עזרה עם התוכנה של שלטי הרמוני
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
א. למה לכבות את הממיר?
ב.אם אני זוכר נכון יש הגדרה לכל מכשיר האם יש לכבות אותו או לא בכל activity
ב.אם אני זוכר נכון יש הגדרה לכל מכשיר האם יש לכבות אותו או לא בכל activity
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה דו שלבי.
בשלב הראשון אתה ניגש ל Devices ובודק ב Settings של כל Device מה ההגדרות ב Adjust Power Setting. בעקרון זה צריך להיות במצב של I want to turn off this device when it's not in use.
בשלב השני אתה בודק את ה Settings של כל Activity ובודק מה מוגדר ב Change Options בחלק של Turn Off unused devices שצריך להיות במצב Turn Off.
אם הכל תקין אז לחיצה על Power בשלט משגרת Activity שכל תפקידו לכבות את כל המכשירים. אם מכשיר אחד לא נכבה אז זה כנראה בגלל שנשלחת אליו פקודה לא נכונה, או שבטעות נשלח פקודת כיבוי/הדלקה פעמיים. את זה אפשר לפתור ב Troubleshoot של ה Device שלא נכבה.
שאלות נוספות יש להפנות לפורום שליטה, בקרה ובית חכם בבקשה.
בשלב הראשון אתה ניגש ל Devices ובודק ב Settings של כל Device מה ההגדרות ב Adjust Power Setting. בעקרון זה צריך להיות במצב של I want to turn off this device when it's not in use.
בשלב השני אתה בודק את ה Settings של כל Activity ובודק מה מוגדר ב Change Options בחלק של Turn Off unused devices שצריך להיות במצב Turn Off.
אם הכל תקין אז לחיצה על Power בשלט משגרת Activity שכל תפקידו לכבות את כל המכשירים. אם מכשיר אחד לא נכבה אז זה כנראה בגלל שנשלחת אליו פקודה לא נכונה, או שבטעות נשלח פקודת כיבוי/הדלקה פעמיים. את זה אפשר לפתור ב Troubleshoot של ה Device שלא נכבה.
שאלות נוספות יש להפנות לפורום שליטה, בקרה ובית חכם בבקשה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אין בעיה, ההודעות הבאות שלי יהיו בשליטה,בקרה ובית חכם.Catskinner כתב:זה דו שלבי.
שאלות נוספות יש להפנות לפורום שליטה, בקרה ובית חכם בבקשה....
תודה רבה עזרת לי מאוד !
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
העברתי עבורך את השרשור הזה לפורום בית חכם. אתה יכול להמשיך לשאול באותו שרשור.
בהצלחה!
בהצלחה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"