האם ניתן להשכיב את ה- XSTREAMER ?
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
אצלי הוא שוכב...
אני מניח שזה לא מצב אופטימלי במיוחד אם יש לך HDD בתוכו (אצלי אין,אני משתמש בחיצוני)
הוא מתחמם קצת יותר אבל אם יקרה לו משהו יש אחריות
הוא מתחמם קצת יותר אבל אם יקרה לו משהו יש אחריות
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
מכיר את הבעיה...
זה קורה לעיתים כאשר אני מנסה להשמיע תחנות רדיו אינטרנט "ריקות" (גם עד שהחיבור לתחנה "מגלה" שהיא לא פעילה לוקח המון זמן אצלי) אז ה-XT מתנתק מהחיבור האלחוטי.
פיתרון שמצאתי ועובד אצלי ברוב הפעמים פשוט יצרתי עוד CONNECTION לאותה הרשת האלחוטית שלי ב-XT ואם החיבור מתנתק אני פשוט עובר לשני ולמרות שזה בדיוק אותו ה-CONNECTION הוא ברוב המקרים מתחבר מחדש.
פיתרון שמצאתי ועובד אצלי ברוב הפעמים פשוט יצרתי עוד CONNECTION לאותה הרשת האלחוטית שלי ב-XT ואם החיבור מתנתק אני פשוט עובר לשני ולמרות שזה בדיוק אותו ה-CONNECTION הוא ברוב המקרים מתחבר מחדש.
השכבת X
לא צריכה להיות שום בעיה להשכיב את האקסטרימר, גם אם יש בתוכו HDD מקומי, אחרי הכל במצב שכיבה (כשיש דיסק בפנים) הוא המצב הטבעי שבו נמצא כל מחשב נייד.
מה שחשוב הוא לשמור מרווח לאוורור ולא לכסות את פתח המאוורר שלו.
מה שחשוב הוא לשמור מרווח לאוורור ולא לכסות את פתח המאוורר שלו.
אני משתמש ברשת N והוא עובד המון ולאורך זמן, ברשת זו אני רק מבצע שידור של תכני טלוויזיה ל XT ל XBOX ישן ול WII - כל עוד אין אינטרנט ברשת, זה עובד יפה, מהר, לאורך זמן, ללא התנתקויות, לגבי הבעיות שאתה מספר ניתקלתי בהם רבות ברשת G, כשעברתי לרשת N (ללא אינטרנט) רק ראוטר אל מחשב קיבלתי תוצאות הרבה יותר יציבות.
זה לא אומר שאני מרוצה מהמוצר, מבחינתי בהחלט אפשר להשכיב אותו - להשכיב אותו סופית (-:
שי.
זה לא אומר שאני מרוצה מהמוצר, מבחינתי בהחלט אפשר להשכיב אותו - להשכיב אותו סופית (-:
שי.
HTPC זה לא במבה!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אני התקנתי את ה- Homebrew Channel ואת התוכנה MPlayer, ניתן לנגן איתה מתוך ה SD, USB, וגם מהרשת SMB Share, צריך רק לערוך קובץ פשוט ולכתוב שם את ה SMB Share שלך (IP, Path, User, Password9) וזהו וניתן להתחיל להזרים,amittzor כתב:שי - איך אתה מבצע שידור של תכני טלוויזיה ל WII?...
http://wiibrew.org/wiki/MPlayer_TT/
אני כרגע בודק player נוסף: http://wiibrew.org/wiki/Homebrew_apps/GeeXboX
אגב אזהרה: ם לא פרצת את ה WII שלך תוכנתית (Homebrew channel לא הותקן עליו עדיין) - אל תסתכן ותוודא שאתה יודע מה אתה עושה או שתשתמש בשירותים של מעבדה, יש גם הרבה אנשים אמינים ואחראים שניתן למצוא ביד 2 שעושים את זה, ניתןמאוד בקלות להפוך את ה-WII ללבנה (Brick) לייצא לפחות להרוס אחד ככה, אז תהיה זהיר,
שי.
HTPC זה לא במבה!