שלום לכולם
התקשרתי להוט על מנת לבקש לנתק את המנוי שלי.
הועברתי למוקד ניתוקים, ושם העלתה בפניי הנציגה פרט מידע שאני מניח שהונחו להעביר ללקוחות הרוצים לנתק - לטענתה היה פרסום בעיתונות לגבי אפשרות לכך שהממירים הדיגיטליים פולטים קרינה גבוהה. בנוסף, טענה שהתפרסמו מקרים שבהם הממירים פשוט הסבו נזק לטלוויזיה.
מישהו מכם כבר שמע מהם דבר כזה? האם נתקלתם מתישהו בטענות כאלה בעיתונות? עשיתי חיפוש קצר ולא נתקלתי בשום איזכור כזה בעיתונות.
בנוסף, במידה ואני רוצה לרכוש ממיר - ןאינני בטוח שהקליטה בביתי תהיה טובה (גר בצפון ת"א) - האם עליי פשוט לקנות ממיר ולקוות לטוב? האם חנויות נוהגות לאפשר החזר מוצר במידה והקליטה לא טובה?
תודה
טקטיקה חדשה של הכבלים + שאלה (DTT)
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
למיטב זכרוני, קרה מקרה, בו יבואן כלשהו של ממירים הכניס לארץ ממירים שלא עברו את הבדיקות של מכון התקנים. הממירים נכשלו בבדיקות הקרינה, ואמורים היו לחזור לארץ המקור. מסיבות שאינן ברורות, הממירים הללו יצאו החוצה לשווק במקום לחזור ליצרן. מדובר היה במספר קטן של ממירים, וכשהתגלתה הבעיה, נאספו הממירים מהלקוחות ומנקודות המכירה.ehh כתב:שלום לכולם
התקשרתי להוט על מנת לבקש לנתק את המנוי שלי.
הועברתי למוקד ניתוקים, ושם העלתה בפניי הנציגה פרט מידע שאני מניח שהונחו להעביר ללקוחות הרוצים לנתק - לטענתה היה פרסום בעיתונות לגבי אפשרות לכך שהממירים הדיגיטליים פולטים קרינה גבוהה. בנוסף, טענה שהתפרסמו מקרים שבהם הממירים פשוט הסבו נזק לטלוויזיה.
מישהו מכם כבר שמע מהם דבר כזה? האם נתקלתם מתישהו בטענות כאלה בעיתונות? עשיתי חיפוש קצר ולא נתקלתי בשום איזכור כזה בעיתונות.
בנוסף, במידה ואני רוצה לרכוש ממיר - ןאינני בטוח שהקליטה בביתי תהיה טובה (גר בצפון ת"א) - האם עליי פשוט לקנות ממיר ולקוות לטוב? האם חנויות נוהגות לאפשר החזר מוצר במידה והקליטה לא טובה?
תודה...
אני רוצה להאמין, שהיבואנים בארץ לא עושים תרגילים כאלה. אני רוצה להאמין שהאכיפה במדינת ישראל, ומכון התקנים דואגים לכך שאכן כל מוצר חשמלי יעמוד בתקנים המחמירים ולא יהווה סכנה לציבור.
באותה נשימה, ייתכנו גם מקרים שלהוט ויס יהיו ממירים שייכשלו בבדיקות של מכון התקנים ויהוו סכנה לציבור. לא בהכרח שממירים אלה יגיעו לשוק, אבל אי אפשר לדעת.
חן
לא בטוח שמדובר בממירים קרקעיים, יתכן והמדובר בממירים לוויניים.
בכל מקרה- אתה לא שם את האשכים או את העיניים שלך על המקלט (אני מאוד מקווה בכל אופן), והמרחק לפחות 30 ס"מ או יותר, או שהממיר בכלל מוחבא היכנשהו, רק עם חריר ל- IR.
נזק לטלויזיה ? נשמע כבדיחה.
אגב, אתה גם יכול לבדוק ממיר לוויני פרטי- בהתקנה לא יקרה יחסית תוכל לקבל את עמוס וניילסאט, עם לא מעט ערוצים באנגלית.
יהיה לך גם מבחר רחב של ממירים וערוצים, ותוכל להוסיף לווינים בעתיד.
בכל מקרה- אתה לא שם את האשכים או את העיניים שלך על המקלט (אני מאוד מקווה בכל אופן), והמרחק לפחות 30 ס"מ או יותר, או שהממיר בכלל מוחבא היכנשהו, רק עם חריר ל- IR.
נזק לטלויזיה ? נשמע כבדיחה.
אגב, אתה גם יכול לבדוק ממיר לוויני פרטי- בהתקנה לא יקרה יחסית תוכל לקבל את עמוס וניילסאט, עם לא מעט ערוצים באנגלית.
יהיה לך גם מבחר רחב של ממירים וערוצים, ותוכל להוסיף לווינים בעתיד.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אכן הממירים האלו יכולים לגרום נזק בלתי הפיך לטלויזה אם תנסה לדחוף את הכבל לחיבור הלא מתאים בטלויזה (בכל הכוח*) הוכח גם נזק בריאותי אם תזרוק או תפיל אותם בחוזקה על כף הרגל ...