שדרוג לפטיפון שלי
כבר כמה וכמה חודשים (את האמת מאז שרכשתי את הרציני הראשון שלי ..) כבר רציתי להחליפו למשהו טוב בהרבה ...לא הייתי שלם עם הרכישה .
אפתח את הפוסט בהערה :
עכשיו אני מבין למה כל כותבי הכתבות במגזיני HIFI תמיד כותבים שפטיפון עולה בסאונד על CDP !
לפי חודש וחצי עברתי לדירה גדולה יותר בחיפה מהמרכז והסט אפ שלי הונח לאחר כבוד בחזית אורכית של הסלון שלי .
הטורנס (חדש) ישן שלי כבר לא נראה במיטבו מל הסט אפ הנוצץ שלי ואת האמת שגם דיי התאכזבתי מהסאונד שלו אצלי במערכת ...במעמדה החדש ...
הוא היה דיי עמום לא נקי והעיצוב שלו ממש לא התאים לי בכל מקרה ...אבל לא בגלל זה מחליפים אלא אם כן הרעיון הוא עיצובי מלחתחילה .
כסף הרבה לא היה לי אבל ידעתי שאם אעשה צעד נבון אוכל להשתרג כלפי מעלה בכמה רמות .
בשלב זה אני רוצה להגיד תודה רבה לאייל פור שהיה "סוחר" ישר הגון עמד בלחצים שלי בשטויות רבות שאלות אין ספור והתכתבויות מיליים אין סופיות גם כן .
המחיר+ השירות +ההסברים על כל דבר שרציתי לדעת היו במקום עם המון ידע והמון בטחון שהשרה גם בטחון עלי ועל בחירתי הסופית .
אז ללא שום התעכבויות נוספות אוכל לחשוף את הרכישה .
אתמול בשעות אחהצ הגעתי לתל אביב כדי לקחת את הפטיפון החדש שלי מבית PRO-JECT
הדגם הוא מסידרת ה RPM של פרוג'קט שהיא הסידרה הגבוהה שלהם .
לסדרה היו 3 דגמים שהם ה RPM 4 ,6 ,9 כאשר ה 9 הוא הטוב ביותר והיקר ביותר מבין כולם ...
בעקרון יש להם עוד כמה פטיפונים יקרים וטובים שביניהם נמצא ה פרספקטיב וה 6.9 שהוא פטיפון סספנשיין של פרוג'קט .
ב2005 פרוג'קט החליפו את דגם ה RPM 4 לדגם חדש יותר משודרג יותר ויפה יותר שנקרא RPM 5
הפטיפון שודרג בכך שפרו ג'קט בנו לו פלינת' שונה מה 4 ...דמוי "דמעה" ממש כמו של ה 9
פלטה כבדה במיוחד מ MDF בשילוב עם חומרים שונים ממתכת טפלון ובראס ...
הזרוע שודרגה מ PROJECT 9 ל PROJECT 9C האות C מתייחסת לטיוב מקרבון פייבר
זוהי הזרוע היקרה ביותר של פרוג'קט שאפשר למצוא אותה ב RPM 9
אפילו מתכנני ובעלי חברת נוטיגהם כיום ממליצים לשים על הפטיפונים היותר זולים שלהם במקום ה RB250 וה 300 האגדיים של REGA את הזרוע הזאת .
פרטים נוספיים , איך הוא נשמע וכו תוכלו לקרוא בכתבה שאכין בתום חודש האזנה רצופה בביתי . כאן באתר .
הראש לבסוף שרכשתי עם הפטיפון הוא GRADO PRESTIGE RED (110$ׁ
לאחר יומיים של האזנה אני יכול להגיד שאין בעיות HUM עד כמה שאני יכול להבין ולשמוע .
יש אמנם HUM דיי חלש כאשר אני מעביר את הזרוע(ראש) ממש קרוב למרכז הפלטה ווליום הפרא שלי נמצא מעל החצי (רק להבהרה אם אני רוצה לשמוע ממש ממש ממש חזק אצלי, אני לא עובר את שעה 10 בכפתור הווליום ) כך שאיני יודע האם זה קיים בכל ראש או שזה הראש של גראדו קולט את מנוע הפטיפון .
בכל מקרה זה בשום אופן לא מפריע בשום מצב להאזנה שקטה וטובה .
GRADO DANCE בינתיים לא נתקלתי נחייה ונראה במשך החודש הקרוב .
שוב תודה לאייל על העסקה המוצלחת המחיר והיושר !
אביעד
תמונות איך אפשר בלי ??!