עזרה עם התוכנה של שלטי הרמוני

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה ללחוץ על לחצן POWER ולסגור את הטלויזיה והממיר ביחד עשיתי את זה פעם אחת אבל עכשיו אני לא מוצא את האפשרות הזאת משהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה?

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #2 

א. למה לכבות את הממיר?
ב.אם אני זוכר נכון יש הגדרה לכל מכשיר האם יש לכבות אותו או לא בכל activity

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3 

זה דו שלבי.

בשלב הראשון אתה ניגש ל Devices ובודק ב Settings של כל Device מה ההגדרות ב Adjust Power Setting. בעקרון זה צריך להיות במצב של I want to turn off this device when it's not in use.

בשלב השני אתה בודק את ה Settings של כל Activity ובודק מה מוגדר ב Change Options בחלק של Turn Off unused devices שצריך להיות במצב Turn Off.

אם הכל תקין אז לחיצה על Power בשלט משגרת Activity שכל תפקידו לכבות את כל המכשירים. אם מכשיר אחד לא נכבה אז זה כנראה בגלל שנשלחת אליו פקודה לא נכונה, או שבטעות נשלח פקודת כיבוי/הדלקה פעמיים. את זה אפשר לפתור ב Troubleshoot של ה Device שלא נכבה.

שאלות נוספות יש להפנות לפורום שליטה, בקרה ובית חכם בבקשה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

Catskinner כתב:זה דו שלבי.

בשלב הראשון אתה ניגש ל Devices ובודק ב Settings של כל Device מה ההגדרות ב Adjust Power Setting. בעקרון זה צריך להיות במצב של I want to turn off this device when it's not in use.

בשלב השני אתה בודק את ה Settings של כל Activity ובודק מה מוגדר ב Change Options בחלק של Turn Off unused devices שצריך להיות במצב Turn Off.

אם הכל תקין אז לחיצה על Power בשלט משגרת Activity שכל תפקידו לכבות את כל המכשירים. אם מכשיר אחד לא נכבה אז זה כנראה בגלל שנשלחת אליו פקודה לא נכונה, או שבטעות נשלח פקודת כיבוי/הדלקה פעמיים. את זה אפשר לפתור ב Troubleshoot של ה Device שלא נכבה.

שאלות נוספות יש להפנות לפורום שליטה, בקרה ובית חכם בבקשה.
...
אין בעיה, ההודעות הבאות שלי יהיו בשליטה,בקרה ובית חכם.
תודה רבה עזרת לי מאוד !

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #5 

העברתי עבורך את השרשור הזה לפורום בית חכם. אתה יכול להמשיך לשאול באותו שרשור.
בהצלחה! (Y)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”