה מה אתה לראות ולמה אתה מתחבר .
אני כצופה ערוץ ביפ ,לא יכול לעזוב את הוט ואני מניח שמי שצופה ביס דווקא מסתדר בלי.
לדעתי השאלה היא לא 20 ש"ח לפה או לשם ,השאלה מה אתה לראות ולמה אתה מתחבר .
אני כצופה ערוץ ביפ ,לא יכול לעזוב את הוט ואני מניח שמי שצופה ביס דווקא מסתדר בלי.
תודה על הטיפ! אני אבדוק לגבי התשתית אצל בזק, אם אני לא מחויב.
מבחינת התכנים אפשר לומר שלכל חברה יתרונות וחסרונות ולכן השורה התחתונה היא העלות של חבילות זהות וממירים:
ההפרש הוא כרגע 30 שח לחודש X 36 חודשים = 1080 שח.... זה סכום נאה אני חושב, פלוס 159 שח התקנה ביס...
אשמח לשמוע אם מישהו קיבל מבצע טוב יותר ביס כדי שאוכל להשאר
מבחינת התכנים אפשר לומר שלכל חברה יתרונות וחסרונות ולכן השורה התחתונה היא העלות של חבילות זהות וממירים:
ההפרש הוא כרגע 30 שח לחודש X 36 חודשים = 1080 שח.... זה סכום נאה אני חושב, פלוס 159 שח התקנה ביס...
אשמח לשמוע אם מישהו קיבל מבצע טוב יותר ביס כדי שאוכל להשאר
בכל מקרה אני כבר מחויב ביס לעוד שנתיים בערך בגלל היס מקס שיש לי.. כרגע מנצל את עניין הולמרק כדי לשפר פוזיציה 
חשוב לי לדעת מה החבילה שיש ליס להציע כדי שאני אוכל לנקוב בנתונים מול מציג השירות
אם משהו מכיר סוכן טוב של יס, זה גם יהיה לי לעזר.
תודה!
חשוב לי לדעת מה החבילה שיש ליס להציע כדי שאני אוכל לנקוב בנתונים מול מציג השירות
אם משהו מכיר סוכן טוב של יס, זה גם יהיה לי לעזר.
תודה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מדהים
תשים לב שאם חשוב לך ספורט בHD - אז ביס - צריך להוסיף תשלום בשביל לקבל את ה5HD...
תשים לב שאם חשוב לך ספורט בHD - אז ביס - צריך להוסיף תשלום בשביל לקבל את ה5HD...
- Maayanki
- כתבת אתר

- תגובות: 484
- שם מלא: מעין קמחי
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
שים לב שמהוט אי אפשר להתנתק לעולם. הם מעבירים אותך 7 מדורי גיהינום בדרך לניתוק... שתדע מראש
(גילוי נאות - עוד לא ניסיתי להתנתק מיס, אז בהחלט יכול להיות שהם גרועים באותה מידה בנושא הזה).
(גילוי נאות - עוד לא ניסיתי להתנתק מיס, אז בהחלט יכול להיות שהם גרועים באותה מידה בנושא הזה).
תחשוב מנכ"ל, תהיה מנכ"ל.
המלצה אישית,חשוב לגבות את כל מה שמובטח,במסמך רשמי חתום או שיחה מוקלטת
הם אלופים בלהתכחש לעסקאות אחר כך...הסוכן לא היה יכול להבטיח דבר כזה....איו סיכוי שזה מה שהובטח....הוא/היא כבר לא עובדת פה יותר...בלה בלה בלה.....הם אלופים בזה
כל מי שרץ להתחייב ל-3 שנים הבאות,הפעם תהיו בטוחים שאין שחרור מוקדם
,ואת הנזק של HALLMARK תהיו רגעוים יחזירו מהר מאוד בדרך של חיסכון בעלויות...אלא מה
הוט כבר הודיעה (לא סתם התפטרה סמנכ"לית התוכן שלהם) שהם הולכים לצמצם רכישת תוכן,אז בהצלחה למחזור תוכן לכל לקוחות הוט,ויס ילכו באותה דרך....רק נקווה שמשבוע הבאה יחסכו מאיתנו את כל השירשורים למניהם על (חוסר) שרות וזילזול בלקוחות,מצד החברות האלו,הפעם תוכלו להאשים רק את אצמכם,כי יודעתם למה ניכנסתם,ועם מי בהתחייבות כל כך ארוכה בעיידן כל כך דינמי....והרגולטור לא יהיה שם...ניראה לי שהוא בעצמו נדהם מהעוצמה של ההחלטה שלו....החברות בכלל היו בהלם
הם אלופים בלהתכחש לעסקאות אחר כך...הסוכן לא היה יכול להבטיח דבר כזה....איו סיכוי שזה מה שהובטח....הוא/היא כבר לא עובדת פה יותר...בלה בלה בלה.....הם אלופים בזה
כל מי שרץ להתחייב ל-3 שנים הבאות,הפעם תהיו בטוחים שאין שחרור מוקדם
הוט כבר הודיעה (לא סתם התפטרה סמנכ"לית התוכן שלהם) שהם הולכים לצמצם רכישת תוכן,אז בהצלחה למחזור תוכן לכל לקוחות הוט,ויס ילכו באותה דרך....רק נקווה שמשבוע הבאה יחסכו מאיתנו את כל השירשורים למניהם על (חוסר) שרות וזילזול בלקוחות,מצד החברות האלו,הפעם תוכלו להאשים רק את אצמכם,כי יודעתם למה ניכנסתם,ועם מי בהתחייבות כל כך ארוכה בעיידן כל כך דינמי....והרגולטור לא יהיה שם...ניראה לי שהוא בעצמו נדהם מהעוצמה של ההחלטה שלו....החברות בכלל היו בהלם
אז מה אתה מציע לעשות? אפשר להתחייב לפחות?
אני מוריד סרטים וסדרות פה ושם ברשת ורואה בסלון - יש לי מחשב מחובר בחדר אחורי דרך הקיר עם כבל HDMI ומקלדת Bluetooth לוג'יטק.
אבל עדיין זה נח שיש ערוצי סרטים וסדרות שקל לראות ולהקליט.... חשבתי אולי לעבור ל DDT ולקנות ממיר מקליט, לא מכיר עדיין מספיק את התחום.
בקיצור מה אתם ממליצים?
אני מוריד סרטים וסדרות פה ושם ברשת ורואה בסלון - יש לי מחשב מחובר בחדר אחורי דרך הקיר עם כבל HDMI ומקלדת Bluetooth לוג'יטק.
אבל עדיין זה נח שיש ערוצי סרטים וסדרות שקל לראות ולהקליט.... חשבתי אולי לעבור ל DDT ולקנות ממיר מקליט, לא מכיר עדיין מספיק את התחום.
בקיצור מה אתם ממליצים?
לא תוכל להגיד שלא אמרנויניב_ט כתב:דרך אגב, עכשיו קיבלתי את ההסכם ושוחחתי עם נציג המכירות... מסתבר שהמחיר כולל רק את ערוץ מדע וטבע וסרטים ב-HD
לחבילת כל ערוצי ה-HD צריך להוסיף 40 שח![]()
תחמנים...
אני פרשתי עם חבילת TOP ב-259 ש"ח הכולל 4 ממירים (3X3100S + YES MAXHD),לא כולל פרמיום ולא 5HD,תודות לטיפשות שלהם שלא היו מוכנים לעלות ערוץ אחר במקום HALLMARK,אני חושב שלא יהיה עוד הזדמנות כזאת,ולעולם לא אהיה מוכן להתחייב ל-3 שנים לשום חברה...היה לי עוד 27 חודשים התחייבות,פשוט נימאס לי המיחזור מטורף+איכות שידור "בית שימוש" לרוב + החלפות ערוצים ללא סוף + מחשיכים לי ערוצים (RTL הגרמני בזמן שידור F1...אולי אני לא מעוניין בפרשנים האהבלים המקומיים,ואיכות שידור ירודה,הלו אולי אני רוצה כתבות ואיכות שידור נורמלי,הרי זה ערוץ פתוח
)...בקיצור,שלום ולא להתראות YES...WE SAY NO MORE...הילדים בסדר,וגם האשה,אנחנו פשוט אוהבים לקטר ולא לעשות שינויים,ונכון להיום יש פתרונות מושלמים...ולא ניראה לי שאתגעגע לשרות המהולל של החברות האלו (לפני הייתי גם בהוט).
בהצלחה לכל המתחייבים החדשים
בהצלחה לכל המתחייבים החדשים