חיבור ממיר HD של יס לכרטיס טלוויזיה leadtek
יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2100 Leadtek ורציתי לחבר לו ממיר hd של יס אבל אין לכרטיס טלוויזיה כניסת HDMI ובמסך שיש לי יש כניסת HDMI והוא FULL HD.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לראות דברים מהממיר ובאיכות HD?
עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לראות דברים מהממיר ובאיכות HD?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
את המסך מחברים לכרטיס המסך ולא לכרטיס הטלוויזיה.
את כרטיס הטלוויזיה מחברים למוצא הממיר. מכיוון שזהו לא כרטיס טלוויזיה HD, אתה יכול להתחבר בעזרת מתאם SCART ל-S-Video ואז כבל S-Video.
להסברים מפורטים יותר, תסתכל בעמוד הראשון של המדריך לחיבור והגדרת ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום).
את כרטיס הטלוויזיה מחברים למוצא הממיר. מכיוון שזהו לא כרטיס טלוויזיה HD, אתה יכול להתחבר בעזרת מתאם SCART ל-S-Video ואז כבל S-Video.
להסברים מפורטים יותר, תסתכל בעמוד הראשון של המדריך לחיבור והגדרת ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies כתב:את המסך מחברים לכרטיס המסך ולא לכרטיס הטלוויזיה.
להסברים מפורטים יותר, תסתכל בעמוד הראשון של המדריך לחיבור והגדרת ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום)....
אבל אני לא אוהב להשתמש במדיה סנטר אני מעדיף לראות דרך התוכנה של הכרטיס טלוויזיה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כמו ש-mp3III ציין, התכוונתי רק לעמוד הראשון של המדריך שמסביר איך מחברים. החיבור זהה. אתה יכול להשתמש באיזו תוכנה שאתה רוצה.
כרטיס הטלוויזיה שלך לא מאפשר לדגום/להקליט/לצפות באיכות HD, אלא רק באיכות SD. כרטיס טלוויזיה בעל יכולת HD עולה כ-1600 ש"ח.
ההמלצה שלי היא לחבר את הממיר ישירות אל הטלוויזיה באחת מכניסות ה-HDMI ואל כרטיס הטלוויזיה ב-S-Video, ואת המחשב עצמו בכניסת HDMI נוספת של המסך. כשתרצה לצפות בשידורים באיכות HD תמיד תוכל לעבור בטלוויזיה לכניסת ה-HDMI המחוברת ישירות לממיר.
כרטיס הטלוויזיה שלך לא מאפשר לדגום/להקליט/לצפות באיכות HD, אלא רק באיכות SD. כרטיס טלוויזיה בעל יכולת HD עולה כ-1600 ש"ח.
ההמלצה שלי היא לחבר את הממיר ישירות אל הטלוויזיה באחת מכניסות ה-HDMI ואל כרטיס הטלוויזיה ב-S-Video, ואת המחשב עצמו בכניסת HDMI נוספת של המסך. כשתרצה לצפות בשידורים באיכות HD תמיד תוכל לעבור בטלוויזיה לכניסת ה-HDMI המחוברת ישירות לממיר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם לממיר שלך אין לוגו כחול של יס בחזית שלו, אז רוב הסיכויים שאין לו תמיכה ב-S-Video. במקרה כזה, החיבור היחיד האפשרי הוא Composite/RCA (שקע ה-RCA הצהוב שמסומן כ-Video).
אם יש לו לוגו כחול, אתה יכול להתחבר ב-S-Video עם מתאם SCART ל-S-Video.
אם יש לו לוגו כחול, אתה יכול להתחבר ב-S-Video עם מתאם SCART ל-S-Video.